Numeroloogia käsiraamat. Numeroloogia Käsiraamat

Читать онлайн.
Название Numeroloogia käsiraamat
Автор произведения Numeroloogia Käsiraamat
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2015
isbn 9789949965212



Скачать книгу

kahtlustavalt. Neil on vähe sõpru ja isegi neid väheseid on raske usaldada. Nad esitavad palju küsimusi ega näe asju tervikuna, samas on detailid nende tugev külg. Nad teevad kõvasti tööd ja on usaldusväärsed, kuid neil jääb puudu usaldusest iseenda vastu.

      5 kui nimenumber. Sinu elus on palju muutusi ja sinu missiooniks võib väga hästi olla arengule kaasaaitamine oma valmisolekuga muutusi heaks kiita. Kindlasti pole sa kinni vanas korras või aegunud ideedes ja kindlakskujunenud põhimõtetes. Oled valmis omaks võtma uusi kontseptsioone ja arusaamu, isegi sedavõrd, et julged nõuda vabadust, soovitada uusi tegutsemisviise; sa suudad esitada uut loogilises ja vastuvõetavas sõnastuses. Paned paika muutuste alused ja muudad need targalt arengukogemusteks. Ometi ei unusta sa tavasid, sest tegelikult pole sa mässaja. Hoopis esitad uusi ideid, et edendada vaimuvalgust; sul on julgust ja tahet lasta vanal minna ja katsetada uuega. Oled sõnaosav ja hea väljendusoskusega, nendele annetele võiksid leida suurepärase rakenduse kirjutamises, loengute pidamises või müügi alal.

      Inimesed, kelle nimenumber on 5, on head suhtlejad, sõbralikud, elava loomuga ja armastatud. See nimenumber on eriti soodne, kui ka eluteenumber on 5, selline kombinatsioon toob tavaliselt edu. Inimesed nimenumbriga 5 peavad enamasti materiaalseid mugavusi enesestmõistetavaks ja mõnus elu on neile normiks. Hariduse omandamine ja töö leidmine on neile kerge ja nad ei kujuta elu ette ilma aktiivse ühiskondliku tegevuseta.

      6 kui nimenumber. See on kodu vibratsioon. Armastad kodu ja perekonnaelu. Oled abielutüüp ja sinu põhihuviks on perekond. Oled hea ja korralik, usaldusväärne ja suuremeelne. Armastad elus mugavust ja luksust. Oled hõlpsasti sõbrunev, hea peremees või perenaine, alati teretulnud ja igas seltskonnas omane. Sa tunned uhkust selle üle, mis sul on, ja isegi naudid hooplemist oma perekondlike annete ja saavutustega.

      Peaksid arendama kunstiandeid, et saaksid teistega jagada oma head maitset ja ilumeelt. Palju kunstide alal kuulsaid inimesi on elanud selle vibratsiooni mõju all ja väljendanud oma töödes täiel määral sügavat ja püsivat armastust teiste vastu.

      Nimenumber 6 on eriti soodsa mõjuga muusikutele, näitlejatele ja luuletajatele. Inimesed, kelle nimenumber on 6, on sümpaatsed ja võluvad, kuid veidi ebastabiilsed. Nad armastavad ilu (vorme ja värve) ja tunnevad huvi kaasinimeste ja looduse vastu. Nimenumber 6 domineerib ka inimestel, keda huvitavad okultsed ja vaimsed teemad.

      7 kui nimenumber. Sinu iseloomu sügavus ja tõsidus teeb sinust eetikaõpetaja. Eristad õiget valest ja võid avastada ning ilmutada ootavale maailmale mitmeid elusaladusi. Sinust peaks saama mõtleja, filosoof, teadlane, müstik või usutegelane, kelle saatuse määrab vaimulaad. Mõni võib pidada sind veidrikuks, kellest on raske aru saada, kuid inimesed järgivad sinu õpetusi ja otsivad hädaaegadel sinu nõuandeid. Sinu eeskuju ja imago võib kasu tuua kogu ühiskonnale ja viimaks maailmalegi.

      Jõudu saad üksiolekust, tarkust vaikusehetkedest ja tugevust omaenda teadmistest. Muistsetel aegadel viidi number 7 all sündinud templisse, et neist saaksid preestrid ja preestrinnad, sest kõik teadsid nende vaimujõust. Arenda oma vaimujõudu, maailmal on sellest kasu.

      Nimenumber 7 tekitab probleeme neile, kelle hingenumbriks ja eluteenumbriks on samuti 7. Kolmekordse 7 tulemuseks on sageli kurbus, mõnikord ka depressioon. Siin seab saatusele piirid sageli just psüühhe. Nimenumber 7 koos eluteenumbriga 7 võib tuua kaasa hea elu, eriti neile, keda huvitab müstika. Nimenumber 7 koos numbriga 5 ei ole õnnelik, sest erinevused nende kahe numbri vahel on liiga suured. Kõik teised numbrid sobivad 7-ga hästi. Nimenumber 7 toob endaga tõsiduse, mis omakorda annab lojaalsust ja stabiilsust.

      8 kui nimenumber. Su julgus ja vastupidavus on suurepärased; eesmärkidele jõuad läbi isiklike jõupingutuste. Tunnustus, edu ja rikkus on sinu saatus. Püsivus oma ametis ja pikad tunnid intensiivset tööd, mida toetab auahnus, viivad sind valitud alal tippu. Madalam positsioon poleks sulle vastuvõetav. Siiski on sul vaja siduda materiaalsed jõud vaimsetega ja saavutada täielik enesevalitsus, enne kui saavutad soovitud positsiooni ja suudad hoida kinni sellest, mida pead oma elutööks.

      Mõned selle numbrivibratsiooniga inimesed kasutavad oma tohutut jõudu ja vastupidavust spordis ja neist saavad väljapaistvad sportlased. Kui sportlasekarjäär lõpeb, suunduvad paljud kuulsad sportlased ärialale.

      Nimenumber 8, samuti nagu 7, suurendab probleeme, kui eluteenumber ja hingenumber on samuti 8. Selle tulemuseks on ettearvamatuid sündmusi täis raske elu. Numbriga 8 pole alati kerge toime tulla. Inimesed, kelle nimenumber on 8 ja hingenumber 1, 3 või 6, on sõbralikud ja armastatud. Number 1 suurendab inimese isiksusetunnetust, number kolm julgustab oma tõekspidamistest kinni hoidma ning number 6 annab sarmikust ja võime näha asju ülevaatlikult. Raskusi kanda on kerge.

      9 kui nimenumber. Täiuslikkus on sinu eesmärk, kuid sel tasandil saavutad selle harva. Sinu missioon on heategevus. Sul võib ette tulla palju proovilepanekuid ja tagasilööke, kuid andestamise õppetund muudab need situatsioonid mõõdukaks. Mida kõrgemale sa jõuad, seda rohkem katsumusi kipub tulema, nii et jälgi, et sa tasakaalu ei kaota. Püüad elada ideaalset elu ja loodad, et suudad tiivustada teisi sama tegema. Tahad maailma filosoofia ja filantroopia kaudu paremaks muuta ja lähed kärsituks, kui tulemused on visad tulema. Pead aru saama, et areng toimub aeglaselt.

      Oma elu jooksul kohtud paljude kuulsate inimestega, kellele avaldab muljet sinu mõtteavarus. Peaksid õppima mitte klammerduma vanadesse sidemetesse. Kui sinu roll mõne inimese elus on täidetud, pead edasi liikuma. Sa ei saa piirduda väikese sõpraderingiga. Sinu avar elufilosoofia peab puudutama ja valgustama paljude inimeste elusid.

      Nimenumber 9 annab inimesele aususe, loovuse ja sõltumatuse. See number hõlbustab arengut vaimsel tasandil. Inimesed, kelle nimenumber on 9, arendavad oma vaimseid võimeid, kohtudes teistega kõrgel vaimse teadvuse tasandil. Inimestel, kelle nimenumber on 9, on kasulik sooritada rituaale ja religioosseid protseduure. Neil on loomupärane võime häälestuda alateadlikule eelmistest eludest pärit tarkusele ja sel viisil palju raskusi oma teelt kõrvaldada. Nende tavaelu on kergem kui enamikul inimestel. Inimesed nimenumbriga 9 on võimelised armastama puhtast südamest.

      11 kui nimenumber. Sinu ettenägemisoskus määrab su positsiooni, mis võimaldab kõige paremini saavutada oma vaevanõudva, inimkonna isetu teenimisega seotud eesmärgi. Võid töötada juhina avalikus sektoris, luues paremat elu neile, kes on sinust õnnetumad. Samuti võib sinust saada näitleja, jutlustaja või õpetaja. Sinu käitumisstandard peaks olema keskmisest kõrgem.

      Sa peaksid saavutama mingil alal tunnustuse ja kuulsuse ning kuna see vibratsioon annab suure loomingulise potentsiaali, on sinu kõige tõenäolisemaks valikuks kunsti või leiutamisega seotud elukutse. Sa oled tõeliselt hingestatud.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkSEw8UHRofHh0aHBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJCQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCADfAb0DASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3