Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost. Лим Ворд

Читать онлайн.
Название Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost
Автор произведения Лим Ворд
Жанр Биографии и Мемуары
Серия
Издательство Биографии и Мемуары
Год выпуска 0
isbn 9785449077004



Скачать книгу

zvyšuje 2,2 krát na téměř 2 miliony lidí. Aby zaplatili za svou práci, tráví asi 1,2 bilionu. rubles každoročně. Hlavním problémem však není počet, a nikoliv vysoké platy (náměstek ministra v RF oficiálně obdrží 106 minimálních mezd, v Evropě úředníci této úrovně – 3—4). Hlavní věc je, že ruský úředník je instalován na skutečnost, že je prostě povinen zakázat něco, ne kultivovat a podporovat užitečnou práci.

      V roce 2013, v reakci na «seznamu Magnitského», zmrazení zahraničních účtů Ministerstva vnitra úředníků, fab, Federální daňová služba, arbitrážní soud a Úřad generálního prokurátora, kteří se podílejí na podvodu s praním peněz a vraždu vězeňské advokáta S. Magnitského, prezident Putin dává průběh t. n. «Zákon Dimě Jakovlevy.» Země USA a západní Evropy jsou zbaveny práva přijmout ruské děti (které si nikdo jiný v Ruské federaci nechce vzít).

      Zákon dostává jméno ruského chlapce, který zemřel v USA v důsledku tragické nehody. Mezitím bylo v letech 1991 až 2006 v Rusku adoptováno 92 tisíc dětí, v Severní Americe a západní Evropě 160 tisíc dětí. Ruští rodiny v průběhu tohoto období, pouze oficiální statistiky (nebere v úvahu smrt různými nemocemi) zabito 1220 dětí v zahraničí – 18. Kromě toho, v USA a v Evropě «refusenik» jsou obvykle vážně nemocná, je nesrovnatelně nejlepší lékařskou péči (přežití je třikrát vyšší). Tedy všichni ti lidé, kteří se podíleli na přijetí zákona z roku Dima Jakovlev (ve společnosti, známý jako «zákon Heroda král»), jsou příčinou bolestivé smrti nejméně 400 (upoutaný na lůžko), děti do roka.

      …Ano, my (téměř) všichni moc milovali Vladimíra Putina. Byli to moji přátelé. Více než Gorbačov a Jelcin, až do poloviny svého funkčního období. A snad «zákon krále Heroda» byl první, stěží slyšitelný zvonek «tady je něco špatného.»

      Ještě jedna věc… Prezident uvádí, že «na Krymu nejsou vojáci». Možná je to důležitý taktický krok. Hra se slovy «vojáci – speciální síly». Jsme přesvědčeni, že sjednocení Krymu – krok pravdivé a nevyhnutelné, vzhledem k tomu, že část Ruska, bohužel, může být přímo vystaven vlivu zlého. Pro dobrovolné neonacistické prapory Ukrajiny je možné za účelem zbavit se zásahů z Krymu platit vážnou cenu. Prezident však klamává. Je otevřená. Mezinárodní společenství. Jsme s vámi.

      Můžeme říci všechno tak, jak to je, a my bychom souhlasili. Ale je položen počátek Velké lži. Lžící se přenáší do nižších vrstev energie. Další – v přestrojení pohřební ruské hrdiny, kteří zemřeli v Donbass (fotografie nashromáždily ve čtyřech vrstvách, kde první pomoci příspěvek ve zbývajících nejmenovaných osob). Víte přátelům, že je těžké vidět… na mrtvoly obrazy na stěnu… domácí symbol, šátek, pravděpodobně někdo daroval, co bylo osobě jednou důležité, a všichni podobně. V Sýrii, méně než čtyři hodiny byly obětovány 400—500 bojovníky «soukromé vojenské společnosti Wagner» (registrační v Argentině), zbaveny ochrany ovzduší, a na žádost koalice oznámil dispečer «neexistující». Bojují jako bezbranní koťata vojenskými drony Američanů. Tyto rámy najdete na webu, co viděl celý svět. Ale ruské ministerstvo zahraničí (notoricky známé Zakharova), tiskový sekretář prezidenta Peskova opět vysílá něco nesrozumitelného.

      …V březnu 2014 v Krymu probíhá referendum o přistoupení k Rusku. Ruské ozbrojené síly tuto snahu podporují. Všechno je správné, jinak se slunečný poloostrov může stát jedním z největších Odessových domů odborových svazů. Ukrajina je hluboce duševně nemocná (ještě víc než Rusko). Ať už to bylo cokoli, západní země uvalují sankce proti Rusku. Zahraniční banky přestanou půjčovat některým ruským podnikům. Jeho zlaté aktiva v Ruské federaci – stovky miliard eur, dolarů, ale jsou uloženy (takže nejsou ukradené), cenné papíry stejné v Evropě a Severní Americe (za akcii ročně). Mimochodem, prezident a jeho kolegové oligarchové, takový postoj se mu zdá velmi urážlivé, a oni jsou pak, samozřejmě, představil «antisanktsii». Hlavním účelem je vytvořit «železnou oponu» pro zahraniční potraviny, léky a některé druhy špičkových technologických produktů. Poškození je k lidem v Rusku «antisanktsy» President převyšuje škody způsobené sankcemi (má-li k dispozici) v řádu desítek či stovek časů.

      Třetí zvon je demonstrační zničení potravin, které byly zastaveny u celnice. Je divné, že toto rouhání je povoleno mužem, jehož vlastní bratr zemřel na hlad a onemocnění v obléhaném Leningradu. Pak se všechna tato volání spojí do jediného alarmujícího buzz. Vyslání vojsk do Sýrie promění ztráty na životech, se značnými finančními výdaji, ruští občané deprivace levná a kvalitní dovolenou v Egyptě, pak Turecko.

      V srpnu 2016, v rozporu s ústavou a zákony vycházející z toho, v Moskvě, pak (princip imitace v autoritářské společnosti) a kopl do druhé oblasti, nejsilnější vlně demolici takzvaného «neoprávněné stavby». Vytvoření něčeho autokratického v hlavním městě je v zásadě nemožné. tyto budovy je velmi zapotřebí pro občany, pro výstavbu kavárny – obchody, atd existuje řešení státních struktur -.. ale je to všechno ožívající systém je prostě nezajímá. Třetí je již dělat vlny – celkovou demolici 5170 Moskva solidní pětipodlažních budov (spolu s infrastrukturou, školy, školky a nemocnice), výstavbou výškových budov – to, že v all-ruského rozpočtu, «Putinovi přátelé» kapesní Rotenberg bratři, aniž by některý překážkám je přiděleno 55 miliard dolarů.

      «Národní mistři» V. Putin – komoditní kampaně. Nevíme jistě, zda konečné rozšíření těchto politických a ekonomických subjektů vedlo ke zvýšení produktivity práce. Srovnejte, obecně není nic. Možná je to díky své specifičnosti (vytáhnout ze země – rychle prodal) komoditní mastodons postrádají tvůrčího myšlení, a nejsou schopny vést zemi na cestě rozvoje, jak to říká, inovativní technologie. Celkově má 110 miliardářů «Přátel Putina», kteří zbavili surovin, k dispozici alespoň 35% národního bohatství země. Podle Národního úřadu pro ekonomický výzkum (NBER) na pobřežní (nebo jednoduše v zahraničí) 75% národního důchodu země je odvozeno. Většina finančních transakcí probíhá mimo Ruskou federaci. Peníze nejsou něco, co je odvozeno z Ruské federace, jsou prostě tam a ani se nehledají. To vše dělá Putinovo Rusko je velmi, velmi podobné suroviny ve Spojených státech a kolonie ve Spojeném království (nebo jak vážné hotovostní transakce na území Ruské federace prováděné Bank of England pobočky Britské Panenské ostrovy).

      Existuje «přezbrojení armády». Za tímto účelem je přiděleno nejméně 22 bilionů. rublů (2, 2 biliony rublů, 42 miliard dolarů ročně). Roční výdaje na zdravotní péči činí 0,6 bilionu. str. Všimněte si, že značný počet takzvaných. «Obranné podniky» – soukromé, některé – státní, a tam je «smíšený typ». Ceny za své produkty jsou nastaveny libovolně. Postup při zadávání veřejných zakázek je zcela neprůhledný. Ano, můžete si myslet, že je vše v pořádku, je to vojenské tajemství, ale ve skutečnosti, alespoň okraj vědomí, uvědomuješ si, že musíme znovu a znovu podvést? Podstatná část strategických podniků vlastně patří cizincům. Tam, v zahraničí, naše peníze vyzařují tak snadno. TV, Internet pořad někdy nějaký nový zázrak-tanku, nebo pod konstrukci letadla, jako je PAK-FA, ale ve skutečnosti jsou tyto Gizmos nebo přilepená (na Rudém náměstí během průvodu přípravků), nebo letět, jako je to opravdu není tak. Současným základem pro armování ruské armády je sovětská technologie. Ano, bude to upgrade na to, co přísluší obrovské sumy peněz – ale tento upgrade se snižuje, z větší části, nahrazení olejomalby