Numeroloogia käsiraamat. Numeroloogia Käsiraamat

Читать онлайн.
Название Numeroloogia käsiraamat
Автор произведения Numeroloogia Käsiraamat
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2015
isbn 9789949965212



Скачать книгу

Selleks arvutatakse välja numbri ristsumma ehk liidetakse esimene number teisele. Näiteks L-ile vastab number 12, mille ristsumma on 1 + 2 = 3. Paneme selle kirja kujul 12/3.

      Alltoodud tabel annab kõigi eesti tähestiku tähtede numbrid:

      Seda tabelit kasutades võime arvutada välja mis tahes sõna numbrivibratsiooni, nii et katsetame enne nimede kallale asumist mõne sõnaga. Märgi iga tähe alla tema number, liida numbrid kokku ja vajaduse korral taanda summa ühekohaliseks. Kas pole huvitav tulemus:

      N U M E R O L O O G I A

      5+3+4+5+9+6+3+6+6+7+9+1=64/10=64/1

      Nagu sissejuhatuses selgitatud, kasutame me üksnes numbreid 1–78. Kui jõuad numbrini, mis on suurem kui 78, taanda see väiksemaks kahe- või ühekohaliseks numbriks. Näiteks kui sinu nimi on 157, tee tehe 1+5+7=13 ja kasuta numbreid 13/4.

      Pea meeles, et kõik kahekohalised numbrid, mis taanduvad samaks põhinumbriks, on sama põhitähendusega. Kahekohaline number on ühekohalise numbri variatsioon. Sa võid võrrelda seda elamisega samas linnas, kuid eri tänavatel. Näiteks peegeldavad numbrid 12/3, 21/3, 30/3, 39/3, 48/3, 57/3, 66/3 ja 75/3 põhinumbrit 3, kuid igaüks väljendab 3-e eri variatsiooni.

      Siiski on numbreid, mida tavaliselt ühekohaliseks ei taandata. Neid nimetatakse meisternumbriteks: 11, 22, 33 ja 44. Mõned numeroloogid peavad meisternumbriteks ka harvaesinevaid 55, 66, 77, 88 ja 99. Tegelikult elab inimene meisternumbri ja selle põhinumbri vahel, sest meisternumbri vibratsioon on liiga võimas, et selle all kogu aeg elada. Mõnda aega põhinumbri all elamine annab lühikese puhkehetke, kus inimene saab jõudu koguda, enne kui ta asub taas tööle meisternumbri vibratsiooniga. Meister- number nõuab inimeselt väga suurt panust ja samas pakub selle eest suurt tasu.

      Nüüd, kus sa oskad sõnu taandada, näitame, kuidas sa saad leida oma neli isiklikku numbrit, ja selgitame nende numbrite tähendusi.

      Eluteenumber

      Esimene neljast isiklikust numbrist, millest juttu tuleb, on eluteenumber ehk saatusenumber. Seda peetakse kõige tähtsamaks numbriks. See väljendab õppetükke, mis sa pead selle elu jooksul ära õppima, ja on väga oluline näiteks elukutse valikul. Eluteenumber tuletatakse terviklikust sünniajast. Ka igal äriideel ja mõttel on oma “sünnimoment” ja seda saab käsitleda samal moel.

      Eluteenumbri põhjal võime näha, millise tuleviku peaksime endale kujundama. Sageli me ei suuda seda, sest satume konflikti oma teadvusega. Teadvus võib kallutada meid kõrvale oma elutee teadvustamisest.

      Inimesed kalduvad mõtlema ühesuunaliselt, saatus aga ei ole alati selline, nagu inimene tahaks. Kuna saatuse mõju on tugevam pärast 36. eluaastat, tuleb sel eluperioodil hakata otsima soovide ja tegelikkuse vahelisi kompromisse. Iga inimene on oma mõtetes vaba, tal on oma ootused ja erisoovid, kuid saatus annab ainult seda, mida inimene on tegelikult ära teeninud. Reinkarnatsiooni õpetus väidab, et käesoleva elu saatus on eelmiste elude karma tulemus. Inimesel on vabadus soovida ja tegutseda, kuid tal ei ole vabadust valida tasu oma tegude eest. Valust ja rõõmust võib üle olla, kui sa ei omista liialt suurt tähtsust oma tegude tulemustele ega ootagi mingeid erilisi tulemusi. Tegelikult tunnevad inimesed valu oma ootuste pärast. Kui ootused kahanevad ja inimesed täidavad oma kohust (dharma’t), võivad nad olla õnnelikud. Eluteenumbrit välised jõud ei mõjuta.

      Inimese saatust pole võimalik väga detailselt kirjeldada. Karmaseaduse tõttu on igal inimesel saatus, mis kõige paremini vastab tema eelmiste elude tegudele. Nagu horoskoop võib näidata mõningaid saatusest määratud arenguvõimalusi, nii võib ka sünniaja numeroloogiline analüüs näidata, milline saatus inimesel on.

      Kõige lihtsam on isiklike numbrite arvutamist õppida näidete varal. Meie kasutame näiteks Paul Kerest, kes sündis 7. jaanuaril 1916. Tema eluteenumbri saame, kui liidame omavahel kõik sünnikuupäeva numbrid. Ära liida numbreid lihtsalt järjest kokku, sest mitmekohalised numbrid sisaldavad endas muidki numbreid, mis on samuti tähtsad, nagu peagi mõistad. Et ükski oluline number kaotsi ei läheks, soovitame tulbas liitmist:

      7

      1

      +1916

      _________

      1924 = 16/7

      Veel rohkem võid inimese kohta teada saada, kui liidad kõik sünnikuupäevas leiduvad kahekohalised numbrid. Meie näite puhul tuleb selleks taandada kahekohaliseks Kerese sünniaasta 1916 (1 + 9 + 1 + 6 = 17):

      7 + 1 + 17 = 25

      Seega tuleb Paul Kerese saatust uurides pöörata tähelepanu ka numbri 25 mõjudele.

      Eluteenumber on püsiv suurus ning seda ei saa muuta ega teisendada, sest see on tuletatud sünnikuupäevast. See viitab kutsumusele ja õppetükile, mida on tuldud selles kehastuses lahendama või õppima. Samuti väljendab see kosmilist kingitust, mis on selle ülesande täitmiseks antud.

      Eluteenumbri välja arvutanud, loe kõigepealt järgnevat ühekohalise numbri kirjeldust, seejärel vaata 4. peatükist täpsemat kahekohalise numbri kirjeldust.

      1 kui eluteenumber – SAAVUTUS

      Positiivne: sa pead õppima olema originaalne, tugeva tahtejõuga, loominguline ja novaatorlik. Sul peab olema julgust ja indu uuteks eneseväljendusteks ning esmaavastusteks. Sa pead alati minema edasi, mitte kunagi tagasi pöörduma. Oled hea korraldaja ja töötad kõige parema meelega üksi. Enamasti oled osav ja hea organiseerimisvõimega. Sa ei ole loomu poolest kodune, kuid tuled hästi toime igas olukorras. Tavaliselt meeldib sulle sport ja kehakultuur ning sa naudid võidujoovastust. Oled elutark, mitte emotsionaalselt romantiline, tõused sageli sotsiaalsete ja ärigruppide eesotsa. Numbri 1 all õpid sa lähedalt tundma Jumala energiat, mis paneb kõik loodu liikuma. Füüsilises plaanis oled loominguline, sest sinu teerajaja-vaim on teistest ees ning väljendab sinu ainulaadset isikupära.

      See eluteenumber iseloomustab inimesi, kes on teadlikud oma egost ja toetuvad nagu kord ja kohus nende käsutuses olevatele isiklikele jõuvarudele. Neid jõuvarusid ei tohi segi ajada kaasasündinud annetega või eelmiste kehastuste karmajääkidega. Inimesed, kelle eluteenumber on 1, võivad ekslikult pidada kaasasündinud andeid (mis on hõlpsasti kättesaadavad) isiklikeks jõuvarudeks ja raisata palju energiat, et kasutusele võtta seda, mis on kergesti kättesaadav. Samal ajal teavad nad, et uued väljakutsed soodustavad arengut. Kõige tähtsam saatuse aspekt eluteenumber 1 puhul on kohustus vastutada ise oma elu eest, isegi kui see on seotud probleemide ja takistustega. Inimesi, kelle eluteenumber on 1, ei peata miski. Vaatamata sellele, et mõnikord kalduvad nad kõrvale, püsivad nad siiski selgelt määratletud piirides, kus ego saab iga hinna eest avalduda. Ainus, mis neil võib puududa, on teadlikkus oma jõuvarudest. Inimesed, kelle eluteenumber on 1, on edukad ja rahul vaid siis, kui nad tunnistavad enda jumalikkust, sest tegelikult saab rahuldust tunda ainult nende kõrgem Mina. Väike ego, kes ei ole teadlik oma jumalikust päritolust, muutub enesekeskseks ja egoistlikuks. Neil on rohkem kui teistel tarvis uskuda Mina jumalikkust, et vabaneda sidemetest kehaga, sest nad on materiaalse maailmaga väga tugevasti seotud. Kui nad on kord nendest sidemetest vabanenud (samuti sundmõtetest ja eneseusalduse puudumisest), peavad nad rahuldama oma tugevat soovi väljendada end (oma jõuvarusid) viisil, mille on valinud nende hing.

      Negatiivne: võid olla ennast täis, oma arvamust peale suruv, diktaatorlik ja kangekaelne, sest sulle ei meeldi piirangud ja suunamine. Seda teed negatiivselt elavatel inimestel tuleb ette palju raskusi ja suhtlemisprobleeme.

      2 kui eluteenumber – ÜHENDUS

      Positiivne: sa oled siin, et õppida olema hea vahendaja. Oled hea müügimees, pigem veenev kui jõuline. Peaksid olema toeks neile, kes on juhirollis, aitama neil leida oma eesmärki elus ja vajaduse korral ise jääma kulisside taha. See omadus võib sind sinu äris aidata, sest need, kes saavad kasu sinu annetest, aitavad omakorda sinul su võimeid rakendada. Partnerluses ja gruppides satud sa kokku õppetükkidega, mida tulid selles elus õppima. Edu saavutamine on siis väga tõenäoline. Sa pead teistega arvestama ja viima kokku ühiste eesmärkidega inimesi. Sulle on avatud mitmed elukutsed, mis