Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost. Лим Ворд

Читать онлайн.
Название Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost
Автор произведения Лим Ворд
Жанр Биографии и Мемуары
Серия
Издательство Биографии и Мемуары
Год выпуска 0
isbn 9785449077004



Скачать книгу

Egypta, Sýrie, Libye, Vietnam, Laos, Afghánistánu, Alžírsku, Etiopie, Somálska, Albánie, Nikaragua a dalších mimoevropských socialistických (nebo jen «přátelských») zemí ztížit, ale na základě některých údajů se zdá, že počet «400 miliard nedevalvovaných dolarů» se zdá být hodnověrný. Že, alespoň přibližně, převést tuto částku do moderního ekvivalentu, by měly být vynásobeny 0,4 bilionu až 4. Přesto by to být více či méně tolerantní, pokud z tohoto daru byl alespoň některé ekonomické, a to i pouze mravní návrat. «Kdo sklízí dívka, že i tanec» – známý, psychologicky ospravedlnitelné pozice v tomto případě nemá žádný vliv. Sovětský svaz se krmí jeho «holky», rok co rok, čeká na lásku, ale vykazují určité nadšení jen tehdy, když další dodávky zbraní a potravin. Ve stejné době, provázený chovají ve vztahu k «učitele» je velmi agresivní a hrubý. Tak, Albánie jednoduše odvádí od Sovětského svazu čtyř ponorek se sídlem v Vlora, Kuba fyzicky brání rozebrání raketových systémů na svém území atd Dva skutečné demokracie nikdy bojovat proti každému jiný, autokratický nebo totalitární -.. Je to v současné době. To vše závisí na rozmaru chybí skutečné spojení s lidmi z princ míru žaludku trávicí potíže, migrény, bolesti zubů, viděný v noci «prorocké» spánku, nervové choroby, nebo krize středního věku. Nepochybně, sovětský lid odrazuje takovou věc jako válka mezi socialistickými zeměmi: Etiopie a Somálska, Číny a Vietnamu, … potlačení sovětskými vojsky v představení Československu, stejně jako, samozřejmě, téměř vylila do třetího světového konfliktu Sovětského svazu a maoistické Číně.

      Pomoc Unie do afrických zemí má za následek konec (vedle a dalších faktorů) k pádu režimu apartheidu v Jižní Africe, vyhnání stovek tisíc evropských kolonistů s rozvinutými zeměmi; Dive kdysi prosperující národ do chaosu.

      …Takže, země socialistického tábora jen mluvit někdy o sympatií pro Sovětský svaz – ale podstatný důkaz této lásky není k dispozici. Žádné sovětské, elegantní a velmi levná středisek v vítězných oceánu zájezdy Vietnam, Laos, Egypt, Sýrie… Kuba. Tyto země nepřijímají platby v něco dobrého sovětských rublů… Nakonec, pochopení, že «dívky» obchodníci jednoduše «dynamit» jeho patrona, přichází na vědomí sovětského lidu (dokonce, jak se zdá, jeho nejvyššího vedení).

      Přístup k podnikání ve Spojených státech je zcela odlišná. Je-li určitá země opravdu chce něco naučit, je povinen ctít jeho učitel, on je dobře placená, dodržovat všechny pokyny a být připraven (pokud se něco vůbec ne), aby osvěžující dávku tyčí.

      Příklad: sovětský vojenský atašé přijít do Libye k vytvoření plnohodnotné armády tam, a zároveň, aby osvítil řízení «Jamahiriya» o stavbě socialismu správný. Zbraně zakoupené od arabskou republikou Sovětského svazu o úvěru (a tím i volný, to znamená, že dar) natolik, že 300 letadel různých typů, desítky vrtulníků, 4000 tanků, protiletadlových systémů, atd., Jsou v poušti, jen pokryté kusy plachty.

      V tom, že se nejedná o demokratickou zemi existují právní předpisy podporované lidu stanov a předpisů. To vše závisí výhradně na Moammar Kaddáfího, jeho nejbližší rodinní příslušníci, přátelé, a také, možná, že komunikační dovednosti těch, kteří chtějí nějakým způsobem komunikovat s nimi.

      Sovětští vojenští poradci izolovat zakázat jakýkoliv pohyb do 15 kilometrů. ze základny, odstranění kontaktu s vysokými představiteli státu, pokud se najednou nemají snížit se k němu. Vyšší důstojníci choulí téměř v beduínských stanech, a pro tuto chvíli je přiváděn, než je nutné. Drobným písmem na vydané vojenských a civilních odborníků libyjský pasů znamená «žoldák síly. – jedna z odrůd otroků» Hlavním zaměstnáním «rabsily» easy – údržbu vojenského materiálu v dobrém stavu (Libyjci považují za pod jejich důstojnost), cvičit svou vojenskou operaci, a správné používání. Objednat cokoliv nějaké arabské a sovětští vojenští poradci nesmějí mít nárok. S politickými třídami ve stylu «The prezidia Nejvyššího sovětu SSSR se rozhodl…» libyjských úředníci odejít v tichosti.

      Američané zase na začátku, bez pokrytectví a přetvářky, vytvořit skutečný obraz o situaci ve zvolené zemi, organizované občanské společnosti, uvedou v platnost i základní právní normy. Zavést omezení pohybu vojenských atašé, velvyslanci v tomto případě není možné. Kromě toho, opustit území vojenské základny, jako je trávení volného času, v závislosti na přání je zatím nejen policista, ale také velmi obyčejný voják. Sídlem všech zaměstnanců v USA a zdobené, samozřejmě s jistou útěchu. Američan – to zní hrdé. Berouce na vědomí, že jako zástupci velmocí respektovat sebe, spoluobčané, čest vynalezen jimi «komfortní» zákony, místní obyvatelé také pronikají do strážci zbožnosti.

      Spoléhat se na svou občanskou společnost, mohou americkí poradci účinně ovlivňovat samotnou vládu. Vláda obvykle rozumí tomu, že «vůdcovství» se snaží vyhnout – nebo přijímat masové akce svých, nyní plně vědomých lidí.

      Co je zde řečeno, může hněvat určitého čtenáře: «Jak tedy, autor jasně propaguje intervenci USA.» Tak tedy, shrňme výsledky, které jsme vybrali jako příklad Libye. Výsledkem Brežněva přátelství s Kaddáfím: 4, 5 miliard dolarů dluhu odepsaných v průběhu post-sovětské Ruské federace, a neznámé množství peněz, «odpuštění» SSSR.. Ponížená důstojnost sovětských občanů, zklamání v socialistickém systému. To je všechno. Interakce s USA a západní Evropě, Libye: Volný přístup k levné ropy, poctivě zaplatil smlouvy o nájmu různých specialistů a dodávky zařízení. V roce 2011 US Air Force, Francie, Spojeného království, přispět k porážce povstalecké armády Kaddáfího vojsk. Mimochodem, jiskra, z níž je zapálený plamen občanské války, je «jen» zatčení určitého aktivistu pro lidská práva. Takže země západního světa poskytují svou bezpečnost – v čele s nepředvídatelným vůdcem, Líbya se přiblížila k budování svých jaderných zbraní (a také k nákupu v KLDR).

      Takže dosud nebyla schopnost USA-EU vytvářet demokracii v Libyi. Snad kvůli nepředstavitelné směsi kmenů, přesvědčení, mentality, bezbožnosti, atd. To bylo nemožné jen od začátku. V tomto případě se zdá, že tento cíl nebyl nastaven. Ropa a bezpečnost pro své lidi – není sama o sobě špatná.

      Demokracie, právo a pořádek a prosperity však zcela úspěšně realizován v jiných US ovládaných zemí – do bývalé členy Varšavské smlouvy a republik, které tvoří samotný Sovětský svaz. Středem jejich krystalizace je ano, vojenské základny NATO. SSSR nebyl schopen prezentovat své satelity legislativním, soudním, finančním, politickým, občanskoprávním systémům, vhodným k použití, vedoucím k úspěchu a Severní Americe – ano. A to je to nejdůležitější a ne ponižující dary.

      Co bychom měli dělat? Prohlašovat demokracii a občanskou společnost, jako nyní módní, škodlivou, nebezpečnou, původně nepoužitelnou pro léčbu v Rusku? Ti, kdo říkají, že jsou to naši nepřátelé. Potřebujeme studovat demokracii, ladit a vylepšovat se, vyvíjet se na vyšší výšky, překonávat Spojené státy – a používat ji na celé planetě, dle vlastního uvážení.

      …V Brežněva SSSR sedmdesátých továren minulého století pracuje, továrny, zametací plynové potrubí, olej na obdělávaných polích běhají řadu traktorů a kombajnů. Ale tady, v obci obchodě («Silpo») na pultech stejných sardinek v tomatové omáčce, «batohem snídani», minerální vodu, chleba… Slunečnicový olej na kohoutku, Gruzie, není moc dobrý