Soviet mutanter. Rolig fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Soviet mutanter. Rolig fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Юмор: прочее
Серия
Издательство Юмор: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082206



Скачать книгу

spricka.

      – — Che kommer att äta? – Cherevich Chmoreko tål inte det.

      – — Du är den viktigaste, du och tänker på hur du matar topparna. – svarade med ett flinande general Zasratich.

      – — Och vad är din uppgift? – med ondskapsfullhet, snickring och fett på den officiella gruben, Cherevich. När allt kommer omkring hade de två av sina personliga Kazul, och sedan en för alla. – Mitt jobb är att tänka, och din snusk och skur utan ord för det, så att jag inte blir distraherad. Cherepuk tittade strikt på Cherevich och skällde.

      – — Vår uppgift är att skydda din rövmugg!!

      – — Och foder … – Cherevich lyftte upp en leksak och såg högt från högt.

      General Shrovet sa ingenting, vände sig mot skärmen och beordrade:

      – — Bestäm dig själv!!!! – det vill säga bygga. Alla skärvor stod direkt upp i en rad och väntar på laget.

      – — Så, kämpar!! – Cherepuk undersökte skärarna från sina underordnade och tittade separat, i hopp om att hitta något mot det lagstadgade, men till ingen nytta.

      – — Mina barn!!! Gå fäder och sök!!!! Snabb!!! OOOOTOTSTOOOY!!!!

      – — Och vad ska jag leta efter, son? – frågade en av kämparna. Låt mig förklara att «sonen» är en vädjan till den äldre och «fadern» – till den yngre eller underordnade.

      – — Jag är inte din son, Chmyr. Jag är din general!! – Zasratich var indignerad, han var konservativ och van vid det på gammaldags sätt, i rang och på kontoret, annars är disciplin förgäves. – förstår?

      – — Ja, son!!! – kämparna svarade enhälligt. De lärdes så på ett nytt sätt, och de förstod inte vad generalen talade om.

      – — Oboltus … – spottade Zasratich och tittade på stipendierna. Inte den generation som var tidigare, tänkte han. – Och vad man ska leta efter är fråga Cherevich. – Och med ett flinande tittade på Chmor Iko.

      – — Har du glömt, ruttna oljor, att jag – jag är Rev.?! För olydnad kommer du att berövas mat!! Har du hört allt?

      – — Vilken mun är prylen, det är du vördnad i Burrow, och här är du den vanliga FOOMOO!! generalen ropade och stampade med oljor. – Är du fortfarande här? han knarrade mot kämparna, som omedelbart flydde ut i mörkret. Cherevich puttade av ilska som en tvålbubbla, men avstod från och sa ingenting.

      – — Gräl inte dig. – lugnade dem Casulia. – Vi kan inte gräla. Vi är alla i samma skit. Låt oss leka med något bättre? Sitt i en cirkel…

      Kämparna sprang alla genom gräset; snubblat, föll, steg snabbt och jämnt, trött, vågade inte sakta ner. Order – det finns en beställning.

      – — Och hur länge ska vi springa? frågade den första och gnissade på den andra.

      – — Öh.., öh.., öh.. håll andan. – svarade grannen, snubblade över något och rullade huvudet över klackarna. En tredje, femte och tiondel snubblade över honom och tappade också balansen och föll. Resten sprang bort.

      – — Hej idioter, vänta!! – ropade den första, men: den fjärde, sjätte, sjunde, åttonde och nionde hörde de inte och gömde sig i mörkret. – här är ramarna…

      – — Och vem är dessa – ramar? frågade den femte och jämnade benbenet. Hon vrider ner knäet.

      – — Jag vet inte. – svarade den andra och drog med svårigheter benbenet ur den tionde skallen. Skärmens täthet var uppenbarligen inte lika stark som stål, och därför, med en god påverkan, kunde skallen inte spricka utan absorbera ett skarpare föremål, som i detta fall.

      – — Vad ska vi göra? – frågade den första. – kör på?

      – — Med kramade oljor?! Näe. Du måste komma till ditt sinne och koppla av. – föreslog den tredje och kastade det avbrutna benet djupt i gräset.

      – — Ja! – ropade någon i mörkret. Skärvarna var akta.

      – — Vem ropade det? – viskade den andra.

      – — Inte jag?! – förvånade det första.

      – — Och inte jag. – upprepade den femte.

      – — Och jag är i allmänhet döv och dum. – Han talade under den första tionden av sitt liv och klottrade … – En gång, en gång, rädisor, abyrvalg… Jag säger, kollegor, säger jag!!! skrek han och hoppade som en basket.

      – — Tyst dig. – den första skälla. – Titta bättre var skriket kom ifrån.

      – — Det finns inga basarer. – och den tionde i glädje över att han fick ett kommando, sprang bort, sprang omedelbart upp och tackade alla precis så och sprang bort igen.

      Ett ögonblick senare, efter försvinnandet i det tionde mörka, fanns det en dunk och visselpipa, som intensifierades när något närmade sig av friktion mot atmosfären

      Ops! panna till panna landade på den femte ankommande tiondel.

      – — Vad vill du ha en basar? – Femte hoppade på hans fötter och tog en stridande hållning.

      – — Bromsar, skyhöga. Där, där. – den tionde pekade med ett ben i mörkret där han flög. – där, vänligt, någon hänger, glöder, och viktigast av allt, stickningar.

      – — Sooooo! Så och så. – den andra var bevakad. – tänds, basar?.. Exakt?..

      – — Ja, för att täcka mig själv med kött, vad är du?

      – — Om du inte rullar bomull, så behöver vi det. Glöder då. – och den tionde klickade på knäna och korsryggen med halsen … – radioaktiv.

      – — Vad är vi räddade? – stödde den första frågan. – Vi kommer att dra honom till Kazuli Zeke.

      – — Hon kommer att äta och…

      – — IOHOOOO!! – alla ropade.

      – — Och mata oss alla!! – allt rapporterat i ett kör.

      – — Tja, vad, skär, låt oss gå? – Föreslog den första och gick in i mörkret.

      – — Nah, jag går inte.. – den tionde motståndare, sparkar han. – och dövade sedan av rädsla och… blev dum igen. Jag ville säga något, men det visade sig bara låta – sänka.

      – — Tja, sitta här. – alla rapporterades i kör och sprang mot fyndet.

      – — Ahhh!!! – den tionde sprang och sprang för alla.

      Och vid den tiden…

      – -… Jag sa, kontakta mig: REVEREND SVART IKO TOP UAU, Seniorrådgivare för Generalisiphilis själv, Lord of the All Incomparable Galupia!!!!! – skrek och stämplade marken Cherevich. – Förstår du nätter?

      – — Shit, du är Galup, inte vördaren. Men för råtta, även om jag inte vet vad det är, kommer du att svara!! – den gamla generalen blev arg och stod på kronan och stöttade pinnhjulet med benbenen i ansiktet på den sekulära skärven. Han flög av och gjorde ett tredubbelt somersault.

      – — Hur vågar du? I! Jag!! – Cherevich Chmor Iko kvävde på sin gniss och rullade ut med en boll.

      – — Du kommer från … – Zasratich skäms för att uttala slutet i närvaro av uppriktiga Casulia och han förvandlade all sin ilska till en fysisk inverkan. Bara han ville hoppa och trampa, när Casulia tass tog tag i generalens ben och drog honom till henne. – Låt mig gå!! – Zaratch Zaratich skäller, –