Numeroloogia käsiraamat. Numeroloogia Käsiraamat

Читать онлайн.
Название Numeroloogia käsiraamat
Автор произведения Numeroloogia Käsiraamat
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2015
isbn 9789949965212



Скачать книгу

Kahekohalise numbri täpsemat kirjeldust vaata 4. peatükist. Nii heidad pilgu sügavamale oma tõelisse minasse.

      Sinu hingenumber on sinu tõeline isiksus, keda tunned üksnes sina ise. Kui usud reinkarnatsiooni, siis viitab hingenumber ka sellele, kes sa olid oma eelmistes eludes. Seda osa sinu isiksusest ei märka teised kergesti, kui nad sind just väga hästi ei tunne. Hingenumber näitab seda, mis sa sisimas ihkad olla. Seepärast nimetatakse seda vahel ka tahtenumbriks. See soov võib olla nii tugev, et võib võita sinu nelja põhinumbri teised vibratsioonid. Kuna hingenumbrid toovad välja eelmistes eludes akumuleerunud arengu, muutub see praeguses elus sinu tegusid mõjutavaks põhijõuks. Kui aga hinge tungid jäävad väliste olude tõttu allasurutuks ja hing ei saa oma ülesannet täita, võib tekkida vajadus korrata sama vibratsioonilist püüdu mõnes tulevases elus, kuni see saab väljenduda.

      1 kui hingenumber. Eelmistes eludes võidetud juhikoht toob nüüd kaasa soovi jätkata püüdlemist kõrgema teadvuse poole. Oled sõltumatu oma uskumustes. Sinu soov vabalt ja sõltumatult mõelda hõivab su sisimad püüdlused. Ära lase sellel tugeval ihal takistada end saavutamast praktilisi eesmärke praeguses elus. Oled teadlik oma sisemisest jõust ja sul oleks raske võtta oma kaaslaste hulgas sisse teisejärguline koht. Mis puudutab abielu ja partnerlust, siis uuri oma eeldatava partneri sisemisi püüdlusi, et kindlustada edukas suhe. Kui su isiksus on liiga tugev, võib see väljenduda kamandamises ja kahjustada su isiklikku õnne. Sinu enesekesksus on nii suur ja mälestus minevikuhiilgusest nii tugev, et kipud oma veendumuste eest seisma isegi siis, kui see võib rikkuda olulise suhte. Sinu sisemine tugevus annab sulle toetuspunkti, kui asjad ei lähe hästi; rasketel aegadel võid olla teiste innustajaks.

      2 kui hingenumber. Sul on tugev soov rahu ja harmoonia järele. Oled teistega arvestav, taktitundeline, kohanev ja leebe. Oled pigem järgneja kui juht. Sinu tugev külg on peenetundelisus, seetõttu oled sa hea vahendaja või agent, kes aitab tuua rahu vastandlike jõudude vahele. Väldid teiste tunnete haavamist koguni sedavõrd, et allutad end teiste tahtele. Selle tulemusena näid olevat arglik ja vähese eneseusaldusega. Püüa otsustamatusest üle saada; sel ajal, kui sa kõhkled, võivad teised sinust ette jõuda ja võtta endale selle, mis peaks kuuluma sulle. Julge teha seda, mida pead õigeks, ja ära lase emotsioonidel end eesmärgist kõrvale kallutada. Sinu tundlikkus võib olla positiivne, kui kasutad seda häälestumiseks universumi tasakaalustavate jõudude lainele ja väljendad tõdesid, mis aitavad kõigil inimestel saavutada mõistmist.

      3 kui hingenumber. Oled oma töös väga kohusetundlik. Sa tead, et inspiratsioon ja kujutlusvõime annavad parimaid tulemusi, kui neid kasutada teiste aitamiseks. See võib kergesti saada sinu elufilosoofiaks. Järgi oma loomistungi ja arenda end sind huvitaval tegevusalal. Sa otsid õnne ja leiad selle teiste õnnelikuks tegemises. Kui inimene tunneb end masendatuna, siis toob sinu külaskäik talle lootust ja julgust. Levita oma ideaale, pühendudes hea tuju ja optimismi väljendamisele. Tegele sellega, et su unistused saaksid tõeks, kuid mitte sel määral, et nad muutuksid ebapraktiliseks. Armastus on sulle tähtis – nii andmine kui saamine –, kuid püüa hoida oma ülevoolav armastus mõistuse piirides. Sa saad õnnelikuks ja oled õiges kohas, tehes teisi õnnelikuks.

      4 kui hingenumber. Oled hästi organiseeritud, see on joon, mis võib tuua sulle materiaalset edu. Sinu praktilisus tungib läbi kogu su olemuse. Teised võiksid võtta sinu hästi korraldatud elamisprogrammi endale eeskujuks. Sinu lojaalsus, tasakaal ja usaldusväärsus tähendavad palju sind ümbritsevatele inimestele. Nad teavad, kus on sinu koht, ja tunnevad, et sinuga suhtlemine on vahetu. Sa suhtud kõigesse tõsiselt, olgu tegemist äri või armulooga, ja seetõttu suudad oma unistused teoks teha.

      5 kui hingenumber. Nõuad õigust vabadusele ega luba oma ideaale või mõtteviisi piirata. Väga oluline on mitmekesine eneseväljendus. Tunned igavust ja loidust, kui sind ei erguta muutused ja uued väljavaated. Sa ihkad reisida, kuna usud, et see arendab ja toob juurde teadmisi. Piiratust sa ei salli. Kui tunned, et satud sissetallatud rajale, võib mõni reis, uus ettevõtmine või puhkus vibratsioone parandada ja avada uued teed sisemise kasvu jätkumiseks.

      6 kui hingenumber.Reageerid ilule, harmooniale ja rahule. Oled kiindunud, kaastundlik ja ustav nende suhtes, keda armastad. Sinu soov elada oma perekonna jaoks võib olla koguni nii tugev, et lased ennast teistele allutada. Näed kõvasti vaeva, et säilitada kodus harmooniat kui ideaalset elustiili. Luba oma pereliikmetel elada nii, nagu nemad tahavad, isegi kui sa nende valikutega ei nõustu. Sinu eluülesanne võiks olla õpetada teisi säilitama rahu ja harmooniat ning propageerida kuldreeglit.

      7 kui hingenumber. Oled vaikne ja reserveeritud, hea mõtleja, analüüsija ja mediteerija. Vajad rahulikku ümbrust ja sind häirib kära. Oled heade kommetega, tundlik, kinnine ja tavaliselt ülemeeleliste võimetega. Võid elada üksi ja jääda vallaliseks. Sinu tõeliseks loomuseks on olla rahulik, arendada iseloomu sügavuti ja tuua filosoofia kaudu inimkonnale kasu.

      8 kui hingenumber. Auahnus on su võtmesõna. Usud täiuslikkusse ega lase ühelgi takistusel end oma eesmärgist kõrvale kallutada. Sinu numbriga pole kerge hakkama saada, kuid tasu on pingutust väärt. Oled see, kes võtab käsile suure töö, et tõusta massidest kõrgemale ja jõuda mäetippu. Sul on võime edukalt organiseerida suuri gruppe ja ettevõtmisi. Psühholoogia aitab sul mõista masse, kellega töötad. Teised ootavad sinult rohkem kui tavaliselt inimeselt. Toetu oma sisemisele minale, et see juhiks sind, kuidas tippu jääda. See on silmapaistvate sporditegelaste number.

      9 kui hingenumber. Intuitsioon avaldub sinu elus tugevalt. Oled tundlik ja hea kujutlusvõimega ning suudad abstraktselt mõelda. Kuigi vahel võid olla hooletu, oled äärmiselt vastuvõtlik, kaastundlik ja suuremeelne. Sul on vajadus armastuse ja selle jagamise järele. Oled lahke ja andestav, kõrge teadlikkusega, mis on pühendatud inimkonna edendamisele. See võib olla salakunstimeistri number.

      11 kui hingenumber. Oled olnud vaimsel teel pikka aega, võib-olla rohkem kui ühe inkarnatsiooni vältel. Vaimse arengu tulemusena oled õppinud tundma elu ja surma saladusi. Sul on julgust, annet ja juhtimisvõimet. Oled mõistev, tark, intuitiivne ja sageli selgeltnägija, ülitundlike üleloomulike võimetega ja tugeva vaimse suunitlusega. Sul on meelekindlust võidelda paljude muutuste ja ootamatute sündmustega.

      22 kui hingenumber. Number 22-e jõud sunnib sind jätkama möödunud elude materiaalseid saavutusi. Ihaldad materiaalset täiuslikkust. Oled meisterlik ülesehitaja. Sinu hinge eesmärgiks on jätta endast maha materiaalselt parem maailm, seega pead säilitama vaimse tasakaalu, kui oma ideid praktiliselt väljendad. Sul on kõrgemad eesmärgid kui tavalisel inimesel, peaksid hoidma jalad maas, kui su mõtted avarduvad.

      33 kui hingenumber. Oled valmis ohverdama end inimkonna eest. Sul on selge visioon tulevasest maailmast ja sa tunned valmisolekut aidata igal võimalikul moel tuua rahu kogu inimsoole. Mõnikord võivad elu õppetükid olla vastuolus sinu hinge tungiga, sellest hoolimata oled suuremeelne ja püüad näha asju teiste inimeste seisukohast. Olud võivad sundida sind ajutiselt tõmbuma tagaplaanile, kuid jääb lootus, et jõuad positsioonile, kus saad oma ideaale ellu viia. Oled alati valmis teisi aitama.

      44 kui hingenumber. Tunned sisemist tungi arendada maailma kultuuri. Tahad ühendada praktilise filosoofilisega. Sinu seesmine mina mõistab, et ta on salakunstimeister, probleem on vaid selles, kuidas väljendada seda välismaailmas. Usud, et su hing juhib sind aladele, kus võid tegelda oma suurte ootustega. Sul on kaasasündinud võime lahendada igapäevaprobleeme ja sa võid töötada teistega, et aidata neil oma elu korraldada.

      Välise isiksuse number

      Nüüd, kui oled leidnud hingenumbri abil oma tõelise mina, teeme kindlaks, millisena näevad sind teised inimesed. Sinu välise isiksuse number näitab, millisena paistad sa teistele; see ei tarvitse tingimata kattuda sellega, milline sa tegelikult oled. Välise isiksuse number näitab ka seda, mida inimesed sinu imago tõttu sinult ootavad.

      Välise isiksuse numbri leidmiseks liida sündides saadud täisnime konsonantide numbrid.

      P A U L K E R E S

      7 + 3 + 2 + 9 + 1