Білінгва українсько-російська. Похідні історії ведмедика Юджина і його сім'ї. В Криму. Частина 1. Та

Читать онлайн.



Скачать книгу

ураган приходив і вдень. Дивне це було місце. Стояв кінець червня, і була аномальна спека, яка змінювалася моторошним вітром, дощем з грозою і ураганом. Пил крутився стовпами по пляжу, вітер шалено завивав і все намагався вкрасти наш наметовий Будинок.

      Але нам все дарма! Ведмежата лише в перший раз злякалися. Їх очі були величезними, і вони не знали, що робити, коли намет почав танцювати над ними. Але Хрещений Татусь і Королева Матуся показали старшим ведмежатам як допомагати тримати намет зсередини. А я взяла Юджина в лапи і пояснила йому, що це всього лише вітер буянить, і боятися негоди не варто. Що це маленька пригода, щоб нам було веселіше згадувати наш похід, коли ми повернемося Додому.

      Недавно такой ураган приходил и днём. Странное это было место. Стоял конец июня, и была аномальная жара, которая сменялась жутким ветром, дождем с грозой и ураганом. Пыль крутилась столбами по пляжу, ветер в неистовстве завывал и всё пытался украсть наш палаточный Дом.

      Но нам всё нипочём! Медвежата лишь в первый раз испугались. Их глаза были огромными, и они не знали, что делать, когда палатка начала плясать над ними. Но Крёстный Папочка и Королева Мамочка показали старшим медвежатам, как помогать держать палатку изнутри. А я взяла Юджина в лапы и объяснила ему, что это всего лишь ветер буянит, и бояться непогоды не стоит. Что это маленькое приключение, чтоб нам было веселее вспоминать наш поход, когда мы вернёмся Домой.

      І тоді Юджин побачив, що ніхто не хвилюється, не нервує, що всі Батьки спокійні і посміхаються. Ведмедик теж встав на лапи і вирішив сміливо допомагати всім тримати намет, щоб він не полетів, як будиночок Еллі з Канзасу в країну Оз.

      Ведмеді повинні і вміють бути сміливими, навіть коли їм мало років. І якщо Батьки-ведмеді можуть подати своїм малюкам належний приклад або правильно все пояснити, то з ведмедика потім виростає сміливець і воїн, господар лісів і гідний Батько своєму потомству.

      И тогда Юджин увидел, что никто не волнуется, не нервничает, что все Родители спокойны и улыбаются. Он тоже встал на лапы и решил смело помогать всем держать палатку, чтоб она не улетела, как домик Элли из Канзаса в страну Оз.

      Медведи должны и умеют быть смелыми, даже когда им мало лет. И если Родители-медведи могут подать своим малышам должный пример или правильно всё объяснить, то из медвежонка потом вырастает храбрец и воин, хозяин лесов и достойный Родитель своему потомству.

      Ті ведмежата, які не навчаться бути хоробрими в дитинстві, вже ніколи не стануть такими, навіть коли виростуть. Для того ми і ходимо в походи, щоб загартувати дух малюків. Щоб і вони самі виросли в гідних Татусів і теж вчили своїх малюків кращому: силі волі, витривалості, впевненості в своїх силах, хоробрості, роботі в команді і цікавості. Адже всі ці якості роблять життя яскравішим і цікавішим, прищеплюють смак не тільки до меду, але і до самого життя.

      Те медвежата, которые не научатся быть храбрыми в детстве, уже никогда не станут смелыми, даже когда вырастут. Для того мы и ходим в походы,