SOVIET MUTANTER. Sjov fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название SOVIET MUTANTER. Sjov fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082138



Скачать книгу

den første. Den bestod af flere dele: en kranium og fire knogler placeret i forhold til kraniet

      vinkelret. Selvfølgelig, at kraniet var fastgjort i krydset mellem multidirektionelle knogler, der stak ud fra hinanden i forskellige retninger af verden, det vil sige – mørke. Endvidere blev mindre knogler fastgjort til dem, og knæ blev skabt ved leddene, så at sige. Derefter blev han belagt med den radioaktive hellige tåre fra Kozulia, og skården kom til live.

      Det blev rygtet om, at skaberen plagierede deres syn fra det billede, som alle elektriske poler blev hængt fra: “IKKE LUKK, KILL!!!”, moderniserede det lidt, placerede det på et vandret plan, eller rettere sagt, en kraniumformet drejeknap uden kanten af øjenhullerne og munden var fastgjort øverst på vognen, og lårbenene på benet var fastgjort til den med knogler med typiske ender på begge sider, og anklerne eller knogler med samme form blev fastgjort til dem. Og bilen kiggede, og han skammede sig for sig selv. Når alt kommer til alt er han imod plagiering, men en cirkel og et strejf er allerede opfundet?!

      Og han besluttede at korrigere sig lidt og skabte forældrene af disse knoglemutanter, forresten, de kommunikerede strengt med morskoden, sådan. Den, der ikke får det, vil jeg forklare: dette er en slags morskode, men ikke af alfabetet, selvfølgelig, men af et fire bit-system med bits. Mere præcist dansede de et trin eller tapedans. Og de forstod, at basaren – gruppekommunikation – ikke blev hilst velkommen og blev straffet i henhold til deres lov, som plagiering – ifølge det menneskelige.

      Generelt kom han med det samme væsen som en skærv, kun uden et ben, og i stedet for et kraniet dukkede et øje op på øjentrådhalsnerven, der dinglede i alle retninger som en slange og var meget stærk, som stål og strakt som gummi. Selve øjet bestående af glas eller zirkonium og endda sjældent en diamant, såsom i cirklen med de højeste regeringsniveauer og andre gennemsigtige sten, så en radioaktiv glød og ser derefter jordens lys. Øjet var dækket med fire gummierede øjenlåg af polyvinylchlorid, øvre, nedre, højre og venstre. Og i en søvnig tilstand, krympet de sig ind i en knopp, som en blomst, og i den tilstand akkumulerede man også en tåre eller en radioaktiv snørr, blæste dem og dryssede dem ned i krisen på denne skår, som desuden ikke havde tomme øjehuller. Og de kaldte denne blide væsen, god og barmhjertig – KAZULIA CHERNOBYL.

      Der var ti skår eller skår pr. Casulia. SKULLERNE adskiller sig fra SKULLERNE efter alder, det vil sige: SKULLEN er en salaga, og SKULLEN er en kriger, der har aflagt troskabseden til Galupiya.

      Casulia spiste selv simpelthen: hun satte sig på et udstrålende radioaktivt sted og optog sig, indtil hun selv strålede. Jo flere radikaler i hønen, jo hurtigere begyndte den at hellige og spytte… Den strømlinede væske blev straks absorberet i tørre porer og gav energi for livet, som for atmosfærisk ilt – protein og kulhydrater.

      Fra oven var alle galop som edderkopper på størrelse med en appelsin, som når de bevæger sig knuste med olier, når de bevæger sig som rangler. Ved første øjekast virkede de alle ensidige, som lejer, men hvis man ser nøje på, var de stadig på en eller anden måde adskilte. Det var hverken karakter eller generelle former for buler generelt, som myrer, og der var næsten en milliard af dem i den sidste folketælling, der fandt sted for fem år siden…

      VLADU Semisraka var den eneste, der adskilles fra andre indbyggere, så det var dets to forgrenede processer i form af hjortehorn, otte knob hver. Han havde styrken som en leder og næsten Gud. Alle var bange for ham, men respekterede ham ikke. De sagde ganske enkelt, at han var den ældste, og derfor var hans ord lov.

      Derefter gik efter ham langs den hierarkiske skala fra Botva Chervichy, der var lovgiverne i kolonien, som Dumaen, Kongressen eller simpelthen uden Fenis basar og lignende. Og de bar to krøllede, ligesom argali, horn. Og jo flere vendinger der var, jo mere vigtig og autoritativ var stemmen i Botva. Og Kozulias horn sad fast, da denne elite præsenterede sig for to eller flere individer. Cherevichi kaldte sig selv: “Det uberørlige kønsorgan i statens botva i Great Galupia.” De havde ukrenkelig immunitet, og kun hvem, der kunne bryde deres horn, er sig selv, hans ophøjede. Uden tårnstorhed, Generalisyphilis fra alle Galups, hans formandskab, øverste Lord, Semisrak.

      Længere efter Cherevichs gik SKULLER – forsvarere, sikkerhedsvagter, skurke, parasitter og børn. De havde kun ét horn om emnet, som en hugg, som de vendte sig rundt og spundet som Yula, hvorved de tromlede deres ben i fjendenes ansigt. Og de satte kursen mod haverne, som om legioner eller bataljoner… kort sagt, GENERELLE BROTHERS.

      De, generalerne fra broderskabet i Cherepkov, fordøjede ikke med al deres inerte lever den uberørelige kønsdel af Botva fra det store Galupia.

      Reproduktion fandt sted af en særlig gruppe Cherevichs med gedehorn kaldet UCHICHALKI,

      som simpelthen formet huler fra jorden, smurt Kazul, nyblindet med en tåre. De skulpturerede alle efter en bestemt mangfoldighed: ti Cherepkov plus en Casulia; hundrede dusin plus en general; hundrede generaler plus en Cherevich og Lord one… Lærerne var også Uchiha. Uchiha-pigerne havde også deres Kazul, ligesom eliten gjorde, men kun én ad gangen.

      Så de levede. Men hvis Kazul døde, døde skærene af sult. Grusom, men moderne.

      De havde også teenagehuller, hvor de lærte de unge etiketten om Galupiya og deres andre videnskaber. Så den unge Shard med den unge Casulia flygtede fra undervisningen og gik gennem den mørke tunnel. De blev født på én gang og ud af snesevis af skår, kun han overlevede. På den ene side er han allerede en Uchihalka, fordi han selvfølgelig har sin egen Kazul efter School of Survival and Living (ShVP), men han vidste ikke engang dette, fordi han stadig var lille og dum og så ikke store og tykke problemer. En hemmelig forstyrrelse i kolonien skabte en passiv atmosfære, som ikke var tilgængelig for børn. Og årsagen var, at der ikke var nok radioaktiv mad i kolonien, og derfor overlevede han alene. Naturligvis er dette sjældent sket indtil videre, men med tiden er nedbrydningen steget. Og alle så dette og forstod af frygt for ikke at vække sindet fra den yngre generation.

      – -Kede til at være i Glupiy… – melankolsk begyndte at tale til de unge shard opkaldt Pucek.

      – -Fuck Ja du Pucik, men alle chokolade! – nervøst nægtet Casula opkaldt Sulka. Voksen Kazul besluttet at nævne, at der ender på “ia” – Cazalia, og de unge – uden “og” Casula. Okay?? – op med humøret, kammerat, alle salve!! På en høj. Vi blev født og overlevede.

      – -Og mine brødre alle døde. – Pucik otkovyryali rod i væggen og snurrede det i foran ham. Fra skårene var der ingen øjne, og hvorfor de kiggede alle kraniet og så straks i en cirkel, kun tyve procent var koncentreret opmærksomhed, og resten blev vurderet – side.

      – -Hvorfor er du rullet uld, dreng? – slog på hovedet nogo-en knogle Sulka Palika han smilede sødt igen og sukkede og bedrøvet.

      – -Åh, heh, heh – lavet sorg på venstre side af kraniet i form af dråber, sand og rullede ned over hendes kinder, efterlader et spor.

      – -Ja, ikke noget lort du kan lide skæl armhuler! – råbte Sulka og sætte et klik på hans mund-knoglen på Pukeko. Et klik lød og gentaget væk i dybet af tunnelen.

      – -Klik igen! – spurgte Pucik.

      – -Hvad, ud?.. Hold på.. – og Casula, så vpendyurit ham Fofana under buttplate, at der fra porerne i hans kraniet bag alle papirkurven.

      – -Ohhh!!!! – har samll Murashige skælvende en Lerkrukke, fordi det er en måde at afvaskning, den type af badekar eller brusebad.

      – -Pontus, Zema’, ikke bøje den bølge. Alt er så super!!!

      – — Jeg vil ikke bøje … – for gundelen er han melankolsk.

      – — Bøjning!.

      – — Jeg vil ikke bøje..

      – — Bøjning!!

      – — Ikke gnu!

      – — Bøjning!!!

      – — Ingen gnuer!!

      – — Bøjning!!!!

      – —