Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost. Лим Ворд

Читать онлайн.
Название Smlouva o Vypořádání. Proveďte repost
Автор произведения Лим Ворд
Жанр Биографии и Мемуары
Серия
Издательство Биографии и Мемуары
Год выпуска 0
isbn 9785449077004



Скачать книгу

zpožděním bolestné, se promítá do více či méně koherentní akční vlivní funkcionáři. V roce 1964 se zbývající zbytek v Pitsunda NS Chruščovského prezidia Nejvyšší rady zbaví moci. Představa, a tak, «just in case» uspořádat bývalý generální tajemník autonehodě, nová není tak masožravá více kolegiální vedení zamítnuta. Přinejmenším tentokrát Ústřední výbor zachová tvář před svými občany a mezinárodním společenstvím. Nikita Sergejevič žije v zemi, v domácím vězení, roste nádherné rajčata a poslouchá na rozhlasovém hlasu Ameriky. V roce 1971 mírně umírá na srdeční zástavu.

      Soukromý život. Je ženatý třikrát, šest dětí. První syn, stíhací pilot Yak-7 poručík, zemře v letecké bitvě (Kaluga kraje, 1943).

      …Každopádně je Khrushchev krokem vpřed ve srovnání se Stalinem. Všechno, jak víme, by mělo být posuzováno výlučně ovocím. Argumenty ve stylu: «Ale koneckonců, chtěl jsem něco jiného, vznikly zvláštní okolnosti» – ve výpočtu, jsou spravedlivě nepřijaty. Na prvním tajemníkovi lidé (zde a tam) dostávají malé množství užitečných bílkovin a vitamínů. Stalin, po pouhých třech letech po vydatné a dokonce i prosperující NEP zabije alespoň 4 miliony lidí masová migrace, hladu a po dalším pětiletém období (dále jen vrcholek represe) – milion kulky a mučení v táborech a sklepů NKVD. Nevíme, na co ještě Joseph mohl myslet na konci šedesátých let, aby se mohl pobavit ve stáří, že zůstane naživu. Za Chruščova, žádná válka (potlačení maďarských fašistů v roce 1956, nepočítá) – s jejich čtyřmi Dzhugashvili (včetně Koreji, už balancuje na pokraji jaderné konfrontace). Nikita připouští smrt několika desítek lidí v Novočerkasku – když Stalin měřítku rolnických povstání (. Letech 1929—1932) dosahuje velikosti druhé občanské války.

      Třetí generální tajemník – Leonid Brežněv je dalším malým krokem směrem k prosperitě SSSR a možná i celého lidstva.

      Pracovníci jako vůdci: Ivan Likhachev, Andrei Stakhanov

      Ivan Likhachev

      АМО-3

      ZIS-5, legendární domácí vůz

      Ivan Likhachev. Narození – 1896, s. Ozertsy Tula region ….okonchanie venkovské školy, práce jako mechanik v továrně Putilovské… během první světové války – službu jako námořník v Baltské flotily. Od roku 1917 do roku 1921. Likhachev je velitelem v částech Červené armády a dokonce zaměstnancem Cheky. Dále – studium na báňské akademii a Leningrad elektromechanický institut. Získání příliš mnoha, ne vždy použitelných v praxi, znalosti rozruší budoucí lidový komisař. Odešle z univerzity a na příkaz komunistické strany stojí v čele Moskevského automobilového závodu (1926). Závod byl založen v roce 1916, před konečným zřízením sovětské vlády, dokázal vyrobit asi 1300 vozů Fiat. První úspěch MAZ v SSSR – uvolnění desetihodinového vozíku AMO-F-15 v listopadu 1924. Zajímavé je, že potrubí «Američan», a to i s dodáním v zemi sovětů od oceánu, stojí desetkrát levnější, než to dělalo na zásoby domácího analogu.

      Z malého a špatně vybaveného podniku, ve skutečnosti – velkých opraváren, 30letý režisér velmi rychle vytvoří auto gigant. Ivan navštívil továrny Henryho Forda v Americe koupí «Buick», přináší do hlavního města, kromě implantátů na VMS (od roku 1931 – «Stalinovy závody»), mnoho technologických inovací. Ve stejném roce, založený na americkém Autocar-5S, byl vytvořen AMO-3, první nákladní vůz v SSSR. Likhachev se osobně účastní moskevského a Leningradského rally. V roce 1934 objem výroby automobilů různých úprav dosáhl 100 000 ročně.

      V roce 1939 byl Likhachyov jmenován lidovým komisařem průměrného průmyslu SSSR. Něco není tak úzkostlivý, «výkon rozhodnutí vlády» na «dodržování disciplíny», na pracovišti, a Ivan se vrátil do továrny. Hlavní myšlenkou automobilky je «iniciativa ze všech stran na všech úrovních». Výkon automobilů dosahuje 150 000 ročně. V říjnu je elektrárna evakuována do Uralu, kde na jejím základě vzniká několik výkonných high-tech podniků různých profilů.

      Významným úspěchem (dle názoru autora) – v roce 1951 se společnost organizuje výrobu kvalitní ZIL chladniček pro široké vrstvy obyvatelstva SSSR.

      A samozřejmě diskutabilní model spolupráce je vytvoření, na základě dokumentace a sovětských pracovníků automobilce №1 v Číně (1953). Později, dar od Sovětského svazu, stejně jako to, «k posílení přátelství», společnost obdrží název první automobil Works (FAW), a dodnes zůstává lídrem v automobilovém průmyslu v Číně.

      …Poslední sovětský nákladní automobil -. ZIL-4331, celkový objem 1,6 milionu, rostlina vydala již na pokraji rozpadu SSSR. V roce 2016 v Moskvě správa rozhodne opustit produkci, zničit zbývající budovy a použít hodně volných prostor pro výstavbu elitních obytných komplexů.

      …V letech 1953—1956. Likhachev – ministr silniční dopravy a dálnic SSSR. Neměl odejít a opustit tento svět v červnu 1956, Moskva Automobile Plant (MAZ, bývalý ZIS, a «Plant Pietro Ferrero») je název I. D. Lichačev (ZIL).

      Soukromý život. Jeho manželka je Anna a její jediná dcera. Záliby jsou vášnivým fanouškem.

      Andrey Stakhanov

      .Andrey Stakhanov. Narození – 1905, d Meadow Orel region (u Orla) … práce jako pastýř, pak na dole «Central-Irmino» Luhansk regionu vůdce a «klasické» jako horník.. Vedoucí dolu, aby se vyhnul obvinění z ničení, potřebuje hlasitý úspěch. Aby se zamezilo zvýšení výstupní normy (tedy nastavením poměru «množství uhlí těženo – vydělané peníze») horníci odmítají podílet se na akci. Všichni s výjimkou Aleksey Stahanovové s nadšením přijali a dokonce vyvinuli myšlenky organizátora strany Konstantina Petrova. V noci 1. srpna 1935 Stachanov «zvedá» 102 tun uhlí, namísto 7 tun, čímž zvyšuje produktivitu práce 14krát. Základem rekordů je důkladná příprava práce jediného «šampióna»; Předlisek arch kotevní úchyty stabilizaci tlaku v pneumatické vrtačky (vzhledem k pozastavení druhé), dostatečné osvětlení organizace, a tak dále. Kromě toho, protože v tomto případě používá «progresivní» platební styk. Nyní je veškeré uhlí přiděleno samotnému jatečníkovi a dílo jeho pomocníků – kvalifikovaných šicích strojů prochází samostatným grafem. Stakhanov obdrží 220 rublů, místo obvyklých 25—30 dolarů. Neexistují žádné informace o příjmech jeho dvou společníků.

      …Alexei vede domácí top mosazi s potleskem a květinami, a pak odešel, spolu s civilní žena Evdokia (cikán), před blížící se hrozbou fyzického zničení. V noci se vrhli do dveří. Evdokia skrývá ve sklepě svého manžela, popadne nůž a slibuje přesné údery první, kdo převezme prahových… zápalem «kamarádů» Alexei málo ustoupila.

      A osud bere A. Stakhanov od temných kobkách až zábavných aktivit, představení v přední části skupiny pracovníků a studentů, obaluje stráž kroužek. Manželka Alexei zmizí – die z tajných potratů, jde do tábora (opuštění dětí do jejího manžela), odmítl vedení jako «špatnou» společník kladiva, nebo něco jiného – nevíme přesně.

      …Na školním koncertě se stahanovi seznámí s