Білінгва українсько-російська. Похідні історії ведмедика Юджина і його сім'ї. В Криму. Частина 1. Та

Читать онлайн.



Скачать книгу

эти желания точно сбудутся в будущем!

      Так було з кожним ведмежам, коли він був малий. Так було з кожним, хто живе на планеті. Адже маленькі дітки нічого не знають в цьому світі і, лише підростаючи, помічають все нове. Потім вивчають, пробують і вирішують, чи потрібно їм це надалі, чи ні. Так і Юджин Джуніор – хоче все спробувати, про все дізнатися і вивчити.

      Так было с каждым медвежонком, когда он был мал. Так было с каждым живущим на планете. Ведь маленькие детки ничего не знают в этом мире и, лишь подрастая, замечают всё новое. Потом изучают, пробуют и решают, нужно ли им это в дальнейшем, или нет. Так и Юджин Джуниор – хочет всё попробовать, всё узнать и изучить.

      Джордж загорівся самою доброю і щедрою ідеєю купити братикові надувний круг! І просто неможливо було відмовити йому в такому світлому намірі. Тому Перша Ведмедиця якось взяла Джорджа з собою на базар, коли пішла за продуктами для обіду. Круг вони з синочком довго вибирали і купили найкрасивіший: блакитний з жовтим.

      Юджин Джуніор ще не вміє плавати самостійно, а старші ведмежата вже навчилися. Було правильно і по-чесному подарувати йому надувний круг. Адже тепер ведмежата могли купатися і плавати всі разом. Юджин Джуніор одягав круг зверху і, чіпляючись обережно за нього руколапами, борсався ноголапами у воді. Так він плив, і зовсім не боявся запливати трохи глибше, ніж міг стояти у воді без круга.

      Джордж загорелся самой доброй и щедрой идеей купить братишке надувной круг! И просто невозможно было отказать ему в таком светлом намерении. Потому Первая Медведица как-то раз взяла Джорджа с собой на рынок, когда отправилась за продуктами к обеду. Круг они с сыночком долго выбирали и купили самый красивый: голубой с жёлтым.

      Юджин Джуниор еще не умеет плавать самостоятельно, а старшие медвежата уже научились. Было правильно и по-честному подарить ему надувной круг. Ведь теперь медвежата могли купаться и плавать все вместе. Юджин Джуниор надевал круг сверху и, цепляясь аккуратно за него руколапами, барахтал ноголапами в воде. Так он плыл, и совсем не боялся заплывать чуть глубже, чем мог стоять в воде без круга.

      Сеня з Джорджем, звичайно, теж спробували плавати з кругом. Це було весело – лягти на нього і трошки відпочити на воді, підставивши мордочку сонечку. Але старшим ведмежатам вже хотілося вчитися плавати у воді по-різному, по-новому кожен день. І тому братики через круг ніколи не сварилися, як буває, коли на трьох одна іграшка.

      Юджин Джуніор гідно оцінив вчинок брата. Хоч він був і малий, але все ж розумів, що надувний круг йому купили не Батьки і не Бабуся Ідея. Йому просто так серйозний подарунок зробив брат! І це розуміння радувало його, а разом з тим виховувало в ньому кращі якості.

      Сеня с Джорджем, конечно, тоже попробовали плавать с кругом. Это было весело – лечь на него и немножко отдохнуть на воде, подставив мордочку солнышку. Но старшим медвежатам уже хотелось учиться плавать в воде по-разному, по-новому каждый день. И потому братишки из-за круга никогда не