Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost. Лим Ворд

Читать онлайн.
Название Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost
Автор произведения Лим Ворд
Жанр Биографии и Мемуары
Серия
Издательство Биографии и Мемуары
Год выпуска 0
isbn 9785449077004



Скачать книгу

1977, Leonid Brežněv pohne, který, jak to asi vypadá pozoruhodně posiluje svislé síly, a také, samozřejmě, sovětský stát jako celek. Dne 16. června tohoto roku, se ve funkci předsedy prezidia Nejvyššího sovětu SSSR a KSSS generální tajemník dohromady. Jakási dvouhlavého orla se stalo, samozřejmě, už prodělal cévní mozkovou příhodu, bez tvrdosti a chůze bývalý přehlednost, drahý Leonid Ilyich. Velmi závažná politická osobnost, Nikolai Podgornym, který dříve zastával funkci hlavy uvedeného nejvyššího zákonodárného orgánu Unie, poslal do důchodu. O dva roky dříve tajemník ústředního výboru KSČ, AN Shelepin, «odešel»; a to je třeba si uvědomit, zajímavé téma, že «kvůli falešné demokracie», který se přivádí do společné stolování a odpočinku v sanatoriu «pro obyčejné lidi.» Zmizí z nejbližšího okolí Leonida Brežněva a předsedy KGB Vladimira Sevenfold – stejný muž, který kdysi mluvil Leonid Iljič fyzikálním odstraněním Nikita Chruščov. Na «malém politbuře» jsou jen nejbližší, ve všech souhláškách s «Samim», jak říkají nyní «Přátelé».

      Předseda Rady ministrů, «obchodní ředitel» A. Kosygin se nepočítá. Opravit, teď není nikdo z kolektivního chování «vůdce». A teď, v reakci na bezpečnostní síly zabíjení Hafizullaha Amina, osobního přítele generálního tajemníka, Nur Tarakiho Brežněv jako něco komunikoval Andropov a Ustinov, otevře Pandořinu skříňku. Invaze do Afghánistánu, zničení Amin a polovina jeho rodiny, dlouhodobě viskózní války s těmi, kteří by mohli být dobrými sousedy, jsou začátkem konce SSSR.

      Říkají, že je to něco «Američanů, kteří se mohou v Afghánistánu objevit» … Ve Vietnamu se také objevili, když bylo pro ně tolik dobré? A nyní jsou koaliční jednotky stále v «afghánském». My, přátelé z toho, se ukázalo, není ani chladné ani horké.

      Mezitím extrémně zúžený okruh odpovědných osob, Leonid Ilyich Brežněv, nemá nyní na něho spoléhat. Osoba se slabým zdravotním stavem spadá do zajetí svých, stále poměrně silných přátel. Neexistuje žádná alternativa, lidé mlčí, podprocesy běhu obrovské země jsou nakonec vázány jen dvěma až třemi lidmi. Leonid Brežněv někdy jen volá ministr obrany Dmitrij Ustinov, se slzami a potupu v hlase se táže: «Když to skončí (obscénní slovo) war… Dima, jsi mi slíbil, že to není na dlouho»

      Leonid Brežněv nemá právo se zbavit ani sebe. Několikrát prohlašuje touhu odejít do důchodu a přijímá od politbyra dobrotivou «ne» odpověď. Tento systém postrádá instituci více či méně pravidelné, legitimní změny moci. pro působení na televizi dívá, narazí na každém slově, v čele státu, občané SSSR (pocity autora) nevědomky identifikovat se s ním sami, výkon, obecný stav «Brzy to všechno skončí»

      Jediný cit, který přetrvává v myslích obyvatel, a dodnes: «Existují již pravítko, když něco ví a umí, ne loďku, a pak bude všechno ještě horší.»

      Generální tajemník zemřel během srdeční zástavy v roce 1982. Osmnáct let jeho vlády je však «zlatým podzimem říše». To je doba, kdy jste mohli žít bez strachu z «černého» nálevky pod oknem v noci krmit takž dobře, mít děti pít ovocné jahodové víno, zpívat barda a sní o krásné daleko…

      Osobní život: ženatý s Viktorií Petrovnou (nar. Denisova) od roku 1927, dvě děti. Fanoušek lovu velkých zvířat, fotbalu a jízdy (včetně vzácných cizích automobilů).

      Dmitrij Ustinov, foto padesátých let

      Dmitrij Ustinov. Narození – 1908, Samara, … v dětském letním období – na částečný úvazek kurýr… dobrovolně vstoupit do služby Rudé armády v částech zvláštního určení (Chon). Vedle Ustinov pracoval jako mechanik v továrně vyškolenými v různých institucích, a to až do Leningradu «Voenmech». Od roku 1937 (pole je zbaven volných pracovních míst) – Návrhář, ředitel «bolševické» továrny. V roce 1941, 33-letý Dmitrij stane komisařem zbraní SSSR. Jeho předchůdce Boris Vannikova, Stalin má uvolnit měsíc po vypuknutí války – jak moc je potřeba pro výrobu munice. Nedávný vězeň se stává náměstkem komisaře – začátečníka. Od roku 1946, Dmitrij Ustinov, SSSR ministr zbraní je aktivně zapojen do raketového projektu. V roce 1957, D.W. působí na ochranu Chruščova, v roce 1964 – to přispívá k jeho posunutí. Od roku 1976, Ustinov – jeden z tajemníků ÚV KSSS, který je součástí neformální, takzvaný «Malé politbyro», stejně jako ministr obrany. Zemřel v roce 1984 z těžké pneumonie; způsobeno neochotou nechat Dmitri provádí v studený vítr formální událost. Připomínající skutečnost, že téměř současně s D. Ustinov, a se stejným klinickým obrazem onemocnění zemře ministrů obrany NDR, Maďarska a Československa, kteří byli společně na slavnostní večeře (po ukončení cvičení vojsk Varšavské smlouvy).

      Soukromý život: manželka Taisia, synka, dcera. Obvyklý poměr pozornosti k práci a osobnímu životu: 10: 1.

      Odhad autor: Dmitry Ustinov jedním z těch lidí, kteří s nadšením a vášní vytváří barevný falešný obraz reality. Sedmdesátých letech sovětské armády a osmdesátá léta velmi nemocní, shora dolů je protkána přetěžování, vnitrostátní záležitostí, některé elementární podvyživené. Ideály chybí. Bojový duch se pohybuje kolem nuly. Všechny myšlenky se shodují na tom, kde hledat jídlo. Školení vojáků je omezeno na naprostou hrubost a podvod. Velká část technologií našel pod širým nebem, a je nevhodný pro rychlé uvedení do provozu jak něco. Ale «muž stalinského kalení» kloní k názoru, pouze v hladkém zprávách na stole. TN. «Ustinov doktrína» poskytuje preventivní úder jaderný raketový v reakci na známky jaderného útoku, průlom tankových Armadas přes obranu evropských zemí západního… založit kontrolu nad evropskou pevninu. Co to udělá, «preventivní úder» a «příznaky útoku?» Není jasné, co je Evropa, pokud válka rozpoutá ještě, Ameriku? Není to opravdu jedna. Jak by mohla sovětská armáda bojovat ve Francii, Belgii, na notoricky známé úžiny v Turecku, když téměř všechny města SSSR zničena jaderným ohněm? Je navíc schopen ovládat nepřátelskou populaci? Tam není větší smysl se zaměřit na ochranu země, všechny zbývající prostředky? A tak snad (nejaderné) síly by měly být mnohem mobilnější než pomalu se pohybující obrněného skupině?!

      V současném, šíleně úzký okruh komunikace «malého politbyra», aby si o tom promluvit s maršálem Ustinov nikdo. Názor obyčejného člověka: obyčejný úředník «v terénu», obyčejný voják, to ano, a mimo občana s brýlemi, na ulici -etoy systém není brán v úvahu.

      …nejsou brány v potaz argumenty a maršála Nikolaj Ogarkov, náčelníka generálního štábu SSSR ostrého protestu proti sovětské invazi do Afghánistánu. Na konci, stát, které tělo neposkytuje reakce na mozkové receptory signálu samospravedlivý přestane smysluplné akce, a rozpadá.

      Jurij Andropov, Michail Gorbačov

      Jurij Andropov

      Jurij Andropov. Narození – 1914 Province Stavropol (Region) … práce v telegrafní kanceláři, asistent promítač, školení Rybinsk River College. Povolání úřadě Komsomol organizátor (Komsomol pořadatel) v loděnici… první tajemník krajského výboru Jaroslavli Komsomolu. Od roku 1951 přešla do Moskvy, kde pracuje CC inspektor, a pak převedena na ministerstvo zahraničních věcí (MZV) … je jmenován mimořádný a zplnomocněný velvyslanec SSSR v Maďarsku. Dobrá praxe Andropov během potlačení maďarské vzpoury se stane výborným odrazovým můstkem