Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost. Лим Ворд

Читать онлайн.
Название Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost
Автор произведения Лим Ворд
Жанр Биографии и Мемуары
Серия
Издательство Биографии и Мемуары
Год выпуска 0
isbn 9785449077004



Скачать книгу

N. V podstatě lze říci, stát (tj. V ideálním případě osob) ztratil kontrolu nad výrobou a skladování drahých kovů. Morální jádro je prasknutí – za tím padá zbytek, kolik nových a nových kontrolních orgánů nezahrnuje.

      Ať už to bylo jakkoli, nový generální tajemník je poměrně mladý, mluví bez poznámek, všechno tak krásně hladké a miloval lidi. Ano, byli, přátelé, dokonale si pamatuji; podívali jsme se na tento hladký, rudý vzhled, a vůbec ne rozpaky pocity, jsme se dotýkali. Ano, je to tady, nový život, «socialismus s lidskou tváří», pevná, lépe vyznají v každém z nás, obyčejných lidí, head – jedno-který-se-do-all-as-nutný.

      V květnu 1986, Svaz podniků existují lidé novinek Gorbachev, takzvaný «Státní přijetí.» Samozřejmě, továrny již mají vlastní oddělení kontroly kvality. Nové tváře (neposlechl podnikové správy) dráždí pouze pracovníky, a nepřispívají k jakékoliv «hřídel» výroby, k žádnému významnému zlepšení v kvalitě. Další pokus o vyřešení problému čistě administrativními metodami selže. Make chytrý tah, po vzoru západních demokracií, s cílem zlepšit soudní systém, takže každý koncový uživatel může mlátit někteří bezohlední společnosti, tento systém je prostě neschopný.

      To je zklamáním a výsledky pokusů integrovat rozsáhlé zemědělské ministerstva. Vytvořena na základě podnětu tohoto jediného «vůdce národa» obří «Gosagroprom» volal všude – «Státní zemědělský výbor» Všude, po celou dobu, jak měl ve zvyku, «Sire, jehož názor je nesporné,» vytvořily obrovské, nemotorné, jediný améby – a jen dostat plýtvání státním majetku. Celkově podle některých odhadů, od roku 1995 do roku 1990, jen přímá ztráta z transformace Gorbačovského je 100 miliard nedevalvovaných amerických dolarů.

      …Všechno, všechno předtím zdálo tak neotřesitelná začne rychle hroutit. Jediným hlavním směrem je «solidní» americký dolar. Nikolai Ryzhkov, předseda Rady ministrů je odpovědný zástupce České republiky, pro nahrazení převoditelný rubl na vyznačeném měně, «Nechceš platit v dolarech? Ano, prosím, nechte CMEA. «Všechno je velmi, velmi jednoduché a klidné. Socialistický systém východní Evropy je demontován.

      Na závěr Michail Gorbačov přiznává ještě jednu chybu (zahraniční politiku). Dvě Německo – NDR a SRN jsou sjednocené. Možná je to všechno nevyhnutelné. Ale na tomto pozadí je naprosto možné konečně ukázat výpočet reparací druhé světové války. Německo je zcela ochotné tuto cenu zaplatit. Garant je, že sovětské armády Západní skupiny sil v NDR rozhodně existují. Ale podle dávno již zavedeného systému, Michail Gorbačov je mnohem důležitější než přátelský úsměv je velmi důležité cizinci, spíše než slepá naděje svých vlastních lidí. Opravit generálního tajemníka znovu, není nikdo. A teď, určitě, doslova «ležet na cestě» 100 miliard dolarů, zůstanou v koši finančního nástupce do Říše.

      15.března 1990, třetí mimořádný sjezd lidových poslanců SSSR (pokusy oživit původní Sověty) Gorbačov zvolen prezidentem Sovětského svazu. Zároveň je zároveň nejvyšším vrchním velitelem.

      Mezitím 12. června 1990 přijal První kongres zástupců lidu Deklaraci o státní suverenitě RSFSR. Je třeba poznamenat, že je to vůbec první výrok o nezávislosti jedné z republik Sovětského svazu. Prezident Ruské federace (ve stejný den) je náměstkem lidu Boris Nikolajevič Jelcin. Poté se stavějí další státní subjekty v souladu se dveřmi odtrhující se od SSSR.

      Formálně Unie stále existuje. Ale jistý pocit, že žijete v silném, integrálním stavu, potenciálním vládcem světa, mezi občany, se rychle odpařuje. Všechno kolem je beznadějně rozzuřeno. Obnovte jejich bývalou chuť na existenci, otočte ořechy, dokud se účastníci nezkouší takzvaně. Státní výbor pro mimořádné situace – Státní výbor pro mimořádný stav v srpnu 1991. Gorbačov se odhodlal z toho, co se děje v Forosu (Krymu). Převrat selže. 08.12.1991 Prezident RSFSR, Bělorusku a na Ukrajině, s vodkou a kebab (a podle zvláštních sil památek) Belovezhskoe podepsal příměří existence SSSR (a vytvoření Společenství nezávislých států). Michail Gorbačov, předseda SSSR stále (i když ne generální tajemník KSSS), má právo napadnout toto rozhodnutí (včetně použití síly). Odmítá však vydat příkaz k zatčení prezidentů-spolupachatelů; s odkazem na skutečnost, že příští Kongres lidových zástupců demokraticky zruší toto (ne zcela legitimní) rozhodnutí. Ano, samozřejmě, jít do skupiny poslanců, to znamená nejvyšší soud, začínají stagnující diskusi… ale to vše, přátelé, je docela matoucí a nezajímavé. Ať už to bylo, 25. prosince 1991 Nejvyšší sovět SSSR Rady republiky (a také kapitola jedenácti republik svaz) převzít prohlášení o rozpadu SSSR. Stejně tak Mikhail Sergejevič Gorbačov automaticky ztratí postavení prezidenta…

      Další pokus o vytvoření pozemského ráje se blíží ke konci.

      Osobní život. Manželka – Raisa Maksimovna (Titarenko), od roku 1953, dcera. Po smrti své ženy v roce 1999 z leukémie vytvořil Michail Gorbačov fond nazvaný podle Raisy Maksimovny. Shromážděné pro léčbu dětí s nádorovým onemocněním, 10 milionů liber št., Jsou samozřejmě dány Pařížské nadaci. Marie Curie. Zbývajících 100 tisíc liber se rozdělí na polovinu mezi onkologickými kliniky v Londýně a Petrohradě. Michail Sergejevič je naprosto jasné, že v západní Evropě, zdraví, věci jsou mnohem horší, a děti mnohem cennější, než v Ruské federaci ‚90s.

      Gorbačov se sídlem v Německu (pro koho zachránil označený výše, značné množství), 17-pokojový byt (Bavorsko), ale také se děje v jiných zemích v zahraničí. Ano, více, jak se zdá, pro zábavu, než pro peníze, je odstraněn v Pizza Hut reklamách, Louis Vuitton (tašky) a také, železnice rakouské silnice.

      Nějaký dodatek: byli potlačeni jak dědeček Michail Sergejevič, tak tvrdě pracující rolníci (přežil jeden zázrak). Jeho dědeček byl zastřelen jedním dědečkem a jeho babička zemřelo na hladovění. Přibližně takový rodinný stav – zeptejte se například jejich vlastní, už velmi mladí známí, rozděleni po celém bývalém Sovětském svazu. Samozřejmě, že minulost je klepe na podvědomí, nesrozumitelné šeptem a někdy křičí, «tento systém, všechno zlo, self-spravedlivý, ne poslouchat lidi – č.»

      Významné postavy post-sovětského Ruska

      Boris Berezovský, Boris Jeľcin, Vladimír Putin, Alexy Druhý

      Boris Berezovský

      Boris Berezovský. Narození – (. S hloubkové studie z anglického jazyka) 1946, Moskva… studium v angličtině Zvláštní škola… a pak na Moskevském institutu lesnictví (Fakulty elektroniky a výpočetní techniky), … vstup do Komunistického svazu mládeže a Komunistické strany. V letech 1968—1969. – Práce inženýr Výzkumný ústav zkušební stroje, pak inženýr, výzkumník, vedoucí laboratoře Ústavu kontrolních věd problematiku SSSR. 1973 – vystudoval mechaniky a matematiky fakulty Moskevské státní univerzity, stejně jako post-absolvent Institutu Control věd, projektový management pro realizaci automatizovaných systémů řízení v AvtoVAZ. 1983 (již podstatně méně, než «sovětský» rok) – disertační práce ve specializovaných «Technická kybernetika a teorie informace» … spolupráce s novinami «sovětského Ruska». Během tohoto období, podle Berezovského, že od té doby, určitě spokojený.

      V roce 1989 již téměř post-perestrojky, vložená rok Berezovskij vytváří «LogoVAZ» – společnost, která prodává VAZ, odvolán ze zahraničních prodejců. Od