Відрижка зубасті лягушки. Гумористичний роман фентезі. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.



Скачать книгу

святиться і плюватися… Обтічна рідина відразу ж вбиралася в сухі пори і давала енергетику для життя, як для атмосферно-кисневих – білок і вуглеводи.

      Зверху все галупи походили на павучків розміром з апельсин, які при пересуванні хрустіли маслами при пересуванні як брязкальця. Всі вони з першого погляду здавалися одноликими, як підшипники, але якщо придивитися, то вони все одно чимось різнилися. Не те характером, не те загальними формами нерівності, взагалі, як мурахи і було їх без малого мільярд за минулої перепису, яка відбулася років, п'ять їх часу назад…

      Владика Семісрака єдино відрізняло від інших жителів, так це його два розгалужених відростка у вигляді рогів оленя, по вісім сучків. Він мав владу вождя і майже Бога. Його всі боялися, але не поважали. Просто він, говорили, був найстарший і тому його слово було закон.

      Далі після нього йшла по ієрархічній шкалі Бадилля ЧЕРЕВІЧЕЙ, які були законодавцями колонії, начебто Думи, Конгресу або просто без базару Фені сходняка та інші подібно. Та носили вони два завитого, як у архара, роги. І чим було витків, тим важливіше і авторитетних був голос в бадиллі. А наліплювали роги Козуля, так як цій еліті уявлялося по дві і більше особи. Черевічі себе називали: «Недоторканні Геніталії Державної бадилля Великої Галупіі». Мали недоторканний імунітет, і тільки хто міг їм обламати роги, так це, Сам, Його Піднесене. Без баштове Велич, Генералісіфіліс Всіх Галупов, Його Президентство, Верховний Владика, Семісрак.

      Далі після Черевічей йшли ЧЕРЕПУКІ – захисники, охоронці, шахраї, дармоїди і діти. У них на темі був один лише ріжок, як Чопик на який вони переверталися і розкручувалася як Юла, цим самим вони барабанили своїми ного-кістками по морді ворогові. І очолювали городи, як би легіони або батальйони …, коротше братва ЧЕРЕПКОВ Генерали.

      Вони, Генерали братва Черепков не перетравлюється всім своїм відсталим лівером Недоторканних геніталій бадилля Великої Галупіі.

      Розмноження відбувалося спеціальною групою Черевічей з козячими рогами під назвою УЧІХАЛКІ,

      які просто виліплює з грунту нори, обмазуючи ново зібраного сльозою казула. Ліпили всіх за певною кратності: десять Черепков, плюс одна казула; сто десятків, плюс один Генерал; сто Генералів, плюс один Черевіч, а Владика один… Вчителями так же були Учіхалкі. Учіхалкі так само мали своїх казула, як і еліта, але тільки по одній.

      Так вони і жили. Але якщо вмирала казула, то черепки гинули з голоду. Жорстоко, але сучасно.

      Були у них і підліткові нори, де навчали молодняк етикету Галупіі і іншим їх ним наукам. Ось і молодий Черепок з молодою казула втекли з уроків і йшли по темному тунелю. Вони народилися в один час і з десятки черепків вижив тільки один він. З одного боку, він уже Учіхалка, адже у нього є власна казула, зрозуміло, після Школи Виживання і Проживання (ШВП), але цього він навіть не усвідомлював, так як був ще малий і дурний і не бачив великих і товстих проблем. А таємний непорядок в колонії