Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost. Лим Ворд

Читать онлайн.
Название Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost
Автор произведения Лим Ворд
Жанр Биографии и Мемуары
Серия
Издательство Биографии и Мемуары
Год выпуска 0
isbn 9785449077004



Скачать книгу

členem představenstva «Sibneft».

      Současně B. AB stal náměstkem ministra ruské bezpečnosti a výkonného tajemníka CIS. Podnikatel financoval předvolební kampaň Borise Jelcina, se domnívá, že je možné dát mnoho «tipy». Například, on (a jeho komplic je oligarcha, známý Arkady (Badri) Patrkatsishvili s nimi, není zpochybňováno slov) doporučuje, aby v prvním ruským prezidentem jeho starý přítel Vladimir Putin jako svého nástupce. Tipy jsou přijímány, ale společenství rodiny Jelcinovy a «šedé eminence» přijde bez velké srdečnosti. Zdá se, že Berezovskij si je vědom toho, a v každém případě kontrolovat situaci, postupně připravuje možnosti výměny pro řešení nejvyšší státní úředníky vlády.

      V září 2001, kteří se nechtějí jejich odstranění v každém případě, že ruské úřady uložit poplatek Berezovského v nepřítomnosti za krádež «Aeroflot» peněz vyhlášené v mezinárodní rešerše. B.A.B. je v tomto okamžiku v zahraničí, kde jeho vztahy se zákonem jsou také špatné; a přesto upřednostňuje zůstat ve Velké Británii. Tady je, zvláště, psal proklamace citované té rozhlasové stanice v Moskvě «Echo Moskvy» (2012) jako «Otevřeném dopise nenarodil v SSSR.» Základní smysl – «výměna neefektivní sociální a politické organizace společnosti v progresivní» může být relevantní, ale je uvedeno, mé přátele, zjevně není ten typ člověka, který chce poslouchat.

      V roce 2004, Berezovskij je zapojen do financování prezidentské kampaně na Ukrajině, přímo dohlíží na činnost prezidentského kandidáta Viktora Juščenka a jeho kolegové, premiérka Julia Tymošenková. Nápad tady, jako kdyby demokratické změny v zemi – pro které by měly přijít na příslušném pokroku v Rusku. Změny na Ukrajině se stanou. Ale zdá se, že je to, co je to za lidi tyto, nebo jiné procesy jsou implementovány – je také velmi důležitá. Tam je demokracie – pravomoc vykonává plně při vědomí, zásadový (přidat sám před sebou – dobrý) občané, a – Ochlokracie. Rozumíte.

      Berezovský je tajemný člověk dvacátého století. Tento orgán je stále v živém pohybu, tře si ruce, je scéna násilné, apokalyptické boj mezi dobrem a zlem.

      Podle některých zdrojů, Berezovskij je pokřtěn v Izraeli, druhá – v Rusku (po neúspěšném pokusu o jeho osobě). V roce 2012, oznámil založení «hnutí Vzkříšení» a začátek výstavby «Křesťansko-demokratické revoluční strany Ruska.» «Pouze občané víru v základní křesťanské hodnoty – láska a svoboda – může zachránit Rusko … … Hlavním důsledkem celkové transparentnosti vztahů mezi lidmi – nevyhnutelnost selhání lží. Toto je exorcismus ďábla. The Devil – «lhář a otec lži» (John 8: 44). Stealth a podvod – základem každého autoritářského politického systému… Vůdce vznikajícího nového světa bude první, kdo přijmout a realizovat nejlepší nápad – myšlenku transparentnosti, a proto je vybudovat nejmodernější a efektivní systém uspořádání společnosti a státu … „– to říká podnikatel. Konkrétní nápady – spread v Ruské federaci anglický právní systém, estetika «transparentní společnost» informační a mužů (úředník, obchodník, běžný občan – jsou velmi důležité o sobě informace), přímá demokracie, liberální církev, Confederation of oblasti, kraje, a, ano, ústavní monarchie. Občanství Ruska je uděleno automaticky všem, kteří složili zkoušku na znalosti ruského jazyka.

      Možným kandidátem na trůn – ruský více než Nicholas II, Prince Harry – jehož babička, mimochodem, řecká královna Olga K. (Romanov house).

      Představitelé Konfederace na základě konsenzu rozhodují o tom, jaké funkce orgánu pověřily středisko, nikoliv naopak.

      Státní duma a Rada federace jsou zrušeny. Návrhy zákonů, které napsali iniciativní občané, kteří absolvovali odborné znalosti, jsou universálně volit prostřednictvím internetu.

      Finanční aktivity všech náboženských vyznání jsou prováděny na základě transparentnosti.

      «Corporation Rusko» Představenstvo předkládá ke schválení akcionářům rozpočtu projektu a čtvrtletních zpráv, předseda vlády může být odvolán kdykoliv den konání valné hromady akcionářů, občané hlasují na webu. … Vlády na úrovni subjektů a konfederace jsou naši zaměstnanci.

      Některé body z «pohybu vzkříšení» jsou užitečné ke čtení bez zkratek:

      «Úředník předpokládá plnou finanční transparentnost při přechodu do úřadu. Informace o výdajích a příjmech jakéhokoli veřejného činitele a jeho rodinných příslušníků, od nákupu auta až po balíček kondomů, se automaticky objevují ve veřejném vlastnictví.»

      «Právě soud je základem státnosti. Lidé musí dát ruským elitám stejná práva, která již vybrala Londýn jako hlavní město spravedlnosti a zavedla anglický justiční systém v Rusku.»

      «Univerzální právo vytvářet, šířit a získávat informace. Každý občan je poskytován státem s přístupem k celosvětové informační síti (internetu), prostřednictvím níž se uskutečňuje nejen volná výměna informací, ale také demokracie.»

      «Ropa, plyn, jiné přírodní zdroje nespadají do státu, nýbrž lidem. Všechny zisky z těžby přírodních zdrojů nespadají do rozpočtu, ale jsou rozděleny rovnoměrně mezi ruské občany. V dnešních cenách, po odstranění korupčních režimů, obdrží každá rodina měsíční platbu asi tisíc dolarů pouze z prodeje ropy a plynu.»

      «Ruský jazyk je odpovědí na národní otázku. Každý, kdo úspěšně absolvuje zkoušku pro plynulost v ruštině a znalost ruské kultury, se může stát občanem Ruska bez ohledu na místo jeho trvalého pobytu. Proto bude občanství politika bude zároveň mezinárodní politika Ruska – Ruská cesta expanze ve světě skrze vývoz hlavních úspěchů a jedinečné ruské civilizace – velké ruské kultury a velkého ruského jazyka.

      Rusové jsou maximalisté a přesně to, co se zdá být utopií, je v Rusku nejrealističtější, «napsal Berdyev. Rusko nemůže přežít, pokud se nestane liberální, ale pokud se Rusko stane liberálním, bude to nejvíce!

      Kristus je vzkříšen!…»

      Berezovskij napsal dvě osobní dopisy Vladimirem Putinem, s lítostí o mnoha neatraktivní minulé, a vyjádřil přání, aby návrat do Ruska (amnestie pro peníze). I když tato zpráva je analyzován v Kremlu a Nejvyššího soudu, 23. března 2013 v domě jeho bývalé manželky (Berkshire), Berezovskij visí svou ochranku, bývalého izraelského agenta zpravodajské «Mossad». Koupelna, kde došlo k sebevraždě, byla údajně zamčená zevnitř, ale tato pozice je zpochybňována mnoha autoritami. Podle The Guardian ex-oligarch nalezne zlomené žebro.

      Boris Berezovský je pohřben podle křesťanského zvyku na obrovském (350 tisících «místech») hřbitově Brookwood (Surrey). Fotografie hrobu, který je zde zastoupen – vše, co z něj zbývá, je zdarma k použití na zdroji «Google».

      Soukromý život. První manželka – Nina (Korotková), počátek sedmdesátých let, dvě dcery. Druhé manželství – Galina (Besharova), 1991, dcera a syn. V roce 1993 se Galina vydala do Velké Británie, požádala o rozvod a díky stejnému anglickému soudnímu systému dosáhla rekordních 200 milionů liber. Oligarcha žijící v civilním manželství s Elenou Gorbunova, stane otcem dvou dalších dětí, a v roce 2013, na základě žaloby z Londýna, samozřejmě, platí pro všechny projevených citů k němu, a to i několik milionů liber. Záliby – divadla, restaurace, noční kluby.

      Zleva