Numeroloogia käsiraamat. Numeroloogia Käsiraamat

Читать онлайн.
Название Numeroloogia käsiraamat
Автор произведения Numeroloogia Käsiraamat
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2015
isbn 9789949965212



Скачать книгу

võib inspireerida teisi saavutama oma potentsiaali, kui nad näevad, mida sina oled teinud. Sinu rõivad on originaalsed ja sa oskad ise oma rõivaid kujundada, sest sul on kunstivaistu ja leidlikkust ning sa eelistad olla teistest erinev.

      22 kui välise isiksuse number. Näid meisterliku diplomaatilise tüübina, kes saab igas olukorras praktilisel ja tõhusal viisil hakkama. Sul paistab olevat kontroll materiaalse maailma üle ja võime teha suuri tegusid, mis võivad muuta ajaloo kulgu. Jagad heldelt raha heategevuseks ja organisatsioonidele, millest on kasu paljudele inimestele. Sinu mõjuvõim võib laieneda rahvusvahelisele tasandile, peaksid teenima kogu maailma. Kuid sinu kätesse antud enneolematu võim võib muuta su võimuahneks ja sa võid selle asemel, et teisi teenida, neid ahnusest ära kasutada. Siis muutud sa teiste vajaduste suhtes ükskõikseks ja sooritad ebaausaid tegusid oma eesmärkide saavutamiseks. Riietuse suhtes oled tavaliselt hoolikas, valides kvaliteetse materjali ja konservatiivse stiili. Rõivad istuvad sinu seljas hästi, nagu oleksid need sinu jaoks tehtud. Rõivad on sinu, mitte sina rõivaste jaoks.

      33 kui välise isiksuse number. Lööd teisi tagasihoidlikkuse, väljapaistmatuse ja lahkusega. Sind näib alati tõmbavat sinna, kus sind on vaja, ja sa annad rohkem, kui vastu saad. Alati suuremeelsena ei oota sa tasu, vaid näid olevat loomu poolest andja. Armastad lapsi ja loomi, väljendad nende suhtes lahkust ja õrnust. Inimesed tunnevad, et võivad sulle oma probleemidest rääkida, ning sa mõistad neid. Oled tundlik teiste hädade suhtes ja see võib sind viia kasutu eneseohverduseni, eitades ennast teiste pärast, kel sageli pole kavatsustki paremaks muutuda. Siis on sinu märterlus asjatu, kuna langeb viljatule pinnale. Riietud väljapeetud stiilis, valides rõivaid hoolikalt. Sinu käitumine on sünnis ja elegantne.

      44 kui välise isiksuse number. Sinu käitumine on distsiplineeritud, peaaegu sõjaväelaslik, kõnnid sirgelt, õlad taga. See tekitab teistes sinu vastu usaldust, kuhu sa ka ei läheks. Sa näid teadvat, kuhu oled teel, mida teed ja kuidas teed. Sa oled kahe jalaga maa peal ja see loob teistele turvatunde. Nad tunnevad, et sinu kaine mõistus võib lahendada kõik nende igapäevaprobleemid ja anda neile tagasi korrastatud materiaalse maailma. Samas võid sa olla nii maalähedane, et jääd kinni töörühmamisse ja kohustustesse. Siis kaotad silmist allika, kust oled pärit. Selle all kannatab sinu vaimne areng. Naudid mundrit meenutavate rõivaste kandmist, mis on sageli rätsepa õmmeldud. Võid kasutada sõjaväelaslikke käisepaelu, triipe ja erilisi nööpe.

      Nimenumber

      Tutvunud eluteenumbri (sünniaeg), hingenumbri (nime vokaalid) ja välise isiksuse numbriga (nime konsonandid), võtame käsile nime tervikuna. Nimenumber näitab sinu elueesmärki ehk teiste sõnadega seda, millist rada pead käima, mida pead korda saatma, kes pead olema. Nimenumber väljendab sinu isikupära.

      Kui inimene muudab oma nime, siis muutub sageli ka nimenumber. Uus nimi võib olla hea ja vastata inimese vajadustele, kuid ei tarvitse hingenumbri või eluteenumbriga kooskõlas olla.

      Pea meeles, et sa võid oma nime muuta, aga ei saa sellega muuta oma saatust, nagu pole võimalik muuta oma eluteenumbrit. Sünninimi kannab endas jõudu, mis jääb kõigi muutuste taha ja püsib kogu elu, püüdes leida väljendust.

      Nimenumbri muutmisest võib siiski kasu olla, sest see võib saatusega silmitsi seismise meeldivamaks teha ja inimest julgustada. Nime ja nimenumbri muutus võib aidata hakkama saada keerulise saatusega.

      Alati on hea jätta nime vahetades oma vana nimega armastusega hüvasti. Vastasel korral võivad probleemid, mis vana nime kandes jäid lahendamata, mõjuda takistavalt uuele nimele. Nime muutmisest pole kuigivõrd kasu, kui sellega ei kaasne probleemide teadvustamine.

      Nimenumbri leiame, kui liidame kokku kõik nime tähtedele vastavad numbrid:

      P A U L K E R E S

      7+1+3+3 + 2+5+9+5+1 = 36 = 3 + 6 = 36/9

      Nimenumbri leidmiseks kasutatakse ka teisi meetodeid. Mõned numeroloogid liidavad eraldi eesnime ja perekonnanime tähed, taandavad vastused põhinumbriteks ja summeerivad tulemused. Teised liidavad kokku hingenumbri ja välise isiksuse numbri. Kuigi põhinumber on iga meetodi puhul sama, võib taandamata kahekohaline number olla mõnel puhul erinev. Kuna kahekohaline number annab inimese nime kohta täiendavat informatsiooni, on mõistlik mõlemat nimenumbri arvutamise moodust proovida.

      1 kui nimenumber. Teadvustad end kui oma maailma keskpunkti, tegeled isiklike soovide rahuldamisega. Kasutad oma rikkusi enda jaoks ja sul on vähe huvi teiste vajaduste vastu. See pole tingimata halb, sest oled siin selleks, et oma mina arendada, kuid sa ei tohi minna iseka äärmuseni. Võid olla uustulnukas maisel tasandil, kus tuleb ära õppida kõik uued õppetükid. Sõnad, mida sa kõige sagedamini kasutad, on “mina” ja “mina olen”. Juhtimine on su võtmesõna ja sa pead leppima juhi saatusega, kuna teised järgnevad sulle. Sinu sõltumatu algatusvõime aitab sul saavutada edu, isegi surve all seisad meelekindlalt oma tõekspidamiste eest. Kui ilmutad eneseusaldust ja näitad ennast võitjana, oled edukas igasugustes tingimustes.

      Inimesi, kelle nimenumbriks on 1, peetakse meeles. Nad köidavad nii või teisiti tähelepanu, kuna nende isiksus avaldub nime kaudu. Nad kannavad oma nime kindlalt ja uhkusega. Elus saavad nad hästi hakkama, eriti siis, kui ka eluteenumber on 1. Nad ei pea ennast kaotajateks. Numbriga 1 kaasneb jõud ja inimesi, kelle nimenumber on 1, ei ole võimalik nende peaeesmärgist kõrvale kallutada.

      2 kui nimenumber. Sinu soov rahu järele teeb sinust rahu jaluleseadja. Su saatus võib viia sind kui hea tahte saadikut teiste rahvaste sekka, tooma tohutut kasu kogu inimkonnale. Kasuta kaasasündinud taktitunnet ja diplomaatiat, et hakkama saada rasketes elusituatsioonides. Rahutooja missioon on maagiline kingitus, millega luua elamiseks parem maailm.

      Sul on ka selge vastanditetaju, mis laseb arendada loomingulisi andeid. Seda teadlikkust avardades ei suurenda sa mitte ainult oma kunstnikupotentsiaali, vaid ka vahendaja ja kasuliku kaaslase võimeid. Sul on oluline koht igas organisatsioonis või grupis, mille liikmeks sa astud.

      Inimestes, kelle nimenumbriks on 2, avaldub õrnus ja leebus. Nad mõjuvad teistele enda ümber rahustavalt ja lohutavatest sõnadest ei tule neil kunagi puudust. Inimestel, kelle nimenumber on 2 ja eluteenumber samuti 2, tuleb elus ette suuri muutusi, sest number 2 sisaldab ebastabiilsuse elementi. See nimenumber toimib stabiliseerivalt neile, kellel jääb harmooniast puudu teistes eluvaldkondades. Nimenumber 2 toob erilist edu isiklikus elus.

      3 kui nimenumber. Sul on andeid, mis võimaldavad valida erinevaid elukutseid ja hobisid. Sinu saatus on ergastada ja inspireerida teisi. Peaksid olema keskne kuju ning arendama oma väljendus ja suhtlemisannet teatrikunsti, kõnekunsti või võõrkeelte kaudu. Tegele kunstidega. Uuri maailma religioone. Sellest võib saada sinu energia konstruktiivne avaldumisvõimalus, sest sul on loomupärane kalduvus tegelda filosoofiaga. Sinu elukutse võib hõlmata teiste ravimist, samuti enda täiustamist.

      Kui tahad olla edukas, kasuta aega targalt. Ära pilla oma energiat liiga paljudesse suundadesse korraga ega lükka seega edasi vaeva väärt ettemääratu saavutamist. Jaga kaaslastele oma sõprust, olles sõber seal, kus sõpra on vaja. Oma eneseväljendusvõimega jagad rõõmu ja päikesepaistet. Võta optimism oma kaubamärgiks.

      Neile, kelle nimenumber on 3, annab nimi juurde julgust olla elus edukas, sest 3 on julguse number. Nad on veenvad ja sageli oma eriala meistrid. Kui nende eluteenumber on samuti 3, võivad nad saavutada kõrge positsiooni. Harmooniline hingenumber 3 koos nimenumbriga 3 annab võimaluse kuulsaks saada. Inimesed, kelle nimenumber on 3, on alati suutelised tegudeks.

      4 kui nimenumber. Sinu saatus on luua käegakatsutavaid kasulikke asju. Sa pead nägema seda, mida lood. 4 on maailma ülesehitaja, kalju, millele on rajatud kõik maine. Sinu mõtlemine on hästi korrastatud ja sa suudad edukalt hakkama saada oma erilise ettevõtmisega. Sinust kiirgab headust ja stabiilsust. Seepärast ootavad teised sinult kvaliteetset ja otstarbekalt tehtud tööd. Oskad rahaga ümber käia ja võid seetõttu leida, et finantsmaailm on sinu annete jaoks viljakas koht.

      Sinu võtmesõnad on kärsitus, ausus, meelekindlus ja usaldusväärsus. Nõuad kuuletumist perekonnas ja oled ennastsalgav, täites oma kohustusi,