Numeroloogia käsiraamat. Numeroloogia Käsiraamat

Читать онлайн.
Название Numeroloogia käsiraamat
Автор произведения Numeroloogia Käsiraamat
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2015
isbn 9789949965212



Скачать книгу

kohtumisi oma vaenlastega, leiavad nad hea seltskonna – kasutades oma vahetegemisvõimet. Nad ümbritsevad end inimestega, kes näevad neis armastuse kehastust, ning näitavad kaaslastele oma tõelist mina, mitte armastust kartvat varjupoolt. Inimesed, kelle eluteenumber on 6, tugevdavad suhteid iseendaga, tunnistades enda jumalikkust. Nad ei tee seda üksi, vaid olles armastavates suhetes teiste inimestega.

      Negatiivne: sul on raske võtta asju nii, nagu need on. Mõnikord võib ette tulla kohanemisraskusi.

      7 kui eluteenumber – TÄIUSLIKKUS

      Positiivne: oled siin, et kasutada ja arendada oma meelt. Kui otsustad kõnelda, peaksid sinu sõnad olema täis tarkust. Tugev intuitsioon aitab sind igal valitud teel ja vajaduse korral tuleb appi vaist. Võid olla teiste, mõnikord isegi enda jaoks mõistatus. Armastad lugeda, mõtiskleda ja mediteerida. Sageli pead sa toetuma oma hingejõule, et lahendada raskeid materiaalseid probleeme. Võid süveneda elu okultsesse, müstilisse ja harukordsesse poolde. Muusika ja teised kunstid harmoneeruvad sinu põhitooniga. Sind võib tõmmata kiriku, teaduse või uurimistöö ja analüüsi poole. Elukutsena võib huvi pakkuda matemaatika või uurimistegevus. Peaksid õppima omaette aega veetma metsas või mererannal, kus saavutad kontakti sisemise mina ja sügavaimate mõtetega, sest su ülesanne on kasutada oma meelt.

      Kui su eluteenumber on 7, võid proovile panna selle, mille oled ära õppinud number 6 mõju all. Tarkus tuleb võimest üht asja teisest eristada, teha vahet reaalsuse ja reaalsuse idee vahel. Need, kelle eluteenumber on 7, õpivad elama materiaalses maailmas ning kartmatult silmitsi seisma selle reaalsusega. See saatus väljendab valmisolekut elada usus, et inimolendid on jumalikud, teadvusega olendid, kes peavad õppima purjetama elu ookeanil, tagades, et vesi laeva ei tungiks. Laevahuku oht on vähenenud. Eluteenumbrina on 7 kergem kui hingenumbrina. Eluteel number 7 avardavad inimesed oma teadvust ja õpivad, kuidas kasutada hinge- ja nimenumbreid. Võimest piire seada, mille annab 7 eluteenumbrina, on kasu kaasinimestele. Inimesed eluteenumbriga 7 võivad vähem oma andeid teadvustada. Nad võivad kalduda ennast alahindama ning näidata üles tagasihoidlikkust ja sulnidust, mida teised peavad ligitõmbavaks. Tuleb rõhutada, et neid inimesi juhib suurel määral nende hingenumber. Ometi on võimalus, et nende ees tunnevad aukartust mitte ainult sõbrad ja usaldusalused, vaid ka vaenlased. Seetõttu saavad nad tegutseda lepitajate ja vaimsete meistritena. Nad võivad jõuda kõrge teadvustasandini paljudel vaimsetel aladel, sest tajuvad materiaalse reaalsuse piire ja suudavad materiaalsesse maailma suhtuda sellisena, nagu see on – piiratud väärtusega, sest on mööduv. Kuna eluteed number 7 käijatele on omane elu mööduva loomuse teadvustamine, siis on nad filosoofilised ning näevad seetõttu hõlpsamini elu sellisena, nagu see on – nad mõistavad, et elu tuleb elada intensiivselt ja veendunult.

      Negatiivne: võid olla perfektsionist, taotleda liialdatult täiuslikkust ja nõuda seda ka oma kaaslastelt. Vahel võid olla külm ja reserveeritud, liiga enesekeskne.

      8 kui eluteenumber – MATERIAALSUS

      Positiivne: See on võimu ja auahnuse number, elus aju ja lihaseid kasutava juhi, ülemuse number. Õpid tööd tegema ja tahad, et ka kõik teised töötaksid. Võid anda inimestele tõuke, nii et nad saavutavad ise edu. Peaksid juhtima ja olema eeskujuks, kuidas ajada kasulikku äri. Oled siin, et õppida jõudu, võimu ja raha kasutama. Oled võimeline looma majandusimpeeriumi ja peaksid tegutsema selles suunas. Tahad, et su perekond oleks edukas ja et sa võiksid oma perekonnanime üle uhkust tunda. Tahad, et su järglased kannaksid su nime au ja väärikusega edasi. Sport on teine sulle avatud valdkond, kuna selle numbri vibratsioon annab suure jõu ja vastupidavuse. Number 8 all tegutseb palju kuulsaid sportlasi.

      Selle eluteenumbriga on inimestel raske toime tulla. Number 8, saatuse enda ettearvamatus, toob tagasilööke, takistusi, eksimusi ja alandust, mis lähtuvad tundmatutest ja ootamatutest allikatest. Ülesanne on lasta sidemed vabaks ja saada karmalist tasu. Inimesed, kelle eluteenumber on 8 ja ka hingenumber on 8, võivad pidada ennast üksi vastutavaks pettumuste eest, mida nad elus kogevad. Seepärast ei tule pettumused neile üllatusena. Kui saatus on ette määranud läbikukkumise ja see on ootamatu, siis reageering sellele on ennasthävitav. Tagajärjed võivad olla kahetsusväärsed: kohtuprotsessid, kaotus või õnnetus. Positiivne on see, et inimesed on võimelised koguma tarkust kannatustest ja rasketest aegadest. Eluteenumber 8 annab inimestele hea juhtimisvõime, sest nad tajuvad intuitiivselt ettearvamatut ja võivad tõusta kõrgele positsioonile. Kui neid huvitavad vaimsed teemad, võivad neist saada vaimsed juhid. Mis puutub armuelusse, siis hõljuvad skandaalid pidevalt horisondi kohal. Nende abielud on sageli ebastabiilsed, sest nad kardavad lahutust ja eraldiolekut. Nad eelistavad olla üksi, kuid kardavad üksildust. Nad on kannatlikud ja teevad endale sageli nime enda valitud alal. Naistel, kelle eluteenumber on 8, on raskusi sobiva elukaaslase leidmisel. Nendest raskustest ülesaamiseks on vaja kannatust ja siirast usku. Selle eluteenumbriga inimesele näidatakse, kes otsustab ja kuidas toimib karma. Kõik, mis Jumal annab, on kingitus: mõned kingitused on meeldivad, mõned mitte. Inimestel eluteenumbriga 8 tuleb ära õppida, et kõik, mis nad saavad, on kingitus Jumalalt. Sellega on võib-olla raske leppida.

      Negatiivne: võid olla liiga võimukas, sallimatu ja tige. Pead rohkem mõistma vähemvõimekaid inimesi. Sul võib olla probleeme rahaga.

      9 kui eluteenumber – AVARUS

      Positiivne: peaksid olema kogu inimkonda kõikehaaravalt armastav, kannatlik, leebe ja mõistev. Number 9 on numbrireas viimane ja siin jõuab hing täieliku teadmiseni. Oled tipus ning pead ümber pöörama ja teistele teed näitama. Näib, et saad tarkust ülalt; sa tead, et tõeline tee õnnele on teiste teenimises. Oled abieluline tüüp, tugeva kire ja kaastundega. Saavutad kergesti raha ja rikkust ning oskad seda hoida. Sa pole kunagi väiklane, sinu arusaamad on avarad ning raskustega silmitsi olles võid saavutada edu. Oled siin, et teistele oma mõtteavarusega teed näidata. Võid valida paljude elukutsete vahel, tavalisemad on haridus ja meditsiin. Sinust võib saada ühesuguse kergusega nii kõnemees, kirjanik kui ka lektor. Suhtlemine, välisasjad, poliitika ja juhtimine on sulle kergesti kättesaadavad.

      Nagu number 8, sisaldab ka 9 endas müstilist elementi. Kui inimesed, kelle eluteenumber on 9, avardavad oma teadvust elus juba varakult, võivad nad oma eesmärgi saavutada. Tuleks meeles pidada, et inimolendid hakkavad oma saatust ja karmat rohkem teadvustama alates 36. eluaastast. Siiski peab olema ettevaatlik, et mitte koguda uut karmat, ajades taga meelelist rahuldust. Inimesed, kelle eluteenumber on 9, võivad saada valgustunuks ja lahkuda kehast vabana surma-sünni-surma tsüklist.

      Number 9-ga on kergem hakkama saada, kui see on eluteenumber, mitte hingenumber. Inimesed eluteel number 9 on edukad, kuid nad peavad edu nimel vaeva nägema ja võitlema. Nende elu on tihedalt seotud kogu nende karmaga ja nad õpivad kiiresti eluraskustega kohanema. Neil on lihtne leida elu mõtet. Nad on toimekad ja liiga palju jõudeolekut on neile ebameeldiv, sest nad teavad, et on vaja tegutseda. Nad naudivad elu ja võtavad osa teiste tegemistest, mõjudes inspireerivalt. Number 9 sümboliseerib harmoonilist tasakaalu inimolendi saatuses: niisuguste inimeste jaoks on kõik võimalik ja vastuvõetav. Nad ei esita suuri nõudmisi, sest teavad, et saavad seda, mille on ära teeninud.

      Negatiivne: sa võid olla emotsionaalselt tasakaalutu ja egotsentriline. Vältima peaks endassesulgumist ja liigset unistamist.

      11 kui eluteenumber – INSPIRATSIOON

      Positiivne: see on esimene meisternumber. Võtmesõnad siin on ka altruism ja ühiskond. Sa tulid ainulaadsesse eksamiinkarnatsiooni. Pead õppima “armastama oma ligimest nagu iseennast” ja võtma selle oma tegude aluseks. Sinu tugev intuitsioon on väärtuslik tarkuse ja inspiratsiooni saamisel. 11 on üks raskemaid vibratsioone, sest see nõuab pidevalt kõrget taset. Pead õppima olema kannatlik ja samal ajal võimeline tegema kiireid otsuseid. Pead arvestama tasakaalu otsimisega materiaalse, füüsilise elu ja virgutava vaimse elu vahel, mis on sinu enesemõistmise aluseks. Võid olla edukas teaduse alal, sest sind köidavad kõik uued leiutised ja avastused. Võiksid valida astronoomi, astroloogi või piibli uurija ja tõlgendaja elukutse. Oled originaalne ja loominguline. Sinust võib saada õpetaja, kirjanik, filosoof või kõnemees. 11 on vaimse tähendusega esoteeriline meisternumber. Ta annab julgust, võimu ja annet koos tugeva juhtimisoskusega.

      Negatiivne: