SOVIET MUTANTER. Sjov fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название SOVIET MUTANTER. Sjov fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082138



Скачать книгу

bliver distraheret. Cherepuk så hårdt på Cherevich og gøede.

      – — Vores opgave er at beskytte din røv-krus!!

      – — Og foder … – Cherevich løftede en knæk og så hovmodig ud fra højt.

      General Shrovet sagde intet, vendte sig mod skårene og beordrede:

      – — Bestem dig selv!!!! – det vil sige, byg. Alle skårene stod straks op på en linje og ventede på holdet.

      – — Så kæmpere!! – Cherepuk undersøgte skårene fra sine underordnede, kiggede hver for sig i håb om at finde noget imod det lovpligtige, men til ingen nytte.

      – — Mine børn!!! Gå fedre og søg!!!! Hurtigt!!! OOOOTOTSTOOOY!!!!

      – — Og hvad skal jeg kigge efter, søn? – spurgte en af krigere. Lad mig forklare, at “sønnen” er en appel til den ældste og “faren” – til den yngre eller underordnede.

      – — Jeg er ikke din søn, Chmyr. Jeg er din general!! – Zasratich var indigneret, han var konservativ og vant til det på gammeldags måde, i rang og på embede, ellers er disciplin værdiløs. – forstå?

      – — Ja, søn!!! – krigere svarede unisont. De blev så undervist på en ny måde, og de forstod ikke, hvad generalen talte om.

      – — Oboltus … – spyttet Zasratich og kiggede på stipendiaterne. Ikke den generation, der var før, tænkte han. – Og hvad man skal kigge efter er at spørge Cherevich. – og med et smil kastede et blik på Mr. Chmor Iko.

      – — Har du glemt, rådne olier, at jeg – jeg er præsten?! For ulydighed bliver du frataget mad!! Har du hørt alt?

      – — hvis mund er fanden, det er du, der holder ære i Burrow, og her er du den almindelige FOOMOO!! generalen råbte og stampede med olier. – Er du stadig her? han slyngede sig mod krigere, der straks slap ud i mørket. Cherevich pittede af vrede som en sæbebobler, men undlod at svare og sagde intet.

      – — Skænd dig ikke. – beroligede dem Casulia. – Vi kan ikke skændes. Vi er alle i samme lort. Lad os lege med noget bedre? Sid i en cirkel…

      Kæmperne løb alle gennem græsset; snublede, faldt, steg hurtigt og jævnt, følelse træt, turde ikke bremse. Ordre – der er en ordre.

      – — Og hvor længe skal vi køre? spurgte den første og gispede efter den anden.

      – — Øh.., åh.., åh.. hold vejret. – svarede naboen, snublede over noget og rullede hovedet over hæle. En tredje, femte og tiende snublede over ham og mistede også deres balance og faldt. Resten løb væk.

      – — Hej idioter, vent!! – råbte den første, men: den fjerde, sjette, syvende, ottende og niende hørte de ikke og gemte sig i mørket. – her er rammen…

      – — Og hvem er disse – rams? spurgte den femte og udjævner benbenet. Hun vendte knæet ned.

      – — Jeg ved det ikke. – svarede det andet og trak med besvær hans benben ud af den tiende kranium. Skærternes tæthed var tilsyneladende ikke så stærk som stål, og derfor kunne kraniet med en god påvirkning ikke revne, men absorbere en skarpere genstand, som i dette tilfælde.

      – — Hvad skal vi gøre? – spurgte den første. – køre videre?

      – — Med krøllede olier?! Nooo. Du er nødt til at komme til dine sanser og slappe af. – foreslog den tredje og kastede den brudte knogle dybt ned i græsset.

      – — Åh! – råbte nogen i mørket. Skårene var opmærksomme.

      – — Hvem råbte det? – hviskede den anden.

      – — Ikke mig?! – overrasket den første.

      – — Og ikke mig. – gentog den femte.

      – — Og jeg er generelt døv og stum. – Han sagde i den første tiende af sit liv og lavede en lyd.. – en gang, en gang, radise, abyrvalg… Jeg siger kolleger, siger jeg!!! råbte han og sprang som en basketball.

      – — Stille dig. – den første gøede. – Se bedre, hvor skriget kom fra.

      – — Der er ingen basarer. – og den tiende i glæde over, at han modtog en kommando, løb væk, løb straks op og takkede alle lige sådan og løb væk igen.

      Et øjeblik efter at have forsvundet i det ti mørke blinde mørke, var der et træk og fløjte, der blev intensiveret som noget der nærmet sig friktion mod atmosfæren

      Ops! pande til pande landede den femte, der ankom tiende.

      – — Hvad vil du have en basar? – Femte sprang op for hans fødder og indtog en kamp holdning.

      – — Bremser, skyhøje. Der, der. – den tiende pegede med en knogle i mørket, hvorfra han fløj. – der, naturligt, hænger nogen ud, glødende og vigtigst af alt.

      – — Sooooo! Så og så. – den anden blev bevogtet. – lyser op, basar?.. Præcis?..

      – — Ja, hvad er du for at dække mig selv med kød?

      – — Hvis du ikke ruller bomuld, så har vi brug for det. Gløder derefter. – og den tiende klikkede på knæene og korsryggen med nakken.. – radioaktiv.

      – — Hvad er vi frelst? – støttede det første spørgsmål. – Vi trækker ham til Kazuli Zeke.

      – — Hun vil spise og…

      – — IOHOOOO!! – råbte alle.

      – — Og foder os alle!! – alt rapporteret i et kor.

      – — Nå, hvad, skær, lad os gå? – Foreslog den første og gik ud i mørket.

      – — Nah, jeg går ikke.. – den tiende modsatte sig, han sparker. – og derefter døvet af frygt og… blev følelsesløs igen. Jeg ville sige noget, men det viste sig kun at lyde – sænke.

      – — Nå, sidder her. – alle blev rapporteret i kor og løb mod fundet.

      – — Ahhh!!! – den tiende boomede og løb for alle.

      Og på det tidspunkt…

      – -… Jeg sagde, kontakt mig: REVEREND SVART IKO TOP UAU, Seniorrådgiver for Generalisiphilis selv, Lord of the All Incomparable Galupia!!!!! – råbte og stemplede knoglerne i jorden Cherevich. – Forstår du nettene?

      – — Shit, du er Galup, ikke pastoren. Men for rådne, selvom jeg ikke ved, hvad det er, vil du svare!! – den gamle general blev vred og stod på kronen og anbragte et pinhjul med benene i ansigtet af en sekulær skærv. Han fløj af sted og foretog en tredobbelt søvn.

      – — Hvordan tør du? Jeg! Mig!! – Cherevich Chmor Iko kvalt på hans knirk og rullede ud med en bold.

      – — Du er væk fra hovedet … – Zasratich skammede sig over at udtale slutningen i nærværelse af oprigtige Casulia, og han forvandlede al sin vrede til en fysisk påvirkning. Kun han ville hoppe og trampe, da Casulia pote greb generalens ben og trækkede ham til hende. – Lad mig gå!! – Zaratch Zaratich gøede, – selv i Galupiya ville jeg afbryde dette fede svinehorn.

      – — Hold det, hold det Zack, lad ikke slip, før vi vender tilbage til Galupiya.

      – — Ja, ikke skænd dig. – tag på koblingerne fra Zasratich Kazulia. – stille. – hun lyttede. Skandalisterne kiggede på hende. – Har du hørt det?

      – — Hvad? – spurgte kraniet Chmor Iko.

      – — Stump af knoker. Stomben nærmer sig. Derovre. – og hun vendte øjet mod siden.

      I det fjerne var der en hoppende lysende bold. Da vi nærmet os, var det klart, hvordan Sparrow Stasyan frivilligt knuste sparkene.