Numeroloogia käsiraamat. Numeroloogia Käsiraamat

Читать онлайн.
Название Numeroloogia käsiraamat
Автор произведения Numeroloogia Käsiraamat
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2015
isbn 9789949965212



Скачать книгу

on vaja ennast armastada. Nad tegutsevad aladel, mis on seotud emotsioonide, kaksipidiste tunnete ja dualismiga. Nende ülesanne on õppida nägema dualismi kaudu. Elu emotsionaalsed aspektid on nende jaoks olulised; eluteenumber 2 toob kaasa tugevad tunded kõige vastu: kodu, juured, emotsionaalsed suhted teiste inimestega (mitte ainult partnerlussuhted, mis on kesksel kohal). Põhiprobleemiks on saatusest määratud meeleolumuutused. Teadvelolek vastanditest – hea ja halb, õige ja vale, must ja valge – suureneb elu jooksul. Number 2 kogeb sündmusi, mis kasvatavad arusaamist dualismi mõistatusest – õnnele järgneb õnnetus ja sellele taas õnn. Neis vastuoludes peitub paradoksaalne tõde: dualism on ajaga piiratud materiaalse reaalsuse mõistmise tuum.

      Negatiivne: oled liialt alistuv või häbelik; vahel võid olla ka tüütu kaaslane.

      3 kui eluteenumber – VÄLJENDUS

      Positiivne: oled kõige edukam intellektuaalsetel, kunsti ja loominguga seotud aladel. Sul on vajadus ennast väljendada ning näha oma töö tulemusi. Ilu, viljakus, luksus ja rõõm on sinu võtmesõnad. Oled ambitsioonikas ja uhke. Sul tuleks tundma õppida seadusi, suurepärase distsipliininõudjana saavutad mõjuvõimu teiste üle. 3 ühendab endas 1-e julgust ja 2-e ettevaatlikkust. Sul võib olla edu kunstis, religioossetes ja leiutamisega seotud ettevõtmistes. Sa ei peaks tegelema rutiinse tööga, sest sa ei salli piiranguid. Parimate tulemuste saavutamiseks peaksid töötama üksi. Äripartnerlus muutub sinu vabadust armastava loomuse jaoks liiga distsiplineerivaks. Võiksid kirjutada, loenguid pidada, õpetada või leida oma niši ajakirjanduses. Sa pead kasutama oma loomingulisi andeid ja inspiratsiooni, millele iganes ka ei spetsialiseeruks.

      Võtmesõnadeks on tegutsemine ja loov isiksus. Eluteel number 3 tuleb ette palju tegutsemist nõudvaid situatsioone. Kõige sagedamini on vaja tegutseda olukordades, kus inimene tahab toimida vastavalt oma vabale tahtele, kuid peab kuuletuma jumalikule. See arendab kangekaelseid hingi, kes arvavad, et head teod toovad kaasa tasu ja halvad teod karistuse. Laias laastus on see õige, kuid inimesed, kelle eluteenumber on 3, tunnevad sageli, et tasu hilineb ja karistus tuleb alati ootamatult. Sellistel inimestel puudub teadlik vahetegemisvõime ja nad ajavad hea ja halva segi. Nagu öeldakse, tee põrgusse on sillutatud heade kavatsustega. 3 eluteenumbrina viib arusaamiseni, et kõik teod on Jumala teod – ja nad kõik on õnnistuseks. Sa pead õppima inimkonda teenima, täites ülesandeid, mida tahad ja suudad täita, andes endast parima – ja õppima ka seda, et ainult isetud teod saavad varem või hiljem tasutud. Et eluteel number 3 toime tulla, peab tunnustama mõtte, sõna ja teo vahelist kooskõla. 3 on raske eluteenumber, sest annab tohutu tahtejõu. Usk tegutsemisvabadusse võib olla liiga tugev. Niinimetatud “vaba tahe” pannakse proovile. Varem või hiljem tuleb ilmsiks Jumala tahe.

      Negatiivne: 3 on eneseväljenduse ja vabaduse number, seetõttu võid suunata liiga palju energiat vabaduse saavutamiseks. Pead jälgima, et sa ei püüaks tegelda kõigega korraga, pigem tuleks spetsialiseeruda. Võid soovida liialt suurt vabadust seksuaalelus.

      4 kui eluteenumber – PIIRANGUD

      Positiivne: pead looma kindla aluse, millele rajada oma elu. See nõuab hästikorraldatud käitumis- ja moraalisüsteemi. Administreerimine või mingit liiki haldus oleks sulle parim rakendus. Tahad oma kodust elu viia kooskõlla kultuuriga, milles elad. Hoolitsed hästi nende eest, kes on sinu hoole all, ning ootad, et nad vastaksid lugupidamise ja austusega. Sinust peaks saama kohusetundlik töötaja, kes pälvib edu. Kuna oled kokkuhoidlik, on sul korralik säästuarve võimalike kaotuste puhuks. Sul tuleks püüelda kõrgete eesmärkide poole ning õppida mitte riskima, kui panus pole kindel. Kui tahad jõuda kiiresti konkreetsete tulemusteni, pead püüdlema kannatlikkuse ja sihikindluse poole. Õpi tegelikkusele näkku vaatama ja sea kõigi oma püüdluste aluseks usaldatav praktiline mõtlemine.

      Inimesed, kelle eluteenumber on 4, leiavad, et nende elu esimeses osas domineerib loogika. Kui eluteenumbrile 4 lisandub hingenumber 4, võid ülearu uskuda materiaalse maailma loogikasse. Materiaalse maailmaga seotud näiv reaalsus hakkab sulle sedavõrd meeldima, et ei jää enam ruumi vaistu jaoks, mis pikema aja vältel suurema rahulduse annaks. Inimesed eluteenumbriga 4 on pühendunud oma tööle. Seda tööd tuleks pidada eluülesandeks, mitte millekski selliseks, mille eest tasu nõuda. Tasuks peaks piisama sellestki, et sul on lubatud oma ülesannet täita. Inimestel, kelle eluteenumber on 4, tuleb täita raskeid ülesandeid, mis nõuavad hoolikat mõtlemist. Võtmesõna sellise saatuse mõistmiseks on inimkonna teenimine. Inimesed, kelle eluteenumber on 4, ei peaks nõudma tänulikkust neilt, kelle heaks nad töötavad, vaid olema ise tänulikud selle eest, et neil on lubatud tööd teha.

      Negatiivne: 4-le on raske selgeks teha, et tema meetod pole kõige parem. Tal on raske aru saada vähemhoolikatest inimestest.

      5 kui eluteenumber – VABADUS

      Positiivne: kui “ohjad on lõdvalt”, võid korda saata imesid, aga kui tunned end seotuna või piiratuna, kaob entusiasm ja sa suudad vähe ära teha. Oleksid hea maadeuurija või rahuvalvaja, sest reisides ja kogemusi omandades õpid palju. Oled kohusetundlik õpilane, kui aine sind huvitab, kuid võid läbi põruda, kui ei näe kasulikku lõpptulemust. Ihkad uusi kogemusi ja väldid monotoonsust. Oma teadmistejanus huvitab sind vastuste leidmine raamatutest ja ajakirjadest. Ahne lugeja, sorava jutustaja ja mitmekülgse tegutsejana oled vaimukas kaasvestleja ning annad sära igale grupile ainuüksi oma kohalolekuga. Oled siin, et õppida ja kogeda vabaduse väärtust, sa ei tohiks end liigsete piirangutega siduda. Sinu anded valmistavad sind ette kirjanduslikuks karjääriks või tööks müügi alal ning suhtlemiseks avalikkusega.

      See saatus tundub olevat kõige kergem. See on avatud saatus, kus võtmesõnadeks on areng, reisimine ja õppimine. Samuti iseloomustavad seda lõbu ja kergus, kuid teel on lõkse. Kui inimene tahab oma teadvust avardada, on vaja soove piirata. Eluteel number 5 domineerivad meeled, mida tuleb kontrolli all hoida, kui tahetakse vaimselt areneda. Head asjad elus tekitavad kiusatust, kuid varem või hiljem peab kõrgem teadvus õppima meeli kontrolli all hoidma. Inimesed, kelle eluteenumber on 5, on loomu poolest paindlikud: nad kasutavad soodsaid võimalusi, on avatud uutele ideedele ja sageli sõltumatud, sallivad ja usaldusväärsed. Tihti on need inimesed just oma tööga tõusnud positsioonile, mis neil ühiskonnas on. Rikkused tulevad neile kergelt ja kui nad peaksid ka kõik kaotama, võtavad nad asja rahulikult. Nad on õnnelikud paljudel aladel: töös, isegi kui vahetavad töökohti; armastuses – nende süda murdub harva. Neil on suurepärane kohanemisvõime, mis võimaldab näiteks pikka aega välismaal viibida. See saatus toob kiusatusi, mis lasevad õppida, kuidas oma meeli kontrollida. Valu on sama palju kui lõbu ja rõõmu, kuid meelelisuse mahasurumine ja väitmine, et ihasid pole olemas, on hävitav. Ainult valu näitab inimesele, millised ihad on tema jaoks head.

      Negatiivne: võid oma vabadust isekalt kasutada. See võib avalduda näiteks ebaloomulikus seksuaalelus, joomarluses või narkootikumide tarvitamises.

      6 kui eluteenumber – VASTUTUS

      Positiivne: oled siin, et õppida vastutust oma perekonna ja sõprade ees. 6 on armastuse ja kodu vibratsioon ning nõuab, et sa vastutaksid teiste sotsiaalsete vajaduste eest. Pead saavutama peene tasakaalutunde, et saaksid ebaõiglust tasandada. See tugev taju annab kunstivõimeid, samuti otsustusvõime, mida saab kasutada õigussüsteemis. Peaksid arendama kaastunnet ja mõistmist, mis on vajalik nende inimeste koorma kergendamiseks, keda loomupäraselt sinu poole tõmbab. Oled nende hulgas, kes teenivad ja õpetavad inimkonda. Võid valida paljude tegevusalade vahel, kaasa arvatud põetamine, õpetamine, heategevus, religioon, meditsiin, toitlustus, juura ja võib-olla ka veterinaaria või loomakasvatus. Samuti sobivad kunstniku, sisekujundaja ja juuksuri elukutse.

      Eluteenumbrina on 6 samavõrd raske ja tülikas, kuivõrd ihaldusväärne on hingenumbrina. Tähtis on meeles pidada, et number 6-e tegelik soov on väljendada armastust. Suhetes ei taha inimesed tunnistada, mida nad endale võlgnevad, vaid püüavad selle asemel endast teistele anda. Nad teavad väga hästi oma vigu ja vajakajäämisi – ning projitseerivad neid varmalt teistele (partnerile). Inimesed, kelle eluteenumber on 6, otsivad pidevalt armastust endast väljastpoolt. Armastuse jahtimine on seotud meeltega (materiaalsed ja füüsilised) ning seetõttu lähevad nad sageli äärmustesse