Numeroloogia käsiraamat. Numeroloogia Käsiraamat

Читать онлайн.
Название Numeroloogia käsiraamat
Автор произведения Numeroloogia Käsiraamat
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2015
isbn 9789949965212



Скачать книгу

kui eluteenumber – KONSTRUKTIIVSUS

      Positiivne: pead väljendama üldist ülesehituspüüdu, saatma korda asju suures plaanis ja töötama suurte gruppide või ärikontsernidega. Naudid impordi-ekspordiäri, mis võib nõuda pikki reise ja kohtumisi võimu omavate inimestega. Sulle meeldib ideid ellu rakendada. Enda tundmine on sulle väga väärtuslik. 22 tõotab edu. Tead, kuidas kasutada oma võimet kohandada elu ja elamise tegelikke seadusi, et demonstreerida pigem eksoteerilist kui esoteerilist tarkust. Sinust võib saada oma riigis pangandus- või rahandustegelane, võimeka nõustajana võid aidata teistel äri organiseerida. Diplomaadina demonstreeriksid riigimehelikkust. Sulle meeldiks tegutseda mõnes suures ettevõttes, mis esitaks väljakutse sinu tegutsemisvõimele. Sinu õppetükk on õppida toimima suurtes ettevõtetes ja korporatsioonides ning suunata raha tulusalt ja kasulikult paljude inimeste hüvanguks.

      Negatiivne: kui kaotad ideaalid, võid saada teisi mittearvestavaks karjeristiks. Esineda võivad ka number 4 negatiivsed omadused.

      33 kui eluteenumber – PÄÄSTJA

      Positiivne: peaksid olema kindel ja usaldusväärne ning arendama tugevat soovi teisi kaitsta. Sulle meeldiks elada looduses ning see soov võib mõjutada sind valima põllumajandusega seotud elu. Sinu eesmärk oleks toota toiduaineid, et toita maailma näljaseid. Sind ei kohta iial üheski ametis, kus tuleb tegutseda inimkonda hävitavalt. Sinu anne võib kuuluda kunstide valda – muusika harmoonia tekitamiseks, maalikunst ilu loomiseks või kirjandus hariduse edendamiseks. Sind võib köita ka meditsiini ja tervendamise valdkond. Võib-olla valid juristi ameti kui võimaluse kaitsta teisi õigusemõistmise kaudu. Kuna 33 teadvus on inimkonna teadvusest isegi kõrgemal ja oma väljenduses Kristuse-taoline, võib vaimulikuamet viia sind su unistusteriiki maailma päästjana.

      Negatiivne: raskused oma soovide ohverdamisega teiste vajaduste nimel, et saaksid oma elu õppetüki omandada. Esineda võivad ka number 6 negatiivsed omadused.

      44 kui eluteenumber – MEISTERLIKKUS

      Positiivne: see number esindab jõudu ja täielikku mentaalset kontrolli maise elu üle. See nõuab distsipliini igas eluvaldkonnas, et võiksid kaasa aidata maailma materiaalsele arengule. Pead arendama meelt, et sinus saaksid toimida kõrgemad jõud, pead oma keha ja ümbruse korras hoidma, nii et oleksid valmis igal võimalusel saavutama samu tulemusi ka teiste jaoks. Sinu kõrge energeetiline potentsiaal on ette nähtud sinu edasiseks arenguks, kui aitad teistel nende maailma korrastada. Peaksid püüdma propageerida eetikat ja õiglust ärimaailmas. Pead tajuma reaalsust ja kasutama seda, mida oled õppinud, teiste füüsilise koorma kergendamiseks. Oled tööriist, mille abil muutused aset leiavad. Vaprust, leidlikkust, julgust ja distsipliini demonstreerides oled teistele eeskujuks.

      Negatiivne: Esineda võivad number 8 negatiivsed omadused.

      Karjäärinumber

      Elukutse valimine on tähtis samm sinu elus. Kui sul on andeid rohkem kui üks, võib sul olla raske otsustada, milline tegevusala valida. Siin võib aidata numbrite ja nende iseloomulike vibratsioonide uurimine. Numbrid viitavad sinu võimetele, kasuta neid oma tuleviku planeerimisel.

      Eluteenumber on ka sinu elukutse numbriks ehk karjäärinumbriks.

      Tihtipeale leiad sama elukutse eri numbrite alt. Sel juhul vaata teisi elukutseid selle karjäärinumbri alt, et see aitaks sul kindlaks teha, kuidas seda konkreetset elukutset kasutada. Näiteks jurist esineb numbrite 2, 3, 6, 7, 8 ja 9 all. Number 3 all on see kohtunik, number 7 all lahutusasjade jurist, number 8 all ettevõtte jurist, patendivolinik või nõustaja finantsasjades jne.

      1 karjäärinumbrina: leidur, disainer, lendur, grupi, osakonna või firma juht. Saadik, direktor, programmeerija, kaupluseomanik, ohvitser. Filmi-, televisiooni- või teatriprodutsent. Lektor, vahendaja, müügimees, insener, täitevametnik, uurija. Igat liiki loovtöö.

      2 karjäärinumbrina: diplomaat, agent, varustaja, ametnik, jurist, kahjuhindaja kindlustusseltsis või mõni muu ekspertiisiga seotud amet. Arhitekt, raamatupidaja, inkassaator, haldur, seaduseandja, raamatukoguhoidja, minister, välisminister, poliitik, õpetaja.

      3 karjäärinumbrina: kunstnik, muusik, põetaja, dietoloog, arst. Kirjanik, estraadikunstnik, kosmeetik, kosmeetika või kunstikaupade müügiagent. Igat liiki käsitööline. Jurist, kohtunik, insener, hingekarjane, preester, mänguväljaku direktor, sporditreener, skautide juht, kutsekooli õpetaja, filosoof. 3 peaks vältima piiravaid ja pikki töötunde nõudvaid ameteid, kuna õnneks ja heaks tööks on vajalik eneseväljendus.

      4 karjäärinumbrina: kõik ehitusega seotud elukutsed, numeroloog, farmer, kaevur, tööstur, müürsepp, konstruktor, meistrimees, arvepidaja, ettevõtja, tööviljakuse ekspert, täitevametnik, elukutseline poksija, insener, mehaanik, keemik, laborant.

      5 karjäärinumbrina: müügimees, reklaamikorraldaja, uurija või detektiiv, kirjanik, õpetaja, lektor, käsikirjade lugeja, uudistekirjutaja, toimetaja, kõik infovahetusega seotud elukutsed. Grafoloog, korrektor, kirjastaja, näitekirjanik, televisiooni- või raadiooperaator, näitleja, sekretär, konsultant, psühholoogia- või keeleõpetaja, interpreet, impordi-ekspordi vahendaja.

      6 karjäärinumbrina: näitleja, konferansjee, koduperenaine, õpetaja, kirjanik, põetaja, arst. Sisekujundaja, kunstnik, florist, laulja, kõneõpetaja, koduõpetaja. Iluraviarst, õmbleja või moekavandaja, moeekspert, muusik, parfüümide valmistaja, lõhnaküünalde valmistaja, ravimtaimekaupmees. Kõik teatriga seotud alad. Abielunõustaja, jurist lahutuste asjus. 6 peab kuidagi teisi teenima.

      7 karjäärinumbrina: arheoloog, astroloog, insener, ravitseja, jutlustaja, kirjanik, hambaarst, talunik, jurist, fotograaf, psühholoog või psühhiaater, igat liiki uurimistöö. Võiksid teha raamatukogutööd kataloogija või indekseerijana. 7 ei armasta käsitööd ja saavutab parimaid tulemusi elegantses ja kultuurses õhkkonnas.

      8 karjäärinumbrina: pankur, finantsist, insener, ettevõtja, keemik, puusepp, kriminaalasjade uurija, apteeker, putukahävitaja, tulirelvade või lõhkeainete ekspert. Jurist, organisaator, ülevaataja, töötaja humanitaarabi alal, tööstur, arhitekt, maakler.

      9 karjäärinumbrina: uurija, elektrik, maadeuurija, mustkunstnik, teadlane, arst, õpetaja, jutlustaja, lektor, kirurg, diplomaat. Rauatööline, näitleja, muusik, jurist, vaimne tervendaja, aiandusteadlane, maastikuarhitekt.

      11 karjäärinumbrina: innustav kirjanik, õpetaja, lektor, organisaator, müügijuht, juht ühiskondlikus sfääris. Töö metafüüsika alal, astroloog, astronoom, numeroloog. Elektrik, kosmoseajastu elektroonikaekspert, astronaut.

      22 karjäärinumbrina: ärijuht, diplomaat, saadik, valitsuse esindaja, kahjuhindaja, vahetalitaja, töö humanitaarabi alal, raamatukoguhoidja, kooli juhataja. 22 kuulub avalikku teenistusse või mõnda nõustavasse ametisse.

      33 karjäärinumbrina: teoloog, avalik teenistuja. 33 sünniaeg on määratud ohvrimeelseks teenimiseks mõneks ametis. See võiks olla kasvatamisega seotud elu või loobumine oma karjäärist, et teenida vanemaid, ühiskonda või maailma.

      44 karjäärinumbrina: talunik, ehitaja, arst, põetaja, dietoloog, sõdur, poliitik, pankur, ärimees, sotsiaaltöötaja. 44 peab maailmale oma panuse andma ainelisel, materiaalsel moel.

      Hingenumber

      Hingenumber saadakse nime vokaalide liitmisel. Seda nimetatakse ka tahtenumbriks. See number iseloomustab inimese ellusuhtumist. Arvutuse aluseks võta alati sündides saadud täisnimi. Kirjuta vokaalide numbrilised väärtused tähtede kohale. Vokaalid on A, Ä, E, I, O, Ö, Õ, U ja Ü. Täht Y on erandlik vokaal. Mõned numeroloogid peavad Y vokaaliks vaid siis, kui ta on silbi ainus vokaal nagu nimes Mary.

      Kasutame oma näidet – PAUL KERES. Hingenumbri saamiseks liidame nime vokaalid:

      PAUL KERES

      1 + 3 + 5 + 5 = 14 = 1 +