Soviet mutanter. Rolig fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Soviet mutanter. Rolig fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Юмор: прочее
Серия
Издательство Юмор: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082206



Скачать книгу

att titta på varandra och som svar på ordets kärleksfulla betydelse, kommer alla att svara på sitt eget obscena språk.

      Och ansiktsuttryck har inget att göra med det. Stänk av energi.

      Men jag, åh, min mycket plågade läsare, upptagen i detta sanningsenliga skräp, skrivet inte under något annat inflytande, men som ett rent sober medvetande, att du i vår tid knappast kan hitta det och det är dåligt. Så att säga, min historia är en miljövänlig produkt som kallas «Toothy Frog Belching». Jag åtar mig att underlätta och översätta det själv från Galupsky till Sparrow och tillbaka, naturligtvis, genom mänskligt språk. Och de efterföljande i denna verbala diarré, som än en gång var skriven rent i ett nykterklart medvetande, kommer också omedelbart att tala och svara mänskligt, eftersom du och jag, din ödmjuka tjänare, inte talar något annat språk. Ja, och mindre tid kommer att läggas på att läsa. Nåväl, nu kommer vi att avbryta reklam för den sjunde känslan och se hur detta avsnitt slutar i den här berättelsen.

      Åh!!.. Men de, affärsmän och sparv, är inte på den här platsen där jag blev distraherad och förklarade om språken?! Var är de? Och här och inte där. När de skrev till dig dumpade de. Aah! Där är de, mina glitches, sitter och pratar. Ledsen, jag är ledsen, jag glömde att jorden roterar runt sin axel inte bara riktigt under våra fötter, utan också praktiskt taget under deras fötter. Och de har snabbare, så de rullade över fantasiens horisont, och stod på tårna och kranade min nacke, jag hittade dem omedelbart…

      – — Här, Stasyan, i allmänhet, det är allt … – med sorg med ett tår i ögat avslutade Zeka berättelsen om problemet med Galupiya och syftet med deras affärsresa. – Vi måste hitta något som ersätter mat, som din strålning är radioaktiv.

      – — Mdaaaa. – Stasyan skrapade sitt skalade huvud med en skald vinge.

      – — Men om du suger ut all strålning från dig, var kan vi annars hitta mat längs vägen?! Vi når inte målet och räddar inte Galupia. Och vårt folk kommer att dö en hungrig, brutal död. – fortsatte general Zasratich.

      – — Ja, och låt oss böja oss av hunger. – lade till Cherevich Chmor Iko.

      – — Hud. skallen skällade och drog en fyrkant på sanden med ett ben. – du tänker på din mage. – Jag gillade inte torget, och han drog en cirkel i mitten. – skåp varelse.

      Cherevich tål inte det och sprang till generalen. Han stannade och sköt honom med våld. Generalen rullade bort. Chmore Iko åt hela sitt liv mer och en på en var klart starkare än någon skärv. Han satte sig på Zasratichs plats och ritade en triangel, parallellpiped och till sin dotter i mitten av cirkeln. Cherepuk återvände medvetandet, stod upp och ville bara attackera Cherevich, när Kazulia grep in.

      – — Tyst, tyst… Lugna ner! – Och hon kom upp och raderade ritningarna på en gniss.

      – — Jag vet vad jag ska göra. – sa Stasyan dumt.

      – — Vad? – alla frågades i kör.

      – — Och det faktum att alla behöver förenas och förstå att vi alla kommer att dö på jorden på samma sätt. Förstör varandra, hämmar vi utvecklingen, och när vi multiplicerar, dumma vi det. Och bara folket kommer inte att förstå vem de ska lyssna på och vem de ska höra. Men det skulle inte vara lättare att träffas och tänka på allt och göra världen två i ett.

      I princip har de och de både ärliga och tjuvar. Frågan är antalet dessa eller dessa?! Här är du ärliga Galups, du dödar tjuvar och du stjäl, och han som skapade allt kommer inte att förstå vem att förstöra och vem att lämna. När allt kommer från vänster kommer samma sak att hända. Bryt denna cirkel, förlåt varandra och förenas. Bli en pionjär, inte avund, utan att stödja varandra. Eftersom han var trött på att vänta på att dyka upp för dig…

      – — Så vad ska jag göra? – efter en paus, frågade den tionde och återigen blev döv och dum.

      – — Behöver springa!! Framåt och bara framåt och inte tillbaka, upprepa inte förfädernas misstag!!

      – — Jag förstod inte alls dig, jag kämpade lite tull mot oss … – Zasratich uttryckte. – Förklara direkt vad du ska göra?

      – — Kör iväg!! – Sparve hoppade på tassarna. – Kör och kör bara utan att återvända.

      – — Allvarligt?! – Cheered Casulia Zacka.

      – — Tja, härlighet till Herren, sorterad!! – glädde Cherevich Chmor Iko och vände sig till generalen. – Och vissa bryr sig inte om ursäkt.

      – — Vänta Shish.. – Zasratich skäller.

      – — Hurra!! I hålet holeaaaa!! – skrek skärvor och sjöng sin låt: «Hai, hej hylaek, bir julomas birlaek». Tyvärr översätts detta inte till mänskliga ord, men känslomässigt är det som… Uh … «åt en mogen apelsin», det är känslan av låten.

      – — Vänta!!! Vänta!! – Ropade strikt Casulia Zeka. Alla frös: vem på jorden och vem i luften i ett hopp. De antikraviterade helt enkelt och tyngdkraften brydde sig inte om dem, som SMSkameror eller digitala paket som flyger runt om i världen. Cherevich frös på hornen, och skallen hoppade från ett ben till ett annat, frös: två ben upp och två andra lutade på marken. Tre skärvor hängde i luften: den första i ett somersault; den sjunde är i garn, och den tionde vrider sina tassar i ett rep.

      – — Vad hände, Zeka? – frågade Cherevich.

      – — Och vart ska jag springa? Vilket sätt? – Zeka kläckte ögat.

      Alla såg på varandra och deras ögon slog sig på sparven. Han kände att andra ifrågasatte otroligt utseende.

      – — Ahh? 1 Varför ser du på mig så? Vi kan springa även där: till höger, vänster, bakåt, framåt, upp, ner… Åtminstone var, ändå komma tillbaka hit.

      – — Varför? – De frågade alla i kör.

      – — Jorden för att den är rund. – svarade sparven och han led igen. – Jag flög, enligt idén, här.. Jag flög. Hör du Jag flög, men gick inte eller sprang … – Stasyan stod upp och skrapade i svansbenet. – svans, växer den?

      – — Kom igen, oroa dig inte. – Snackte skallen och tog en stridande hållning. Kämpar följde honom. Stasyan ryggade bort.

      – — Nej, nej, vad är du?! Jag kom ihåg. Den här lysande bollen, solen, rullade ut där … – och pekade mot öster. – Och jag flög till hans skott… Så vi måste springa till baksidan, där solen gömmer sig, bakom en remsa.

      – — Horisonten.

      – — Åh ja. Den klokaste författaren. – Stasyan klappade sin kala vinge i himlen som en poet. – Voot …, Uh… Kort sagt, på baksidan. Där det gömde sig – jag flög, men nu måste jag springa, där det klättrar.

      – — Och vad är det? – frågade Casulia.

      – — Där Chelyabinsk, eller snarare River Tech. Och det var en gång en explosion och så mycket läcker radioaktiv att allt bara glödar. Och fortfarande finns det ett världsavfallsradioavfall. Det finns detta bra för eviga åldrar. – - Och Stasyan välvde ryggen och avslöjade bröstet med ett hjul.

      – — Tja, så de sprang att vi sticker runt som ätpinnar i ett fat? – hoppade Casulia.

      – — Fighters, konstruktion!! – beordrade skallen och alla föll ihop. – Begoooo, bakom spurven, marsch!!!

      Och alla sprang tvärtom och lämnade efter sig knölar med landsdamm. Och solen planade sig över deras huvuden. De accelererade så snabbt att natten inte längre hade tid att komma. Och solen började långsamt falla bakom och allt var snabbare och snabbare. Och så skyndade hastigheten på löparna så mycket