Білінгва українсько-російська. Похідні історії ведмедика Юджина і його сім'ї. В Криму. Частина 1. Та

Читать онлайн.



Скачать книгу

Дедушку) работали в Феодосии и часто уезжали по делам, а когда возвращались к нам на пляж, привозили с собой вкусности из дома или из магазина.

      Всі давно вже роз'їхалися б у своїх справах, якби не це чудове знайомство на пляжі. Ми пішли б далі по берегу, а наші друзі вже повернулися б додому. Але так не хотілося розлучатися, що ми прожили пліч-о-пліч два тижні.

      Непомітно пролетів цей час, змінювалися дні і забави. Стало зрозуміло, що дружба з нами трапилася назавжди. Таке – незаперечно і безповоротно. Колишніх друзів не існує в природі. Або хтось став тобі другом, або не став, і тоді, як не назви, все буде неправдою, якщо ви знайшли привід розлучитися в думках. Наші друзі – ті самі, з ким дружба справжня. І як би далеко ми не жили один від одного, ми будемо пам'ятати і живити цим нашу дружбу.

      Все давно уже разъехались бы по своим делам, если бы не это чудесное знакомство на пляже. Мы ушли бы дальше по берегу, а наши друзья уже вернулись бы домой. Но так не хотелось расставаться, что мы прожили бок о бок две недели.

      Незаметно пролетело это время, сменялись дни и забавы. Стало понятно, что дружба с нами приключилась навсегда. Такое – непреложно и безвозвратно. Бывших друзей не существует в природе. Либо кто-то стал тебе другом, либо не стал, и тогда, как ни назови, всё будет неправдой, если вы нашли повод расстаться в мыслях. Наши друзья – те самые, с кем дружба настоящая. И как бы далеко мы ни жили друг от друга, мы будем помнить и питать этим нашу дружбу.

      Чи є у тебе такий друг, з яким ти назавжди? Розкажи про нього всі-всі подробиці! Що ти в ньому обожнюєш, а що тобі не подобається? Як ви граєтесь, чим розважаєтесь і що любите робити разом? Як і з-за чого ви сваритеся і як потім миритеся? Які подарунки і приємності робите один для одного? І на які найвідважніші вчинки готові заради вашої дружби?

      Есть ли у тебя такой друг, с которым ты навсегда? Расскажи про него все-все подробности! Что ты в нём обожаешь, а что тебе не нравится? Как вы забавляетесь, чем развлекаетесь и что любите делать вместе? Как и из-за чего вы ссоритесь и как потом миритесь? Какие подарки и приятности делаете друг для друга? И на какие самые отважные поступки готовы ради вашей дружбы?

      В обхід по морю. В обход по морю

      Був тихий час. У сусідів спали Дарі з Ендрю, а у нас – Папа Ведмідь разом з Юджином Джуніором. Стояла тиша, хоча інші ведмежата не спали. Вони лежали на килимках в тіні і займалися своїми справами. Наші старші ведмежата збирали Кубик Рубіка. А ми з Першою Ведмедицею пішли прогулятися по пляжу і розвідати обстановку.

      Наш похід зайняв три години. Ми піднімалися на гори, спускалися до моря, потім піднімалися назад. І розвідали такий неймовірно прекрасний маршрут, який пролягає повз чотири миси від міста Орджонікідзе, що на наступний день у тиху годину не дали нікому спати, а зібрали всю зграю на прогулянку по цьому маршруту!

      Был тихий час. У соседей спали Дари с Эндрю, а у нас – Папа Медведь вместе с Юджином Джуниором. Стояла тишина, хотя другие медвежата не спали.