Numeroloogia käsiraamat. Numeroloogia Käsiraamat

Читать онлайн.
Название Numeroloogia käsiraamat
Автор произведения Numeroloogia Käsiraamat
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2015
isbn 9789949965212



Скачать книгу

kirjeldab põhinumbrit 4 täpsemalt.

      1 kui välise isiksuse number. Näitad ennast maailmale sõltumatu võimeka tegutsejana. Teised näevad sind ainulaadse isiksusena, kes eraldub massist ja võib olla mõnes mõttes üksildane, kuid kindlasti teistest erinev. Sinult oodatakse, et oleksid võimeline igat olukorda kontrollima ja edukalt mingit organisatsiooni või rühmitust juhtima. Sa näid olevat juht, esmaavastaja, mõtteinimene, kes teab alati, kuhu minna ja mida teha ning kelle käes saab iga töö tehtud. Õige imago loomine on sinu jaoks kõige tähtsam ja sa sõltud oma isiksuse jõust kui visiitkaardist, mis avab tee ühiskonda. Võid näida liiga agressiivse ja domineerivana. Sel juhul teostad isekat vajadust oma individuaalsust tõestada sind ümbritsevate inimeste vaba eneseväljenduse hinnaga. Sa rõivastud stiilselt, armastad eksklusiivseid mudeleid ega taha iial välja näha nagu keegi teine. Negatiivse variandi puhul võid riietuda veidralt või maitsetult.

      2 kui välise isiksuse number. Näid rahuliku ja tagasihoidlikuna ning tundub, et vajad elamiseks rahulikku keskkonda. Üksikasjades oled pedantne, maitsekus ja puhtus on sinu puhul kohustuslikud. Suurejoonelise lavaleilmumise asemel eelistad jääda tagaplaanile, tegutsedes kulisside taga või tehes koostööd teistega. Vastassoo hulgas oled ligitõmbav ja populaarne. Osaliselt õhutab sind teistele järele andma sinu igatsus seltskonna ja harmoonia järele. Omaette olles näid sa poolikuna. Võid tunduda kärsitu ja rahulolematuna olude suhtes, sest püüad igat situatsiooni vaimselt tasakaalustada. Sul võib olla raske otsustada, sest saad aru mõlemast poolest. Puhuti võid olla tujukas ja kasutada teravaid sõnu. Riietud korralikult ja tähelepandamatult, eelistades tasakaalukat meeldivat väljanägemist. Peaksid valima mugavad rõivad, mis peegeldavad sinu passiivset kunstnikuloomust.

      3 kui välise isiksuse number. Oled äärmiselt võluv, seltsiv ja seltskondlik. Käitud ligitõmbavalt ning ihkad lõbu ja nalja. Usaldatavus ja ausus rikastavad sinu aatelist loomust. Suhtlemine on sinu isiksuse oluline osa ja sul on ladus väljendusviis. Innuka vestlejana särad sa igas grupis. Oled nagu päike, mis valgustab kõigi nende inimeste maailma, keda kohtad, heites valgust ja optimismi kõikjale, kuhu lähed. Teised kogunevad loomulikult sinu soojuse ümber. Sinu kui ekstraverdi populaarsus võib kasvada nii suureks, et variseb upsakuse ja kadeduse tõttu kokku. Siis taandareneb su jutuanne keelepeksuks, liialdusteks ja pealiskaudsuseks. Kui oled naine, võid olla ilus, lopsaka figuuriga. Armastad ehteid – juveele, salle, kosmeetikat – ja sul on kunstivaistu riietuse valimisel. Negatiivse variandi puhul võid olla lohakalt ilus, hooletu rõivaste suhtes, hoolitsemata.

      4 kui välise isiksuse number. Esindad kindlat, tööle orienteeritud ellusuhtumist. Näid konservatiivne, distsiplineeritud ja praktiline. Sa ihaldad korrapärast elu, siis annaks sinu füüsiline ja vaimne panus standardseid ja kasulikke tulemusi. Oled aus töörügaja, kes peab lugu väärtustest ja usinusest. Armastad maad, loodust, oma kodu ja riiki. Sa võid olla nii distsiplineeritud, et sul ei jää aega lõbustusteks, ja see eraldab sind teistest. Liialt ettevaatliku ja kokkuhoidlikuna võid muutuda ihneks. Tahumatus ja halb tuju võivad sind seltskondlikest kontaktidest veelgi eemaldada. Vastupidise reaktsioonina võid olla täiesti distsiplineerimatu ja laisk. Sulle meeldivad head spordirõivad, sest need on ette nähtud sagedaseks kasutamiseks ja nõuavad vähe hoolt. Valid oma rõivad vastupidavuse järgi ja lased need sageli rätsepa juures õmmelda. Tahad alati hoolitsetud ja korralik välja näha. Oled konservatiivne nii riietuselt kui ka käitumiselt.

      5 kui välise isiksuse number. Oled hea suhtleja, elav, särav ja vaimukas, seetõttu on sul palju tegemist inimestega. Vastassoo jaoks oled magnetiliselt külgetõmbav ja väga sensuaalne. Kuna sinu jaoks on olulised muutused ja vabadus, võib suhetes ette tulla järske pöördeid. Sulle meeldivad pidev tegevus, mitmekesisus ja muutused ning sa usud, et muutumine ongi areng. Oma võimete rakendamiseks peab sul olema võimalus teha seda, mida tahad, millal tahad ja kuidas tahad. Oled loomult uudishimulik ja sulle meeldib riskida. Teised näevad sinus loomu poolest müügimeest, reklaamitegijat või korraldajat. Ülemäärane seltskondlik läbikäimine ja iha sensuaalse rahulduse järele võivad viia liialdusteni söögi, joogi, droogide ja seksuaalsete kontaktidega. Võid muutuda püsimatuks, kärsituks ja ebausaldatavaks. Sulle meeldib viimase moe järgi riietuda, eredaid värve kannad maitsekalt.

      6 kui välise isiksuse number. Sinust kiirgab turvalisust ja vastutustunnet. Inimesi tõmbab sinu poole, et sa annaksid nõu, õpetaksid ja raviksid, sest sul on emalik või isalik väljanägemine, mis tekitab mugavus- ja turvatunde. Kodu näib olevat sulle väga tähtis. Oled optimistlik, elurõõmus ja usaldust äratav. Paistab, et armastad ilu ja kõike, mis seotud kunstiga. Sul on peen tasakaalu- ja sümmeetriataju ning seetõttu võid näha kõike eraldi osadena ja siiski terviklikuna. Sotsiaalne teadlikkus paneb sind otsima tõde ja õiglust. Võid muutuda teiste orjaks, eriti kodus, sinu sotsiaalne vastutustunne võib taandareneda sotsiaalseks süüdimatuseks või ükskõiksuseks teiste suhtes. Rõivaid valides oled hoolikas ja maitsekas. Eelistad mugavat stiili, mitte eksklusiivseid mudeleid, kuigi valid pehmed ja hästilangevad materjalid. Negatiivse variandi korral oled majapidamises hooletu ja oma riietuse suhtes hoolimatu.

      7 kui välise isiksuse number. Näed välja üksiklasena, kes naudib omaetteolemise hetki rahvahulgast eemal. Loodus, regulaarsed väljasõidud metsa või mereranda loovad sobiva kliima sinu filosoofilistele kalduvustele. Sinust õhkub müstikat ja salapära. Näid olevat filosoof, müstik, poeet, mõtleja, teadlane ja uurija, kelle ajutised tagasitõmbumised jätavad aega edasisteks katsetusteks. Vahe vaatlusoskus aitab sul igat olukorda analüüsida. Sinus on aristokraatsust, väärikust, kombekust ja sul näib olevat kõigutamatu usk tulevikku. Kui takerdud materiaalsusse, leiad ainult pettumusi ja kaotad tasakaalu, pettud, muutud süngeks ja kinniseks. Segadus, hirm ja pessimism võtavad võimust. Oled maitsekas, hästihoolitsetud, kaldud kandma pastelseid või tumedaid toone. Väldid karjuvaid ja säravaid värve ning riietud hea maitsega. Kui oled õnnetu, tunned rõivaste suhtes ükskõiksust ning jätad hooletusse niinimetatud pisidetailid – värvi ja kokkusobivuse.

      8 kui välise isiksuse number. Sa oled dünaamiline isiksus ja inimesed tunnustavad sinu autoriteeti, sest sa näid rikka ja enesekindlana. Sa näid tegutsejana, kes tuleb toime suure äriga ja on juhtiv kaubandusringkondades. Sinust kiirgab isiklikku võimu ja jõudu, mis toob sulle tunnustust, kuhu sa ka ei läheks. Tundud mõjuka, objektiivse ja eetilisena. Sul paistab olevat lõputult füüsilist vastupidavust ja talumisvõimet. Sinu isiklik jõud võib panna sind olukordadesse, kus võid seda jõudu kuritarvitada. Materialistlik ellusuhtumine võtab parema äranägemise üle võimust ning sa võid muutuda pahuraks, kättemaksuhimuliseks ja julmaks. Hea väljanägemine on sinu jaoks standard ning sa nõuad, et su rõivad oleksid hästi õmmeldud ja heast materjalist. Sa ei kannaks iial midagi odavat. Äärmusliku variandi puhul näid sa toretsevana, aferistina või sportlasena; soovides muljet avaldada, kannad kriiskavaid rõivaid ja lehvitad suurte rahapaberitega. Naisena võid kanda liiga palju ehteid ja uhkeid rõivaid, isegi kui need on pärit mõnest säästukast.

      9 kui välise isiksuse number. Näid olevat väga mõistev ja ligitõmbav. Sinu soe, sõbralik ja võluv käitumine meeldib kõigile, kellega sa kohtud, ja sinust kiirguv isetus paneb paljud sind armastama. Sul näib olevat sallivust ja kaastunnet teiste vastu, mis laseb sul kergesti andestada ja unustada. Oled suuremeelne puudust kannatajate vastu. Teistele paistad emotsionaalse ja romantilise idealistina, kes usub, et maailma areng õigustab isiklikke ohvreid. Emotsionaalsus võib sinus võimust võtta ja siis muutud sa tundlikuks iga kuuldud kurva loo pärast. Sellega raiskad pillavalt oma energiat ja emotsioone. Tulemuseks võib olla kibestumus. Riietud artistlikult ja dramaatiliselt, soovid, et su rõivad oleksid hästiistuvad ja mugavad. Näolt ja kehakujult võid olla ilus. Kui hoolitsed oma naha eest ja säilitad hea rühi, võid aastaid nooruslik välja näha.

      11 kui välise isiksuse number. Oled inspireeriv, inimesed märkavad sinu elegantsi ja kunstiannet, mis mõjutab neid sügavalt. Eelistad avangardistlikku kunsti ja näid esindavat just ebatavalisi ja uuenduslikke tehnikaid. Tõenäoliselt võivad sulle osaks saada tunnustus ja kuulsus mõnel kunsti- või humanitaaralal. Näid olevat selgeltnägija, kes usub, et kõigile on antud võrdsed võimalused, hoolimata soost, rassist, usust ja nahavärvist. Sinu aatelisus võib taandareneda egotsentrilisuseks,