SOVIET MUTANTER. Sjov fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название SOVIET MUTANTER. Sjov fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082138



Скачать книгу

Kamel? Hvad er dette ord?

      – — Ah?.. Ja, såvel som “grisen.” Lad mig være!

      – — Ahh! Ja, slap af.

      – — Hvad, “aaaaa”? – afbrød Pukik.

      – — Ja, jeg var klar over det?! – Zulka rystede på øjet.

      – — Hvad, “forstået”?

      – — At “svin” er en “kamel”, og en “kamel” er..

      – — “svin”! – tilføjede en skærv og plukkede en anden rod fra væggen. – Lyser ikke… Vil du spise? – og stak det i hendes øje.

      – — Ugh.. – hun spyttede. – Ja, hvad spiser du, men spiser. Se dig omkring. Hvor smukt alt er, darkoo..

      – — Toto og det, som er mørkt og ikke peberrod ikke synlig, undtagen for dig.

      – — Og du skal se bedre, dette er dit hjemland, hjemland!!

      Pukik løftede dumt og surt sin kranium og vendte sit koncentrerede blik og så igen intet. Han kiggede under umærkeligt og med sidesyn… og igen ved.

      – — Ja, du kigger ikke, men ser indeni dybt ind i betydningen…

      – — Hvad?

      – — Dette!.. Hvad vi vil inde.

      – — Jeg ser ikke noget. – og Pukik sænkede modvilligt sit skær.

      – — Hvordan så: Jeg kan se, men det gør du ikke? -Zulka med halsnerven greb om hans kranium i to vendinger og begyndte at dreje: nu til højre, så til venstre, derefter op, derefter ned … – Og ser du nu skønheden i moderlandets mørke?

      – — Så hvad?! – Punkik. – det er alle det samme trist..

      – — Ja, du ser endnu bedre ud! – og hun, i sin barnlige humør, spinde ham som en hammeratlet. Hans kraniet virvlede rundt, og ikke stjerner dukkede op, men pletter i øjnene.

      – — Lad mig være, grim. råbte han.

      – — Ah så?! – og hun udnyttede sin magtoverlegenhed, og der var skår, der var to gange mindre end Kazul, rettede sin synsnerv og kastede den ved inerti af vinkelhastighed mod væggen. Skårene havde ikke nerveender og følte derfor ikke smerter, og derfor begyndte Pukik, som en billardkugle, at sprænge faste overflader og ricochet: ved at klikke på panden på en sten, der stak ud i væggen, derefter på loftet, derefter loftet, på gulvet, igen på væggen, en anden væg om gulvet, igen omkring væggen, loftet, om gulvet, igen om væggen, en anden væg, loftet, om gulvet, om væggen, den anden væg og skyndte sig ufrivilligt til Zulka.

      – — Og kom selv, ellers vil der snart være en form for reduktion … – Shisha tog en dyb indånding.

      – — Hvad er forkortelserne? – Zulka forsøgte at slappe af øjet, men øjeæblet overlappede og blev klemt i krydset med nakken ved nerven fra forrige runde.

      – — Du skal gå i klasser. – fortsatte en anden kazul ved navn Soplyushka. – I Galupia i løbet af katastrofen.

      – — Beholdningen af nyttig stråling er udtømt. – den første skårde blev brudt, den blev kaldt – Den første.

      – — Cesspools … – tilføjede det andet, han blev også kaldt det samme.

      – — Og derfor, så alle ikke dør godt, vil dårlige truanter blive ødelagt.

      – — Lav dem til det gode.

      – — Ja, vi vil alligevel dø, hvis vi ikke finder en anden kilde til mad. – Shisha konkluderede, og de græd straks unisont. Zulka var ikke engang klar over, hvad der blev sagt, det var mere vigtigt for hende at løsne sig hurtigt, og hun trak sig op, gemt en af svingene og øjeæblet ved hjælp af en benben trukket ud og sprang i afvikling, så i viklingen og så videre fem gange. Et øje hang på en strækning, og efter et øjeblik skyndte kroppen sig mod øjet og ramte det. Øjet fløj væk fra kroppen og strakte nerven til nakken, det sprang og trak bag øjet langs tunnelen. Øjet blev afviklet og på grund af en strækning, trukket Zulka, ramte en skarp drejning mod væggen og bankede en hug af et hul. Chopik fløj ud og hans øje hang i åbningen. Brødrene skyndte sig til at redde, og som for første gang “trækker trækket” ved myren med vanskeligheder fra det femte forsøg, de trak deres øjne ud af syltetøjet og muren smuldrede og skabte ukendte ind i den enorme åbning. Før landsbyen vidste Galupy ikke noget om det jordiske liv, eller administrationen lod dem ikke vide det.

      De rullede alle hovedet over hæle og følte solens naturlige jordiske lys, indtil landsbyen ikke blev set af hovedparten af Galups.

      Pludselig kom skumringen igen, og den skaldede spurve Stasyan fløj knap ind i hullet og satte sig fast på gulvet i maven…

      – — Åh, hvem er du? – spurgte Zulka.

      – — Hit ham!! – råbte den tiende knæk, og fremtidige krigere indtog en ikke længe lærd angrebsstilling kaldet “anti-air.” Fra slagene smuldrede alle fluerne og flygtede, hvilke døde, de tredje fløj væk.

      – — Åh, ah, ah, ah, ah!!!! råbte den skaldede spurve. – for whatooooooh????

      Stasyan forstod ikke deres summende og besluttede derfor at forsvare sig og spise. Han var dobbelt så meget som en kazuli, og derfor fangede han med glæde med næbet Shishas øje. Råbte hun.

      – — Aahai yay yay, han bider, og jeg, en fjols, griber ind for ham. Slå ham, gutter. – og skærene fløj igen ind i spurven, slog ham, og Zulka’s kraftige springhopp slog ham ud af hullet. Hans indsats hjalp med hans poter, som han skubbede ud af, at have, at have bagsiden af kroppen fra ydersiden af hullet.. Stasyan, ikke genoprette sig selv, befandt sig udenfor, løb væk. Han kunne ikke længere flyve op som før. Fra fremmeslagene fløj al gødning sammen med fluerne, men han løb hurtigt, løb hurtigt, løb hurtigt, løb hurtigt, løb hurtigt, løb hurtigt, løb hurtigt, løb hurtigt, løb og forsvandt i malurtbuske, lagde sig ned på jorden og faldt i søvn…

      apulase tredje

      på vej

      Generalisiphilis selv lærte snart om hændelsen i slutningen af hulen. Alle Galupii, hans formandskab, Semisrak. Dette uudforskede råd for Cherepovichs i hullet i Botva fra det øverste parlament i Great Galupia (NBVPVG) studerede og lærte denne hul-know-how. (Nora er forudsætningen, Botva er koloniens sindesamling).

      – — Jeg beder alle om at stå op!! – rapporterede pressesekretæren for sit formandskab, Casulia Zack, – Sam, hans sublime uden tårnets storhed, Generalisifilis Alle Galupov, hans formandskab, øverste Lord, Semisrak prt… OOOOTSTOOOOY!!!!

      Alle stod i mørket, det vil sige på hornene.

      – — Haihai hylayek bir jules, bir bark.

      Sea Rocks, Sea Rocks,

      Gulemys fest var gammel … – ved velkomst fra Cherevichs fra deres hoved. Generalisyphilis tog sin plads.

      – — Jeg samlet dig, hej, åh, ærbødighed, en ad gangen, der nåede mine læber, fornemmelse..

      – — Hvorfor står vi på hornene? – under hovedets tale afbrød den unge Cherevich af naboen eller blev spurgt i en hvisken. Han kom til rådet for første gang.

      – — Stille. De siger, at de vil danse – vi vil danse. – Snappet mod den unge nabo, stående til højre. – Så vær tålmodig, og lad dig ikke slappe af for at lytte til legenden om Galupiya.

      – — Her, sidste gang.. – tilføjede en anden nabo fra venstre. – sprang højere end næsten en dag.

      – — Hvorfor? – spurgte den unge.

      – — Der var ikke noget at sige, så de mente, at mødet ikke skulle være forgæves…

      – —