Soviet mutanter. Rolig fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Soviet mutanter. Rolig fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Юмор: прочее
Серия
Издательство Юмор: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082206



Скачать книгу

och bryr mig inte hur.. – sa den tredje från vänster och somnade.

      – — sova? Så hör du ingenting? – frågade den unga.

      – — Inte alls, unga Cherevich, när du sover bättre förstår du vad han säger. Speciellt pauser…

      – — Tyst för dig!! knäppte en av de äldsta Cherevichs.

      – -… Och våra tonåringar gick in i en jämn strid med en okänd, oidentifierad livlösa varelse, som, genom att bryta takgolvet, öppnade en ny värld för oss. Så det finns liknande rörliga objekt till oss som, för att flytta, livnär dig på samma sak som vi gör…

      – — Eller kanske, Lord, är detta en invasion? – någon avbröts.

      – — Avbryt inte… Vad ville jag säga? – Semisrak tvekade.

      – -… är samma som vi … – korrigerade Casulia Zack.

      – — Ja… Så… är samma som oss… Eftersom vi flyttar på grund av mat. Vootoot.. Och jag vill erbjuda, mina otäcka, att välja och samla ett lag eller en gäng sökande och skicka dem från var invasionen var, det vill säga till insidan av vår Galupia. Gör jag mig själv klar?

      – — Ja!! – alla svarade.

      – — … Och skicka till ljuset på jakt efter den nya jorden. – fortsatte Semisrak. – Det finns ingen mening med att försena tiden för mig. Galupia har redan minskat flera gånger. Skärvor dör och särskilt i sin ungdom. Och genom att skicka ett lag, en grupp eller en grupp kommer det åtminstone att finnas något litet hopp. – Och Semisrak snarkade…

      Tystnaden bröts av rådet från en rådsmedlem.

      – — Åh, Lord Generalisyphilis. De genomförde inte avrättningar, men de höll ett tal. – avbröt Cherevich Chmoriko, en av Herrens närmaste rådgivare.

      – — Tyst, schmuck, jag har inte avslutat mitt tal!!! – Vladyka var förargad och vinkade sina ben mot Chmoriko. – Så… Öh… Så det är meningslöst att dra. Men att skicka ett team, det kommer att finnas åtminstone något slags åtminstone lite hopp… M-ja.. Jag har redan sett detta erbjudande någonstans?! – Han undersökte sig själv från alla sidor, ändrade ansiktet, stod på hornen, hoppade, stod sedan på benbenet, sparkade, huvudet och skrek. – Zaek, vad en gris kom med detta tal i mitt huvud med upprepade meningar??

      – — III. I. – skakade Zack.

      – — Är jag en idiot som upprepar samma sak? Spendera din energi på upprepning. Du vet inte att språket tar mer energi än… tror?!

      – — Var?

      – — I Karaganda!! Du kommer att gå för denna skam av mig, Generalisiphilis själv, Lord of the Whole Galupia, Mind of the Galupian diktatur. Wow! Du kommer att vara den första volontären som söker ett team. Och du kommer att bli den första hjälten i historien om vår shobla eller gäng eller koloni.

      – — Oh Herre, ha barmhärtighet!! Ahahahahahahahaaaaa!!! – skrek Zack – Jag vill inte vara en hjälte. Ahhhhh!!

      – — Och poängen!!! (tjur) – Herren har druknat. «Vad har du, pastor Chmor Iko? … Och du, Zeka, gör dig redo.»

      – — Tack, o Herre, jag ville fråga, och vem annars kommer att gå förutom mig? – frågade Cherevich Chmor Iko.

      – — Du!

      – — Jag?

      – — Du kommer naturligtvis att vara i spetsen för resan. Vill du bli en hjälte från Galupia, som jag? – frågade Semisrak Chmor Iko. Det skulle avslöja allt från överraskning om det skulle vara det.

      – — Jag? Är jag inte redo Jag gör inte… Och vad är en «affärsresa»?

      – — En affärsresa är ett team och ett team är en affärsresa. I allmänhet kommer Casulia Zack att förklara, hon vet, detta ligger i hennes kompetens. – Vladyka steg på benbenet eller hos vanliga människor – mosl.

      – — Jag är inte redo. Låt någon annan – damm föll ut i Cherevich.

      – — Inget damm och inget vinkling, som Casulia. Det är mitt fel. viskade grannen och skrattade sarkastiskt.

      – — Jag sa, gå, gå sedan och det är det. – Semisraq lyftte benet på höger ben och kammade den skalade skallen mellan hjorthornen. – Virkningen sa, skärven gjorde och sist. Jag behöver inte rulla bomullsull. Säkerhet! ta Cherevich Chmor Iko och Kazuliya Zeku och till invasionen. – Där sprang kämparna upp och grep avslappnat Zeku och Chmor Iko.

      – — Var noga med att dra i sparkarna. De är redan hjältar?! Till platsen för invasionen. Och för resten binder jag ett möte utan basar. Och jag förlåter dig för att du bjudit in mig till generalen för skärvorna på tre fronter, Zasratovich-skallen.

      – — Jag är redan här, ert ordförandeskap … – och sedan dök en skalle med tre böjda benben igång och med en trasig bit skalle på sin sida.

      För länge sedan var det ett kupp i det stora hålet (nu: Galupii) och för en tidpunkt togs regeln av en viss Cherevich Chmor Iko, då en välmående ung skärv. Men frigöringen av general Zasratich i en ojämlik kamp grep tronen från Botva Cherevich och återvände monarkin och satte den rättmätiga Vladyka på plats. I striden förlorade han förmågan att arbeta det fjärde benet, efter att ha slagit bort en del av leken. Han snubblade bara och bröt av en del av sig själv. Men för detta var han ännu mer rädd och fruktade fortfarande, särskilt Semisrak, varför han kallade honom till honom. Men krigarna idoliserade honom.

      – — Ohhh, bra gjort, Zasratich!!! Jag uppskattar och berömmer kamphastighet och disciplinär lojalitet. Så: ta tio fler krigare med dig, det värsta och led en affärsresa.

      – — Men hur är det med Cherevich Chmoriko? Har du utsett honom till chef?

      – — Ahhh.. till mig.. – Vladyka tvekade. – Och då har jag inte valt dig ännu… Och då är du inte liten, du måste bestämma vem som ska leda affärsresan… Hmmm… Dessutom kommer du att vara ensam utan mig och Galupia. Vill du ta hans plats och bli huvudpersonen?

      – — Ja, min herre!!

      – — Så fortsätt, och om du inte hittar de tio mest frivilliga kämparna, kommer jag att beordra resten av dina oljor att slå dig på huvudet och göra en piskningskula ur den. Och fem gånger senare, om jag inte såg dig, skulle din ande inte vara där. Tiden gick: en, en, en, en, en … – och generalen flänkte och flydde direkt till uppgiften, och efter honom hans tio kämpar som överlevde kuppet.

      Vladyka såg honom gå.

      – — Mdaaaa, tills du skriker, kommer de inte att göra det… De fullständigt bältes. – Han gick ner i korridoren och skrek.

      – — Ta Kazulia Vasya till mig, Vladyka vill äta!!!

      När generalisyphilis beteende kastade folket helt enkelt ut frivilliga bland: tio skärvskämpar under ledning av general Zasrat Zasratich, Cherevich Chmor Iko Top Wow och Kazuliya Zeka Lee. Att se bort åtföljdes av ett korligt folkvokal, liknar «Slavs farväl».

      Det är inte känt vem som plagierade denna melodi: Galups eller slaver, bara de kallade det «farväl till Kazuli» och imiterade den del av de populära Galupsky orkesterinstrumenten i sin röst, och capell, den lokala statliga tapdansen och tapdans kören, under ledning av samma Semisrak, som slog mezzosopran och kontrabas samtidigt. I allmänhet sjöng vissa, så att säga, medan andra stängde hålet. Och affärsresenärer försökte klättra tillbaka, det här är frivilliga, men de kastades ut och när det sista gapet tätades, glömde alla medlemmar i affärsresan omedelbart platsen från vilken de eskorterades, särskilt eftersom de var i fullständig tystnad och skymningssolnedgång. Natten föll och månen och stjärnorna dök upp på