Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost. Лим Ворд

Читать онлайн.
Название Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost
Автор произведения Лим Ворд
Жанр Биографии и Мемуары
Серия
Издательство Биографии и Мемуары
Год выпуска 0
isbn 9785449077004



Скачать книгу

důvody pro zaslání finančních prostředků do vojensko-průmyslového komplexu. Pouze oni mají to všechno je v jejich výhodách, protože:

      1) Pokročilá vojenská technologie je volně převáděna na civilní.

      2) Aktivní fungování MIC umožňuje vyhnout se krizi nadprodukce.

      3) Chytří chlapci z MIT, Harvard, Cambridge atd. Obdrží spoustu peněz na práci «hlavu a ruce», která je velmi podobná krásným dívkám; a tak společně obohacují genetický fond svého státu všemi možnými způsoby.

      V Rusku, alespoň, že je vynálezcem vojensko-průmyslového komplexu, technici jsou schopni překládat výsledný technologii «občanům», protože to je všechno, ach, a to vždy tak neuvěřitelně tajnůstkářský. Také jsme možná neměli krizi nadprodukce. Špatné alokace do vojenského průmyslu jen zničily zemi.

      …Získání víza v Ruské federaci, pobyt cizích státních příslušníků z vyspělých demokratických zemí na území Ruska se komplikuje v každém směru. Samotní občané Ruska mají dvojí státní občanství (s výjimkou Tádžikistánu a Turkmenistánu). Možná, že tento způsob se ruská vláda skutečně bojuje s jakousi «zhoubného vlivu Západu»? Není pravděpodobné, když se zdá, moji přátelé, je verze, že jsme prostě nedávají promluvit na «obyčejní» lidé v těch státech, kde úředníci řídili lidi prostřednictvím demokratických postupů neberou úplatky, se chovají jako hodná holka… ale soudci nesmějí řídit řízení pod vlivem alkoholu? John Smith, Luke Adam… Jessica, Marietta, a tak dále. E. V přátelském rozhovoru nad šálkem (sklo) čaje, může vysvětlit, jak vytvořit podobný v ruštině. Ano, někteří lidé ve vládách svých zemí, vidí, že Ruská federace syrové kolonii dobře maskován vnější kontroly. Ano, externí audit veškerých závažných organizací v Rusku a je nyní na notoricky známý «Uralvagonzavod» držet zahraniční auditorská společnost Deloitte, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, McKinsey & Company… Ale turisty, misionáře, výrobní nastavovací čáry nepředstavuje s nimi existuje jediný konglomerát. Většina z nich nám přála a všichni lidé na Zemi všechny dobré věci. Pomoci přátel z Ruska, oni nedávají Ruští úředníci… a dokonce i v době, naše s vámi, bohužel, konzervativní výhled.

      Tak, někteří ukazovací útoky na vedoucí představitelé Ruské federace určené západních zemích, neobjektivní přenos médií, ve stylu «armády a námořnictva», jsou součástí maskování koloniální vlády.

      …Kdysi jsme tohoto muže naslouchali s nataženým dechem. Co je překvapivé, asi 2012 (s výjimkou poškrábání skla – zrušení gubernatorial voleb), to vše jako by to bylo v pořádku. Nyní (2018) přepínáme pouze rádio nebo televizi. Řeč je někdy však pravdu: boj proti korupci, na moři, pro malé firmy světa – světová válka nepotřebuje… s varováním o nebezpečí umělé inteligence, a vše podobné. Ale tohle je všechno… co? Představte si, že jste v autobusu a náš řidič je ruský prezident. Řidič se otočí a začne vysílat «Autobus se ubírá špatným směrem, můžeme narazit do stromu, nebo letět do příkopu» Tady jsou zprávy? No, máte stejný volant, pedály, páky, všechny ovládací prvky, no, tak to také něco, jste řidič, «ale v odpovědi – žádnou smysluplnou akci, opět bombastické proklamace. Někdo z cestujících, pár slov prodchnutý řidiče spěchá k volantu, ale Vladimir Vladimirovič dá tu ruku. «Nemáte žádná práva.»

      Nyní je to situace.

      Literární zdroje jsou plné knih, ve kterých stalinistickou diktaturou, autokracie, bezpodmínečná popření demokracie, vylíčil v nejatraktivnější světla. Takové jsou sbírky doslova «ze strany úřadu prezidenta Ruska v knihách registru, doporučená četba pro úředníky a veřejné a politické osobnosti,» v průběhu let jsou obsaženy v horní části elektronického «E-čtenáři». Ano… určitá svoboda projevu na internetu je stále k dispozici. Jiní autoři se také přímo postavili proti, Joseph Vissarionovich Stalin. Ale když odkazují své argumenty chválit politický systém moderní Ukrajiny, schvalovat vraždy «Vatnikov» v Donbass, ostřelování «Grad» obydlí, chválil gruzínského ex-prezident Saakašvili, a také se snaží všemožně ponížit ruský lid. S podobnými «nepřátel» a žádný obhájci styl Dzhugashvili není nutné… Hluboký zmatek v hlavách, uzavřené na sebe a sousedy, apatie, ernichane, vzteku a bezmoci – jedná se o moderní stav noosphere (2018) v Rusku.

      V letech 2000—2008, Lidé jsou závislí na konzumaci: nákup nových strojů, gadgets, utrácet peníze za prázdné zábavy, výlety do zahraničí, atd. Je to samozřejmě není tak špatné… Nicméně, za všechno, co se nesnaží zvýšit úroveň svého vědomí, vzdělání, nesnažte se naučit alespoň základy nejznámější vlády prostřednictvím demokratických postupů. V důsledku toho se na konci, mnozí občané vydělané peníze se stávají pružnější zmizí v neznámém směru. Ztracené památky kapitán, jeho tým nasazuje loď ne tam, kde ochotné cestujících a neznámá, jak se zdá, a prezident sám, stranou.

      V současné době se koloniální Rusko a lidé, kteří mají rádi lásku, co si ostatní myslí, se připravují na přijetí čtvrtého funkčního období VVP. Neexistuje prakticky žádná alternativa. Bez houpání, s jistotou, že guvernér je schopen řídit jen zemi, možná guvernér prezidenta. Ale všichni vedoucí regionů (od roku 2004) jsou kandidáty stávajícího prezidenta a podle zákonů některé «korporátní etiky» nepředkládají své kandidatury na toto vysoké místo.

      Soukromý život. Od roku 1983 do roku 2013 – manželství s Lyudmila Aleksandrovna (Shkrebneva), profese – filolog. Děti – dvě dcery (které studovaly na Moskevské státní univerzitě a St Petersburgské státní univerzitě pod cizími příjmeními), jsou nyní ženaté. Podle některých zpráv se Lyudmila oženil podruhé v roce 2016 za vedoucího určitého Centra mezilidských komunikací.

      Zájmy Vladimíra Putina – horské lyžování, džudo, hokej. V.P. plynule anglicky a německy.

      3. 2 Alexis (Alexis Riediger) – narozen v roce 1929, Tallinn… od dětství – pomůže kněží na oltáři (jako nováček), … 1946 – Service žalmista (kostelník) v kostele Panny Marie v Kazani v Tallinnu. Vstup do Leningradského teologického semináře a poté do akademie. V roce 1950 – jeho manželství s bývalým spolužákem Vera Alekseeva, o čtyři dny později, v závislosti na statutu ruské pravoslavné církve – realizace možnost přijmout kněžství (ačkoli Riediger nepřijal mnišského řádu). A v prvním roce služby je mezera mezi otcem Alexejem a matkou Věrou. Povolení k rozvodu (a následnou službu) dává jistý vládnoucí kněz, Gregory.

      Připomeňme, že v souladu se základními kánony ruské pravoslavné církve, kněz razvedshiysya kromě přes nejvzácnější případech, kdy žena kněze, a to bez jakéhokoliv důvodu iniciátorem je zakázáno v uctívání (tj okamžitě přeruší poskytování jej). Ano, po smrti své ženy, nebo po dobrovolném odchodu do kláštera, může pokračovat v lezení na církevní hierarchii. Ale znovu se oženit (neexistují výjimky) – ne.

      Alexey působí v kostele, pokračuje ve studiu na teologické akademii a dokončuje jej titul kandidáta teologie (složení kurzu «Metropolitan of Moscow Filaret jako dogmatik»). V roce 1959 přijal klášterní sliby. Na oddělení Tallinna slouží Alexis, který se nakonec stane metropolí a arcibiskupem, až do roku 1968.

      1974 – Metropolitan Tallinn a Estonsko veřejně podporuje vyhnání (dle vyhlášky Nejvyššího sovětu SSSR), spisovatel, denouncer Gulagu, Alexandra Solženicyna.

      V roce 1975, založený na důvěryhodných nezávislých