Відрижка зубасті лягушки. Гумористичний роман фентезі. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.



Скачать книгу

нагодує всіх нас!! – хором відрапортували все.

      – — Ну, че, черепки, йдемо? – предложіл перший і попрямував в імлу.

      – — Неїї, я не піду.. – За противився десятий, він штовхає. – І тут же від переляку оглух і.. онімів знову. Хотів щось сказати, але вийшло лише звучання – мукання.

      – — Ну і сиди тут. – хором відрапортували все і побігли в бік знахідки.

      – — Аааа!!! – загудел десятий і побіг за всіма.

      А в цей час…

      – -… я сказав, звертатися до мене: ПРЕПОДОБНИЙ чморят ІКО ТОП УАУ, Старший радник Самого Генералісіфіліса, Владики Всією Незрівнянної Галупіі!!!!! – орал і тупотів кістками об землю Черевіч. – Ти зрозумів гнида?

      – — Гавно ти галупское, а не преподобний. А ось за гниди, хоч я і не знаю, що це таке, ти відповіси!! – разозлілся старий генерал і, вставши на тім'я, вертушкою процокалі своїми ного-кістками по пиці світського черепка. Той відлетів, виконавши триразове сальто.

      – -Як ти смієш? Я! Я!! – подавілся писком, відкотився кулькою, Черевіч чморят ІКО.

      – — Головка ти від … – окончаніе Засратич посоромився вимовити в присутності душевної казула і всю свою злість він перетворив у фізичну дію. Тільки він хотів підстрибнути і затоптати, як казула лапою вхопила за ногокость генерала і потягла до себе. – Відпусти мене!! – заорал Засратич, – Я ще в Галупіі хотів цієї жирної свині роги обламати.

      – — Тримай, тримай його Зека, що не відпускай поки ми не повернемося в Галупію.

      – — Та не сваріться ви. – поставіла на лапи Засратича казула. – тіхо. – она прислухалася. Скандалісти дивилися на неї. – Ви чули?

      – — Що? – спросіл черепук чморят ІКО.

      – — Тупіт кісточок. Наближається тупіт. Он, звідти. – І вона повернула своє око в сторону.

      У дали виднівся підстрибуюче світиться кулька. У міру наближення було видно, як горобця Стася на стусани вели добровільно черепки. Він навіть жодного разу не торкнувся землі. Підійшовши в щільну до чекали, горобець, побитий з усіх боків, був катапультований черговим стусаном до ніг черепука Засратича і Черевіча чморят Іка. Тіло горобця завмерло. Бійці вишикувалися і відрапортували:

      – — Синку!! Без базару, від шістьох в тему!! Що бажав, недбало і те, що світиться, підігнали без дефектів, до твоїх олив!!! ОООООТСТООООЙ, Синку!!!

      – — ООООООТСТООООЙ, Отці!!! Черепокци, Голупяне!!!! МОЛОДЦІ!!! – Засратич підтер пил з черепка і оглянув напівтруп горобця, який дихав як йог Лама – один вдих в хвилину. – А де інші?? Дезертирували??

      – — Та ні, синку. Щас – заговоріл десятий. – Ой, я знову заговорив!!!

      – -Ближче до діла!! – заорал Засратич.

      – — А, да. Вони відокремилися на другу бадилля, і хто вперед знайде, той більше принесе. Ось.

      – — Ну, будемо вважати, що відмазав їх…

      – — Молодці!!! – неожіданно скрикнув Черевіч під вухо черепуку. Той підстрибнув на метра три і приземлився. Черевіч покосився на черепука по гламурно-командирського і, підійшовши важливо до бійців, по плескав кожного по голові. н-Сам, Його Піднесене Без баштове Велич, Генералісіфіліс