Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost. Лим Ворд

Читать онлайн.
Название Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost
Автор произведения Лим Ворд
Жанр Биографии и Мемуары
Серия
Издательство Биографии и Мемуары
Год выпуска 0
isbn 9785449077004



Скачать книгу

až o 30% «Brežněv» kompozicí. Andropov vysílá o potřebě «poznat zemi, v němž žijeme» … ve svých projevech častěji uslyší slovo «samofinancování». Ale někdy, slovo – to je jen slovo. Konkrétní mechanismy interakce mezi úřady a například některé «rad pracovních kolektivů» nejsou oficiálně předepsána, a ve skutečnosti, jako show pro všechny vzorku v žádném případě, a nikdo záběhu.

      Možná cítí určitý zmatek v horním vedení svazu, slábnoucí zdraví generálního tajemníka Spojených státech a západní Evropě výrazně zvýšit vojenský a politický tlak na SSSR. 01.9.1983, pravděpodobně v důsledku dobře vyrobených provokace blízko kolem. Sakhalin dělá nouzově přistát Boeing 747 Korean Air. Americký prezident Ronald Reagan oznámí Sovětský svaz za «říše zla.» V západní Evropě se umístí rakety Pershing «» dýkou oheň, nakonec se blíží hlavní cíle 4—6 minuty…

      Od července 1983 Andropov běží země, je téměř bez vstane z postele. Relaxační v krymské bude zima -, že v kombinaci se starým onemocněním ledvin je fatální (1984).

      Osobní život. Žena – Nina (Engalycheva) od roku 1935 a má dvě děti. Manžel odmítá přesunout na budoucí generální Republiky Karélie tajemníka, a to zničí manželství. Druhá žena – Tatiana (Lebedev). V spojenectví se narodil jako syn a dcera. Blízcí přátelé – chybí v principu. Hobby – poslech záznamů o jazzu…

      Odhad autora. KGB Andropov připadá 400.000 oficiálních zaměstnanců (včetně policistů, příslušníků pohraniční stráže), stejně jako asi 5 milionů. «Dobrovolníků». Na plný úvazek zaměstnanec má nárok na velmi vysoké mzdy, objednávky potravin, v bytě fronty, speciálních klinikách a dalších příjemných výhod. Měli bychom však «Opera» a nákladné informátorů, pokud její podrobné stanovisko k situaci v zemi a ve vlastním podniku je vždy připraven žádný rozumný práci – i když zcela zdarma? Existuje názor (jako obvykle v tomto případě «konspirační teorie»), pod rouškou tajných agentů, tj tajných agentů po celém Sovětském svazu Jurij Andropov implantovány zástupců obchodu a distribuce mafie židovské diaspory (Andropov, matka – Fleckenstein, že to, co je řečeno o «ruské nevlastní dcera židovské rodině»). … MIA na nějakou dobu se snaží vypořádat s touto rozsáhlou, silný struktuře – ale na oplátku obdrží silný úder na celém území Evropské unie, a také, tvrdý hanobení v médiích (film «Vraždy v Ždanov,» a tak dále.). Ať už to bylo, když GDP Jurij Andropov země zvýšil o polovinu nebo dvě procenta, zatímco ceny vodky – «Andropovku» sníží. Board of Jurij Andropov, nyní po značně dlouhou dobu již odhaduje Ruští lidé raději říkají přátelé, je pozitivní.

      Michail Gorbačov

      Michail Gorbačov. Narození – 1931, str. Privolnoe Stavropol území… pracovat jako asistent kombinovat… obdržel za šok pracovní ocenění pomáhá MG vstoupil Právnickou fakultu Moskevské státní univerzitě. Po maturitě (1955), rychle se pokusil o několik míst, pracuje první tajemník krajského (Stavropol) Komsomol výbor… a předseda komise pro záležitosti Nejvyššího sovětu SSSR mládí. V roce 1978, Michail Gorbačov byl zvolen tajemníkem ÚV KSSS a přestěhoval se do Moskvy. 1985 – Po náhlém odchodu do jiného světa, Konstantin Černěnko, Michail Gorbačov zastává funkci generálního tajemníka KSSS generální tajemník a, jak je zvykem, počínaje V. Brežněvem, předseda Nejvyššího sovětu SSSR (čele jedné strany a státu).

      Ve stejném roce, Gorbačov oznamuje zavedení prohibice. Ceny alkohol stoupají, obrat – omezeno. Po celé zemi do vinoték lemujících multimetr tak ponižující fronty lidí. Norm – jedna nebo dvě láhve vodky do náručí. Chcete-li koupit určité množství alkoholu, na svatbě, což je další důležitý slavnostní události… požaduje oficiální osvědčení od registrátora. Usnesením ze dne Michaila Gorbačova a jeho manželka Raisa, porod, a to doslova, rodina rada, šálek čaje, kořeny jsou řezané nádhernými vinohrady… téměř všichni (jsem viděl). Ve skutečnosti, v poli, stůl a vína, podle tradice, «rigidní vertikální síly», v případě neexistence nezávislých sdělovacích prostředků a občanské společnosti, vedoucích okresních výborů a regionálních výborů nerozlišují, zabijí a jiní, stejně jako to, že «jen v případě».

      Nicméně, touha zůstat u kormidla v žádném případě, vedoucí regionálního výboru (územní výbory), zhruba rovného postavení současného guvernéra, nepomůže. Přibližně 70% stavu hlav Brežněva odvolání byla zamítnuta doslova z rozmaru jen Gorbačova. Existují také «odejít» a polovina členů politbyra. Předpokládá se, že všichni tito lidé jmenování «shora», často, jeden po druhém, jak se říká, rozmaru levé nohy předsedovi, a nikoli (uspořádané poměrně obtížné technicky, je třeba připustit) vůle lidu. A jak nesmírně jednoduchá, po generálního tajemníka, zda nebo předsedy je zatím nahradit je s někým jiným.

      Téměř současně s kampaní proti alkoholu zahájila «boj proti nezasloužené příjmy.» V zemích vítězství demokracie, připomeňme, že něco podobného je také k dispozici. Základní význam: když hlavní nákupy – jako zcela nové vozy, domy… podnikání, budete určitě potřebovat prohlášení o příjmu (přímo související s krmit každý občan roku daňových přiznání). V případě, že příjem je docela rozumně vztahují k nákladům – v pořádku. Ale pokud jste – oficiálně nezaměstnaný a mají v úmyslu koupit luxus «Chevrolet», tady v daňové policie jsou některé problémy, které mohou nastat. Kromě toho, a velký, v životě občanů, a způsobů jejich (non-kriminální) příjmů, stát nebude zapojí.

      V Sovětském svazu, Gorbačov prohlásil, nepřátelé lidu: rybář, se rozhodl prodat skromný úlovek, umělec, který napsal několik snímků (10—15 rublů) pro kadeřníka, ve skutečnosti, kadeřnictví, švadlena nebo zdravotní sestra poskytující služby doma, a tak dále.. oni vypátrat a zadržet policie. Teoreticky existuje vhodný systém zdanění, dodatečné příjmy lidé mohli prohlásit ….gosudarstvo mohl prohlédnout a mezi prsty, ale v tomto případě aplikovat závažný trestný článek… a zadržovací střediska (PDTC) přetékající nevinných lidí.

      Zároveň je vystavena obtěžování relativně skromný předměstských domů. Villas více než dvě podlaží, zdá se, jako příliš bohatý a «nezasloužené», aniž by se zničila jakoukoli soudní příkaz. Fyzikální eliminace bezodkladně také předmětem do skleníku, kde se prodej, nebo pro sebe, pěstovat zeleninu (které jsou tak chybí ve státních obchodech).

      Prioritou všech Gorbačov oznamuje inženýrství. Zní to samozřejmě krásné a, no, však víte, pevné látky. Ale ve skutečnosti, v první řadě země potřebuje výrobků lehkého průmyslu, oblečení, «spotřební zboží», vysoce kvalitní a levné jídlo. Dozvědět se o tom, jak je to možné, a to bez jakýchkoli obtíží, KGB shnoy «odposlech,» z úst z libovolně zvolena, strýčku Vasya, teta Glasha, ale takový přístup k vážnému případě stavu, v jakém je nyní řekl: «Pod úrovní Kremlu.»

      Systém se rozběhne. Zpočátku je Gorbachev stěží zrádcem k vlasti. Ale Gorbačov sám uzavřeny ve velmi omezeném rozsahu vyvoleného národa, který ve skutečnosti dva: on a věrný přítel, jeho manželka Raisa, moudrý muž, koneckonců, profesor v Ústavu marxismu-leninismu. Navrhnout něco opravdu smysluplného, vyváženého dokonce jen několik rozumných lidí, to sladké pár, je obtížné.

      Dalším nekonzistentním krokem systému je zavedení «zákona o individuální pracovní