SOVIET MUTANTER. Sjov fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название SOVIET MUTANTER. Sjov fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082138



Скачать книгу

Stille mod dig!! knækkede en af de ældste Cherevichs.

      – -… Og vores teenagere indgik i en lige kamp med en ukendt, uidentificeret livløs skabning, der ved at bryde loftsgulvet åbnede en ny verden for os. Så der er lignende bevægende objekter til os, der for at bevæge os, lever af den samme ting som vi gør…

      – — Eller måske, Herre, er dette en invasion? – nogen afbrød.

      – — Afbryd ikke,.. Hvad ville jeg sige? – Semisrak tøvede.

      – -… er de samme som vi … – rettet Casulia Zack.

      – — Ja… Så… er de samme som os… Da vi flytter på grund af mad. Vootoot.. Og jeg vil gerne tilbyde, mine grimme, at vælge og samle et hold eller en bande af søgende og sende dem fra hvor invasionen var, dvs. indersiden af vores Galupia. Gør jeg mig klar?

      – — Ja!! – alle svarede.

      – -… Og send til lyset på jagt efter den nye jord. – fortsatte Semisrak. – Der er ingen mening i at forsinke tiden for mig. Galupia er allerede faldet flere gange. Skår dør og især i deres ungdom. Og ved at sende et hold, en bande eller en gruppe, vil der i det mindste være noget let håb. – og Semisrak snorret…

      Tavsheden blev brudt af råben fra et rådsmedlem.

      – — Åh, Lord Generalisyphilis. De gennemførte ikke henrettelser, men de holdt en tale. – afbrød Cherevich Chmoriko, en af de nærmeste rådgivere for Herren.

      – — Hold kæft, schmuck, jeg er ikke færdig med min tale!!! – Vladyka var forarget og viftede med knoglerne mod Chmoriko. – Så… Øh… Så det giver ingen mening at trække. Men at sende et team, der vil i det mindste være en slags i det mindste lidt håb… M-yeah.. Har jeg allerede set dette tilbud et eller andet sted?! – Han undersøgte sig selv fra alle sider, skiftede ansigt, stod på hornene, sprang, stod derefter på benbenet, sparkede, hovedet og råbte. – Zaek, hvad en gris kom med denne tale i mit hoved med gentagne sætninger??

      – — III. I. – skalv Zack.

      – — Er jeg en idiot, der gentager den samme ting? Brug din energi på gentagelse. Du ved ikke, at sprog tager mere energi end… tror?!

      – — Hvor?

      – — I Karaganda!! Du vil gå for denne skændsel for mig, Generalisiphilis selv, Lord of the Whole Galupia, mindet om det galupiske diktatur. Wow! Du vil være den første frivillige, der søger efter et team. Og du vil være den første helt i vores shobla eller bande eller koloni.

      – — Åh Herre, vær barmhjertig!! Ahahahahahahahaaaaa!!! – hulkede Zack – Jeg vil ikke være en helt. Ahhhhh!!

      – — Og pointen!!! (tyr) – Herren er druknet. “Hvad har du, pastor Chmor Iko?.. Og du, Zeka, gør dig klar.”

      – — Tak, Herre, jeg ville spørge, og hvem ellers vil gå ud over mig? – Spurgte Cherevich Chmor Iko.

      – — Du!

      – — mig?

      – — Du vil selvfølgelig være i spidsen for turen. Vil du være en hero fra Galupia, ligesom mig? – spurgte Semisrak Chmor Iko. Det ville afsløre alt fra overraskelse, hvis det var tilfældet.

      – — mig? Er jeg ikke klar Jeg gør ikke… Og hvad er en “forretningsrejse”?

      – — En forretningsrejse er et team, og et team er en forretningsrejse. Generelt vil Casulia Zack forklare, hun ved, at dette ligger i hendes kompetence. – Vladyka steg på benbenet eller hos de almindelige mennesker – mosl.

      – — Jeg er ikke klar. Lad nogen anden – støv faldt ud i Cherevich.

      – — Intet støv og ingen klynke som Casulia. Det er min skyld. hviskede naboen og lo sarkastisk.

      – — Jeg sagde, gå, så gå, og det er det. – Semisraq løftede hans højre benben og kæmpede hans skaldede kranium mellem hjortehornene. – Hæklen sagde, skåret lavet og sidst. Jeg har ikke brug for at rulle bomuld. Sikkerhed! tage Cherevich Chmor Iko og Kazuliya Zeku og til invasionstedet. – Her, løb kæmperne op og greb tilfældigt med Zeku og Chmor Iko.

      – — Vær kun forsigtig med at trække i sparkene. De er allerede helte?! Til stedet for invasionen. Og for resten binder jeg et møde uden en basar. Og jeg tilgiver dig, fordi du inviterede mig til generalen for skårene fra tre fronter, Zasratovich-kraniet.

      – — Jeg er allerede her, dit formandskab … – og så dukkede en kranium op med tre buede benben løbende og med et brudt stykke kranium på sin side.

      For længe siden var der et kup i Det store hul (nu: Galupii), og i et stykke tid blev reglen taget af en bestemt Cherevich Chmor Iko, dengang en velstående ung skår. Men frigørelsen af general Zasratich i en ulig kamp greb tronen fra Botva Cherevich og vendte monarkiet tilbage og satte den retmæssige Vladyka på plads. I kamp mistede han evnen til at arbejde med den fjerde knogle efter at have slået en del af lænken. Han snublede bare og brød en del af sig selv af. Men for dette blev han endnu mere bange og frygtede stadig, især Semisrak, hvorfor han kaldte ham til ham. Men krigere idoliserede ham.

      – — Ohhh, godt klaret, Zasratich!!! Jeg værdsætter og roser kamphastighed og disciplinær loyalitet. Så: tag ti kæmpere med dig, som værst og led en forretningsrejse.

      – — Men hvad med Cherevich Chmoriko? Udnævnte du ham til chef?

      – — Ahhh.. til mig.. – Vladyka tøvede. – Og så har jeg ikke valgt dig endnu.. Og så er du ikke lille, du er nødt til at beslutte, hvem der skal lede forretningsrejsen… Hmmm… Desuden vil du være der alene uden mig og Galupia. Vil du tage hans plads og blive hovedpersonen?

      – — Ja, min herre!!

      – — Så gå videre, og hvis du ikke finder de ti mest frivillige kæmpere, vil jeg beordre resten af dine olier til at banke dig på hovedet og lave en piskebold ud af det. Og fem gange senere, hvis jeg ikke så dig, ville din ånd ikke være der. Tiden gik: en, en, en, en, en … – og generalen flankede og flygtede øjeblikkeligt til opgaven, og efter ham hans ti krigere, der overlevede kuppet.

      Vladyka så ham gå.

      – — Mdaaaa, indtil du råber, vil de ikke gøre det… De blev helt åben. – han gik ned i gangen og råbte.

      – — Bring Kazulia Vasya til mig, Vladyka vil spise!!!

      I anledning af Generalisyphilis kastede folket simpelthen frivillige ud blandt: ti skærskæmpere ledet af general Zasrat Zasratich, Cherevich Chmor Iko Top Wow og Kazuliya Zeka Lee. At afværge blev ledsaget af en kor folkelig vokal, svarende til “farvel fra en slaver”.

      Det vides ikke, hvem der plagierede denne melodi: Galups eller slaver, kun de kaldte det “farvel til Kazuli” og efterlod dele af orkestrale instrumenter af den populære Galupsky, og capell, det lokale statskorets tapedans og tapdans, i ledelse af samme Semisrak, der slå mezzosopran og kontrabass på samme tid. Generelt sang nogle så at sige, mens andre lukkede hullet. Og forretningsrejsende forsøgte at klatre tilbage, sådanne frivillige, men de blev kastet ud, og da det sidste hul blev forseglet, glemte alle forretningsrejser med det samme det sted, hvorfra de blev eskorteret, desto mere var de i fuld stilhed og skumring solnedgang. Natten faldt, og månen og stjerner dukkede op i himlen. Holdet var ikke opmærksom på miljøet, og frygt forsvandt gradvist, da den blev set omkring. Skønhed er ikke som i disse huller. Og hvorfor var de ikke med det samme? Mdddddaaaa!!! Skønhed!!! I det mindste ville de være glade, men opladningen følte sig mere præcist for at sige på menneskelige vilkår: tarmen har ondt og brummet. Og fødevarenergien kom til dem gennem skærenees mikroporer, hvor den blev optaget, hvilket forhindrede knoglerne i at tørre ud, som smøreolie. Men alt skete så hurtigt, at holdmedlemmerne ikke engang spiste og ikke tog bestrålede pellets med sig til Kazuli, før de forlod Galupia. Gleden ved den omkringliggende skønhed