Soviet mutanter. Rolig fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Soviet mutanter. Rolig fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Юмор: прочее
Серия
Издательство Юмор: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082206



Скачать книгу

dök ett hål upp från kullen och Generalisiphilis klättrade ut.

      – — Vad är det? – han var förargad. «Har du fortfarande inte lämnat platsen?» Parasiterna. Nå snabbt sökning! Och sedan., Och sedan.,?! – han i nervsyndromet stampade och föll utan att känna, klamrade fast på vänster sida av hakan, hjärttypen blev sjuk. Och de hade förmodligen inget hjärta… Men resenärerna bestämde sig för att snabbt försvinna ur synen från Golupyan’s ilska.

      Det var kväll och alla ville äta.

      – — Tja, är ni alla trötta? frågade Zeka.

      – — Ja!! – de andra svarade med svårighet.

      – — Håll sedan sparven. Jag tappar fortfarande radik från honom med min botten. – föreslog Casulia.

      – — Varför, okej, jag kan själv ligga under dig, särskilt eftersom jag till och med sover bättre efter det. – föreslog Stasyan. Naturligtvis ljög han om att han stenades efter Kazulias sugning, han var faktiskt sjuk efter denna morgon… Eller efter en piskning?! Kort sagt, nästa morgon kommer att visas.

      Men skärmen var så svälta att de inte hörde spurvens erbjudanden och slog på honom. Stasyan skrek, men det var för sent. Alla var sömniga blinda och ville äta!!!…

      femte apulasen

      tvångsförräderi

      På morgonen gick resenärerna upp tidigt, svält av hunger, tystade sig lugnt upp till en sovande spurv, som i en dröm flög sött och inte misstänkte att han själv stannade när det gäller strålning. Mer exakt skulle han aldrig bli icke-radioaktiv. Dessutom störde han inte i deras refektoriska förfaranden, men de tycktes tydligen ta emot mat med svårigheter och inte för ingenting. Och nu krypterade Casulia bakom skärven, och eftersom Stasyan var dubbelt så många skärvor och överlägsen Kazulia, kunde han krama honom med sömn, reflexivt försvara sig själv, vilket gav färg till mutanernas måltid. Efter att ha vaknat fullständigt förstod spurven hans roll, som var skadlig för honom, och när han såg hur galop var fanatisk inställd spelade han helt enkelt med dem och låtsades vara ett offer. Tja, rusa av dessa ben att vinna mat.

      De hoppade genast och krossade Stasian till marken Zasratich och Chmor Iko tillsammans, konstigt nog, pressade sparvens axlar, varigenom Kazulia fick klättra upp och röra hans botten till hans bestrålade kropp.

      – — Ahhh!! Ahh! – Sparve skrek, inte så mycket av smärta som av besvär. Alla hoppade på en gång. Och Casulia ursäktade sött.

      – — Ursäkta, snälla, men ditt innehåll av radionuklider, det är inte konstigt, återhämtar sig hela tiden och du kommer att räcka för oss under lång tid, kanske till och med hela vägen.

      – — Exakt, men jag själv kan ligga under dig, utan dessa benben applikationer som orsakar mig smärta och förnedring utan förtroende. – svarade Stasyan, liggande krossad under ett pak med skärvor runt kanterna och i mitten satt Casulia.

      – — Du är fångad och därför är det bättre att vara tyst, du är vår trofé, och vad vi vill, vi kommer att göra med dig. – uttalade Cherevich.

      Stasyan ändrade ansiktet. Han skulle aldrig ha vänt sig till konstiga törsten efter våld i Galups, men uttalandet från Chmor Iko rörde hans sträng av stolthet. Men han fuskade, som om han hade förenats med det Cherevich sa, efter att ha dolt hat och harme i sin själ. Hämnd kommer att döma alla.

      När det gäller resten och väntade på matspottning, följde vissa helt enkelt ordern, medan andra gav det. Men den lilla fågeln trodde inte det, och han trodde att alla fördömer honom med sina ögon och tittar på honom, men faktiskt stod han bara först framför Kazulia. Men hans tveksamhet om riktigheten av det han sa för alla lugnade inte.

      – — Och stirrar inte på mig så. Jag är den viktigaste och det är det! Om du tänker olika sopor om mig igen, kommer jag att beröva honom mat!! Är det klart för alla?

      – — Se att du inte är berövad. – flydde från Zasratich.

      – — Tyst, tyst. – lugnade Casulia Zeka. – Jag spottade … – De stod alla uppmärksamma. Casulia tändes upp och glädde sig av alla som rakt in i skallen och gick av sparven. – För detta, låt Stasyan själv säga. Vem är han i våra toppar och vilken plats upptar han.

      – — Ja, allt är oljat!! – sa sparven, och han tänkte: «kunde skydda mig, om jag schmoe-trofé, så… så får vi se.» – Har du kört?!

      Och de sprang till samma plats som igår, men långsamt. Även väldigt långsamt. Det är helt enkelt omöjligt att föreställa sig: ja, sååååååå långsamt. Långsammare än tempo. Och bara Stasyan gick, som alltid. Jag tog förbi dem och återvände ständigt. Han såg med spott på hur galopperna rör sig, och det verkade för honom som om de körde på en idé som en långsam rörelse av en videospelare. Stasyan gick runt av nyfikenhet och tittade in i deras poser och ansikten. Men det verkade för dem att han hade bråttom, eftersom han var för snabb för dem. Tidens paradox: igår gick de snabbare än en dag, och idag springer de långsammare än en minut. Uppenbarligen påverkar strålning också tydlighetens tydlighet… Eller kanske det är en spurvs eller författares önskan?! I alla fall är det kul och inte standard.

      – — Kör du henne? – Frågas, ja, ohhh, mycket långsamt Zasratich skalle. – Skämtar du mig?!

      Stasyan rörde sig i mänsklig tid, och därför är hans tid närmare och dyrare för oss, och vi kommer att lita på honom.

      – — Så du kan inte följa med dig.

      – — Vad?

      – — Zaaa du jagar inte. Jag vill förstå vilken typ av typer du är. Har du problem med intern tid? Här har jag det, eftersom människor har det jämnt och tydligt. Och du har terpentin i påven, sedan förstoppning. I allmänhet är jag en fågel, inte en reptil. Jag behöver flyga, sväva. Jag har utvecklat och kraftfulla vingar … – han lyftte lemmarna och tittade omkring dem. Sadness förvirrade honom och han suckade i början. – Öh… det skulle vara fjädrar, svansen kommer fram. Här är sista gången jag gick bättre, men inte den sista. Strålning återställs sedan, men energi är det inte. Ja, det är intressant att du igen ska lindra dig själv i ett ramhorn, mina vingar eller ben, ikväll?

      – — För lunch. – Casulia räckte ut och i ett hopp sträckte man benen ut i garn. Bara hon förstod honom. Och för resten verkade hans tal snabbt, som i hastighet och gnissande, som om helium hade andat…

      – — För lunch? Kanske kan du också äta lunch och en firefox, första frukosten, andra och fem middagar? … – Stasyan var förargad. – skallen knäcker inte, va? Du, Chmoriko, – och Stasyan gick på Cherevichs benben, som också kom av och hängde långsamt rörande i luften mitt i det långsamma hoppet. Men han floppade omedelbart i vår tid. – Tja, så kommer du att suga mig den här gången?

      – — Näsa! – svarade den långsamt hoppande kullen Casulia.

      – — Sitter du på näsan? Så jag har ingen näsa. Jag är inte en skallig katt? Att han har en näsa. Och jag har en näbb. – bekräftade sparven och fixade sina ögon på knölen från vilken mustaschen stod lika långsamt ut, sedan en sfärisk näsa.

      – — Det viktigaste är att språket är det. – lade till pastor Cherevich. – pratsam och ruttet som en spurv…

      Men Stasyan lyssnade inte längre på dem och såg inte på dem. Han blev intresserad av en näsa från ett hål med en mustasch, som långsamt klättrade ut ur hålet. Det var en mullvad, men Stasyan visste inte detta. Han tog ett sugrör som låg i närheten och gick upp och fastade det i näsborren och trampade på en plats med näsan och mustaschen i hålet. Halmen rördes så långsamt, följt av samma långsamma nys. – Aaapchkhiii … – flög ut ur näsborrarna och också långsamt. Stasyan lyckades till