Soviet mutanter. Rolig fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Soviet mutanter. Rolig fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Юмор: прочее
Серия
Издательство Юмор: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082206



Скачать книгу

OCH TOUCH Det ORDINÄRA SKAPET såg ut som en ovanlig skärv, som den andra till den första. Den bestod av flera delar: en skalle och fyra ben placerade i förhållande till skallen

      vinkelrätt. Naturligtvis att skallen var fäst vid korsningen av multidirektionella ben som sticker ut från varandra i olika riktningar i världen, det vill säga – mörkret. Vidare fästes mindre ben på dem och knä skapades vid lederna, så att säga. Då belades han med den radioaktiva heliga tåren från Kozulia och skärven kom till liv.

      Det ryktades om att Skaparen plagierade sin bild från bilden som alla elektriska stolpar hängdes från: «STÄNG INTE, KILL!!!», moderniserade den lite, placerade den på ett horisontellt plan, eller snarare, en skalleformad ratt, utan avsatser i ögonuttagen och munnen, var fäst vid toppen av vagnen, och benens lårben fästes på den, med ben med typiska ändar på båda sidor, och vristarna eller benen med samma form fästes på dem. Och bilen såg ut och han skämdes över sig själv. Han är ju emot plagiering, men en cirkel och en streck har redan uppfunnits?!

      Och han bestämde sig för att korrigera sig lite och skapade försörjare för dessa benmutanter, förresten, de kommunicerade strikt med morskoden, som den. Den som inte får det förklarar jag: det här är någon slags morskod, men inte alfabetet, naturligtvis, utan ett fyra bitars system med bitar. Mer exakt dansade de ett steg eller tapdans. Och de förstod att basaren – gruppkommunikation – inte välkomnades och straffades enligt deras lag, som plagiering – enligt människan.

      I allmänhet kom han med samma varelse som ett skärv, bara utan ett ben och i stället för en skalle dök ett öga upp i ögontrådhalsnerven, som dinglade i alla riktningar som en orm och var mycket stark, som stål och sträckt som gummi. Själva ögat, bestående av glas eller zirkonium, och till och med sällan en diamant, till exempel i cirkeln med de högsta regeringsnivåerna och andra transparenta stenar, såg en radioaktiv glöd och ser sedan jordens ljus. Ögat täcktes med fyra gummierade ögonlock av polyvinylklorid, övre, nedre, höger och vänster. Och i sömnigt tillstånd krymptes de in i en knopp, som en blomma, och i det tillståndet samlades också en tår eller en radioaktiv snot, blåste ut dem och kastade dem i skallen på denna skärv, som dessutom inte hade några tomma ögonuttag. Och de kallade denna mjuka varelse, god och barmhärtig – KAZULIA CHERNOBYL.

      Det fanns tio skärvor eller skärvor per Casulia.

      SKULLS skilde sig från SKULLS efter ålder, det vill säga: SKULL är en salaga, och SKULL är en krigare som har tagit lojaliteten till Galupiya.

      Casulia ät själv helt enkelt: hon satte sig på en utstrålad radioaktiv plats och absorberade tills hon själv lyste. Ju fler radikaler i hök, desto snabbare började de heliga och spottas… Den strömlinjiga vätskan absorberades omedelbart i torra porer och gav energi för livet, som för atmosfäriskt syre – protein och kolhydrater.

      Uppifrån var alla gallups som spindlar på en orange storlek, som när de rörde sig med oljor när de rörde sig som skaller. Vid första anblicken verkade de alla ensidiga, som lager, men om du tittar noggrant skilde de sig på något sätt. Det var varken karaktär eller generella former av bulor i allmänhet, som myror, och det fanns nästan en miljard av dem i den sista folkräkningen, som ägde rum för fem år sedan…

      VLADU Semisraka var den enda som skilde sig från andra invånare, så det var dess två grenade processer i form av hjorthorn, åtta knop vardera. Han hade makten av en ledare och nästan Gud. Alla var rädda för honom, men respekterade inte honom. De sa helt enkelt att han var den äldsta och därför var hans ord lag.

      Efter honom gick sedan den hierarkiska skalan av Botva Chervichy, som var lagstiftarna i kolonin, som Duma, kongressen, eller helt enkelt utan Fenis basar och liknande. Och de hade två krullade, som argali, horn. Och ju fler vändningar det var, desto viktigare och auktoritativare var rösten i Botva. Och Kozulias horn höll fast, eftersom denna elit presenterade sig med två eller flera individer. Cherevichi kallade sig själva: «The Untouchable Genitalia of the State Botva of Great Galupia.» De hade okränkbar immunitet, och bara den som kunde bryta av sina horn är Honom själv, hans upphöjda. Utan tornet Storhet, Generalisyphilis av Alla Galups, Hans ordförandeskap, Högsta Lord, Semisrak.

      Längre efter Cherevichs gick SKULLS – försvarare, säkerhetsvakter, skurkar, parasiter och barn. De hade bara ett horn på ämnet, som en hacka på vilken de vred sig och snurrade som Yula, därmed trummade de benbenen mot fienden. Och de gick mot trädgårdarna, som om legioner eller bataljoner… kort sagt, ALLMÄNNA BROTHERS.

      De, generalerna från brödraskapet i Cherepkov, smälte inte med all sin inerta lever oförstörbara könsdelar av Botva i Stora Galupien.

      Reproduktionen ägde rum av en speciell grupp Cherevichs med gethorn kallade UCHICHALKI,

      som helt enkelt formade hålor från marken, smetar Kazul, nyblindad med en tår.

      De skulpturerade alla enligt en viss mångfald: tio Cherepkov, plus en Casulia; hundra dussin plus ett general; hundra generaler, plus en Cherevich, och Lord one… Lärarna var också Uchiha. Uchiha-flickorna hade också sina Kazul, liksom eliten, men bara en i taget.

      Så de levde. Men om Kazul dog, så blev skärmen av hunger. Grymt, men modernt.

      De hade också tonårshål, där de lärde ungarna etiketten av Galupiya och deras andra vetenskaper. Så den unga skärven med den unga Casulia flydde från lektionerna och gick genom den mörka tunneln. De föddes på en gång och av dussintals skärvor, bara han överlevde. Å ena sidan är han redan en Uchiha, för han har naturligtvis sin egen Kazul efter School of Survival and Living (SHVP), men han insåg inte ens detta, för han var fortfarande liten och dum och såg inte stora och tjocka problem. En hemlig störning i kolonin skapade en passiv atmosfär som inte var tillgänglig för barn. Och orsaken var att det inte fanns tillräckligt med radioaktiv mat i kolonin och därför överlevde han ensam. Naturligtvis har detta sällan hänt hittills, men med tiden har nedbrytningen ökat. Och alla såg detta och förstod av rädsla för att inte väcka upp den yngre generationens sinnen.

      – — Det är tråkigt att bli i Galupia … – en ung skärv med namnet Pukik inledde en konversationsmelankoli.

      – — Ja, du glömmer, Pukik, men allt om choklad! – nervöst förnekade Kazul med namnet Zulka. Vuxna Kazul brukar nämnas i slutet av «ia» – Kazulia, och unga – utan «och» – Kazul. Är det klart?? – Var inte sur, stigande, allt är oljat!! Kaifu. Vi föddes och överlevde.

      – — Och mina bröder dog alla. – Pukik drog ut ryggraden i väggen och vände den framför honom. Skärden hade inga ögon och därför tittade de med hela skalle och såg omedelbart i en cirkel, bara tjugo procent var koncentrerad uppmärksamhet, och resten ansågs vara lateralt.

      – — Vad rullar du bomullsull? – hon klappade på baksidan av huvudet med benet från Zulk Pukik, som log sött och suckade igen, solbad.

      – — Eh, he, heh – sorg uppträdde på vänster sida av skallen i form av en sanddroppe och rullade ner hennes kinder och lämnade ett märke.

      – — Bzdi dig inte, som mjäll på dina armhålor! – Zulka ropade och klickade med benbenet på Pukik. Klicket ljudde och ekade in i tunnelns djup.

      – — Klicka igen! – frågade Pukik.

      – — Che, gillar du det?.. Håll.. – och Kazulya lade en fofan under bakplattan så mycket in i honom att allt skräp bröt ut från pallen på hans skalle.

      – — Oooooh!!!! – skallen frystes av skakande skakning, eftersom detta är ett sådant sätt att tvätta, som ett bad eller en dusch.

      – — Fundera inte, zema, rotera inte vågen. Allt är så super!!!

      – — Jag kommer inte att böja … – för gundeln är han melankoli.

      – — Böjning!.

      – — Böj inte..

      – —