SOVIET MUTANTER. Sjov fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название SOVIET MUTANTER. Sjov fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082138



Скачать книгу

LLCOOOOSTSTOOOOY, fædre!!! Cherepoktsy, Golupyan!!!! GODE FELLOWS!!! – Zasratich gned støv fra skåren og undersøgte den halvdøde spurv, der åndede som en yogi Lama – et åndedrag i minuttet. – Og hvor er de andre?? Øde?

      – — Nej, søn. Lige nu – sagde den tiende. – Åh, jeg talte igen!!!

      – — Kom til det punkt!! – Zaral Zasratich.

      – — Åh ja. De adskilte sig på den anden toppe, og den, der finder frem, vil bringe mere. Her.

      – — Nå, vi antager, at otmazats dem…

      – — Godt gået!!! – råbte uventet Cherevich under øre på kraniet. Han sprang omkring tre meter og landede. Cherevich skænkede på kranium på en glamorøs befalende måde, og nærmede sig den vigtige for krigere klappede alle på hovedet. n-Sam, hans ophøjede uden tårnets storhed, Generalisiphilis fra hele Galupov, hans formandskab, øverste Lord, Semisrak vil blive personligt informeret om din hengivenhed til ham og hele Galupiya.

      – — Tak for den gratis gave, søn! – soldaterne råbte stille på tælleren og dansede adskillige fem-kvarters hiphop-teknikker til takt.

      – — Og nu.., – fortsatte Cherevich. – Anhold denne oprør!! – og han pegede på en kraniet, der blev stukket ned i sandet, som han prøvede med poterne, lænede sig på og træk den ud. Soldaterne løb uden tøven ind i Cerevich, som ikke forventede, flirede og begyndte at sparke ham.

      – — Vent! – råbte Casulia og hjalp skåren med at komme ud. – hvem der ellers rammer pastoren, bliver tilbage uden mad!!

      – — Men generalen er vores far og styrmand?! – svarede krigere i kor. – Og det er, som far Zasratich sagde, bagud.

      – — Ok, rolig ned!! snarrede Casulia Zack. – Indtil nu har ingen fået ret til at annullere Herrens ordre. Og til dem, der ikke er bekendt, minder jeg dig … – og hun henvendte sig til generalen. – Kære Zasratich, sig selv, hans ophøjede uden tårnstorhed, Generalisifilis af hele Galupov, hans formandskab, øverste Lord, Semisrack personligt udnævnt pastor Cherevich Chmor Iko Top Wau Starost Forretningsrejse personligt på det ikke-planlagte råd for Nora, og du, General Skull, beskyttet del af hele vores virksomhed.

      Og hvad han personligt fortalte dig er bare en bluff. Der er ingen vidner. Og jeg, hjerneløse knæ, din mor og sygeplejerske og endda kommandanten og læreren i disciplin…

      – — Åh se, det kryber væk!! – bemærkede det tiende og stirrede på musen og løftede derefter kraniet op i himlen og råbte. – Aaaaa!!! Jeg taler igen!!! Heheheyyyy!!

      – — Hvem er han? spurgte kraniet og fangede spurven og sparkede Stasyan i ansigtet. Ud af frygt begyndte Stasyan straks at forstå og tale Galupsky.

      – — Jeg er Stasyan. Bare Stasyan. – og mistet bevidsthed.

      – — Okay, på trommen, hvem han er, men han er radioaktiv og vil gå efter mad. Men vi vil bruge det økonomisk. Og slap ikke af det hele vejen, vi har ikke nok, og derfor leder du også efter en erstatning til det. Da han er det, er der andre som ham. Klar?

      – — Ja, om vores mått. – alle besvaret i kor.

      Casulia klatrede op på musen, som viste sig at være lidt større end hun, og to gange skårne og sad på den bevidstløse spurv og begyndte at oplade som et batteri og glød.

      – — Bliv nede til frokost!! beordrede hun, og alle stod op i en svirm. Hun spyttede på hver enkelt på én gang.

      – — Og jeg har en dobbelt portion! – erklærede, ryster Cherevich Chmor Iko.

      – — Jeg bryder dine shas-horn, – Zasratich ankom. – for supplementet derovre, i marken… Hvad du finder, alt er dit…

      – — Zeka, men jeg er den vigtigste? – hulkede Cherevich

      “I politik, men ikke i spisestuen,” sagde Casulia. – undskyld, ærbødighed.

      Resten nærmede sig om morgenen, og ingen bemærkede, at de kom. De kunne ikke finde noget, men kolleger efterlod dem deres doseration. Zeka spyttede på dem, og generelt blev de behandlet på en straffedømt måde i naturen, alt er masyovy uden en basar, åh min læser. Kipisha og præsentation fra siden var ikke, Maza Faka Ja Wow!..

      fjerde apulase

      maza faka ja wow

      – — Maza Faka Ja Wow!.. Maza Faka Ja Wow!..

      Stasyan kom under den magiske råb af kødet, der omgiver ham, langsomt til sig selv og vågnede op. Hans tilstand var ikke fuld, halvt suget, halv energisk. Han åbnede øjnene og så et slør, der langsomt forsvandt, og foran ham var der allerede konturerne af sorte galopperende kugler. Efter at kontrasten blev justeret, og han allerede markerede silhuetten af mærkelige væsener.

      – — Hvem er de, disse kødløse, levende knogler? tænkte han.

      – — Dette er Galupas. – svarede på den indre stemme ved navn Sprog.

      – — Hvad ellers er Galupa? – spurgte Stasyan fra Tungen.

      – — Hvilket gav dig dagen før i går og i går på hovedet… Kan du huske om natten?

      – — Så det var ikke en drøm?! – og han huskede, hvad der skete dagen før og forsøgte i frygt at kravle på ryggen, hovedet fremad, men snublede over noget. Han kiggede bag sig selv og så et stort øje stirre på ham.

      – — Ahhhh!!! råbte han og sprang op. Omkring ham galopperede i morgenbøn, skår og gentog den samme sætning: “Maza Faka Ja Wow!..”. Han undersøgte og besvimte. Generalen kom op og sparkede en lille spurv ved den allerede hoppende fingal, der vækkede Stasyan.

      – — Hvem er du? – Spurgte kraniet Zasratovich og stoppede ved at hæve sin benbeinsprocedure med salmesang.

      – — Stasyan forstod ikke noget, men hans indre stemme oversatte fra Galupsky til Sparrow. Hans indre stemme Sproget blev talt af mere end fem milliarder forskellige dialekter og dialekter, herunder sprogene til mikrober og programmering, vira og endda nanopartikler. Plus – sprog planeter, stjerner, galakser osv. Og så videre.

      – — Jeg er spurven Stasyan fra Ayaguz. svarede han.

      Cherepuk Zasratich forstod ikke hvad der blev sagt af fangerne og frøs et overrasket grimas, men allerede hans indre stemmer, stemmerne fra andre medlems toppe, fortalte deres ejere, hvad nogen havde sagt. Sådan lærte de at forstå hinanden uden at lære andres ord. De talte og forstod synonymer, ord, der var identiske i betydning og forskellige i lyd. For eksempel: “Maza faka ja wow!..”, og med spurv lyder det som: “Chirik, Chirik chik Chirik!”, Og på mennesker vil det lyde som: “Hvor smuk denne verden er!”, Og dette er min indre stemme for mig oversat, fordi de indre stemmer ikke har forskellige sprog. Alle indre stemmer har ét sprog. Jeg ved ikke, om Gud eller Djævelen, men han er.. Tankenes sprog. Det sker, at mere end én gang i mit hoved spiller musik og er så velkendt, men du kan ikke synge. Lyder et vers eller prosa, men du kan ikke udtale, og du plages, du holder dine hjerner fast. Du ved, at en tanke roterer i dit hoved, men du kan ikke citere; Du forstår, men du kan ikke forklare det.

      Du siger, at en tanke roterer i dit hoved. Og først når du bliver distraheret, så oversætter og underbygger underbevidstheden senere franskmanden klar – på fransk; Kinesisk – på kinesisk; til hunden – for hunden, hvorfor hun forstår ideen, ikke stavelsen. Fordi tanken er for alle på ét sprog. Fortæl hunden kærligt: “kvæg”, og den vifter med halen, og franskmanden og kineserne smiler. Og sig: “God pige”, der bider sine tænder, hunden knurrer, og franskmanden og kineserne vil se på hinanden og som svar på ordets kærlige betydning svarer hver på sit eget uanstændige sprog.

      Og ansigtsudtryk har intet at gøre med det. Stænk af energi.

      Men jeg, åh, min meget plagede læser, optaget af dette sandfærdige affald, skrevet ikke under nogen anden