Eelmised elud. Reinkarnatsiooni põhitõed ja eelmiste elude meenutamise tehnikad, mis aitavad kujundada ka praegust elu. Douglas De Long

Читать онлайн.
Название Eelmised elud. Reinkarnatsiooni põhitõed ja eelmiste elude meenutamise tehnikad, mis aitavad kujundada ka praegust elu
Автор произведения Douglas De Long
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2016
isbn 9789949969326



Скачать книгу

tunnusta tulevikku. Ma soovin teile kõigile parimat teie vaimsel rännakul!

      kolm

      Inglid, vaimsed juhid ja eelmiste elude regressioon

Sest tema annab oma inglitele Sinu pärast käsu Sind hoida kõigil su teedelPsalmid 91:11

      Inglid ja vaimsed juhid on olnud meie maailma osa tuhandeid aastaid. Need valgusolendid on mõjutanud paljusid kultuure nii minevikus kui ka olevikus. Nad on aidanud tuua osa Taevast Maa peale.

      Need armastuse ja valguse olendid võivad sind aidata, kui sa tegeled oma eelmiste elude regressiooniga. Nad juhendavad ja lohutavad sind ning aitavad sul terveneda. Kui sa viibid muutunud teadvusseisundis, tulevad inglid ja vaimsed juhid teinekord sinu juurde ja on sulle toeks sinu eelmise elu regressiooni ajal.

      Võib-olla hoiab sinu kaitseingel sul käest kinni ja kõnnib sinu kõrval, kui sa oma eelmist elu uurid. Mõnikord viib ingel või õilis vaimne juht sind tervendamisaeda ja suhtleb sinuga.

      Need taevased olendid on sinuga, kui sa magad, ja sinu astraalrännakutel taevastesse piirkondadesse. Palu lihtsalt nende abi, ja nad tulevad kohale, et aidata sul eelmisi elusid uurida.

      Kes on inglid, vaimsed juhid ja õilsad valgusolendid

      Paljud inimesed ajavad segamini mõisted inglid ja vaimsed juhid, kui neist valgusolenditest räägivad või neile mõtlevad. Lugematu hulk inimesi arvab, et vahet ei ole. Isegi kui need olendid teevad koostööd ja mõnel juhul täidavad samu ülesandeid või eesmärke, ei ole nad samad. Inglid ja vaimsed juhid ei kuulu samasse hõimkonda ega klassi. Fakt on, et ingel on alati olnud ingel ja ka jääb selleks.

      Need taevased olendid on Looja ainulaadne looming. Neil on jumalik seos Loojaga ja nad täidavad arvukaid ülesandeid taevariigi nimel. Taevas valitseb hierarhia, mille alguses on Jumal, Looja, Kõrgeim Olend, universaalne energia või kuidas iganes sa tahad teda nimetada. Sellest tuumast või keskmest kiirgab Looja, kelles on koos nii mehelik kui ka naiselik printsiip, jumalikku energiat universumisse, tähtedele, planeetidele ja Maale. See jumalik essents, mis evib arukust, jõudu ja tervendavat energiat, läbib nii Taeva kõrgemaid vaimseid vibratsioone kui ka Maa madalamaid füüsilisi võnkeid.

      Inglid liiguvad ja toimetavad mõlemas vallas. Neid on palju nagu tähti, nad on ainulaadsed ja neil on erinevad ülesanded ja eesmärgid. Mõned neist erilistest olenditest tegutsevad kaitseinglitena, hoides inimesi nende eluajal. Paljud väikesed lapsed võivad tegelikult oma kaitseingleid näha ja võtta need taevased olendid avatud ja puhta südamega vastu.

      Taevases hierarhias asetsevad inglid kindlas järjekorras, eesotsas on peainglid, kellel on imeline vägi ja kes vastutavad kõigi teiste inglite eest. Peainglid seisavad Loojale väga lähedal ja täidavad väga erilisi ülesandeid, olles tähtsad jumalikud sõnumitoojad, imetegijad, võimsad tervendajad, kaitsjad, vaimsed õpetajad ja kurjuse pimeduse vastu võitlejad.

      Erinevalt inglitest on vaimsed juhid minevikus eksisteerinud inimese kujul. Nad on elanud, tajunud ja kogenud Maa peal füüsilises keskkonnas elamisega seotud emotsioone. Nendel olenditel ei ole enam füüsilist keha ja nüüd tegutsevad nad oma tõelises olemuses hingena kõrgematel võnkesagedustel kui inimene.

      Inimesed ja vaimsed juhid on väga lähedalt seotud. Vaimseid juhte, nagu ka inimolendeid, on “igalt elualalt”. Nad on kordumatud isiksused oma eripäradega, just nagu inimesed. Nad on lihtsalt füüsilise kehata hinged, kes on nõus või soovivad inimestega töötada. Sellist abi pakutakse inimkonnale meie enda hüveks ja sel moel, et vaimsed juhid saavad ise kasvada ja areneda valgustumise suunas.

      Õilsad valgusolendid on äärmiselt kõrgete vibratsioonidega. Näiteks Jeesus, Saint Germaine, El Morya, Neitsi Maarja, Buddha jt on need taevased olendid, kes inimesi aitavad.

      Nad võivad elada taevastes sfäärides, aga tulla ka alla Maa peale, et pidevalt inimesi aidata. Kõigil neil valgusolenditel on hämmastavad anded.

      Kuidas nad meid aitavad ja miks nad meid aitavad

      Inglid võivad tervendada, lohutada, kaitsta ja juhtida sind läbi elu. Need vaimsed olendid on ka taevased käskjalad, kes kuulutavad sõnumeid või toovad inimestele hoiatusi. Sõna ingel tuleb kreekakeelsest sõnast aggelos ehk angelos, mis tähendab “sõnumitoojat”.

      Sinu inglid töötavad sinuga kummalisel ja imelisel viisil. Andekad tervendajad või inimesed, kellel see võime on ja kes tahavad seda kasutada, saavad hakata koostööd tegema tervendavate inglitega.

      Nendel taevastel olenditel on anne tervendada ja nad võivad kõrgematest piirkondadest “vibratsioone alla saata” või oma võnkesagedust alandada, laskudes füüsilisse maailma, kus ühendavad oma energia sinu auraväljaga.

      Osa ingleid on määratud inimeste juurde, kes on siit ilmast lahkumas. Kui inimese keha on suremas, hakkab inimene nägema või tajuma inglite, vaimsete juhtide ja lähedaste kohalolekut. Need külastused toimuvad tavaliselt päev või kaks enne inimkeha surma.

      Vaimsed juhid töötavad koos inglitega. Nad aitavad sarnaselt inimesi maises plaanis. Vaimsed juhid täidavad selliseid kohustusi nagu inimeste juhendamine, õpetamine ja lohutamine.

      Vaimsed juhid, eriti need, kes end arendavad, tulevad siia õppima ja kogemusi omandama. Kõiki inimesi ümbritsevad vaimsed juhid, samuti inglid. Ja nagu inglid, nii on ka vaimolendid ehk juhid väga erinevad.

      Kuidas sa võid nende abi kogeda

      Mõnel vaimsel juhil on oskused, mis on vajalikud arstidele, tervendajatele, ärijuhtidele, raamatupidajatele, kõnemeestele, õpetajatele jt. Nad töötavad peamiselt inimestega, kes vajavad abi nendel konkreetsetel erialadel.

      Mõnel teist on üksikud juhid, kes aitavad teid igal ajal. Teisi ümbritseb hulk juhte, kes aitavad neid nende ülesannetes ja elukogemustes. Paljudele inimestele on määratud targad, armastavad õpetajad, et aidata neil muutuda valgustunumateks hingedeks; ka paljud inglid on õpetamisel abiks.

      Taevastes sfäärides on mõned inimhinged, kes otsustavad hakata vaimseks juhiks ja mitte tulla füüsiliselt Maa peale; mõnel juhul palutakse nendel hingedel sellel alal töötada.

      Kõik see kuulub nii vaimsete juhtide kui ka inimolendite hinge arengu juurde.

      Näide tööst inglite ja religioossete isikutega

      Angelal diagnoositi hiljuti rinnavähk. Ta helistas mulle ja broneeris aja energeetiliseks tervendamiseks. Kui ta kohale jõudis, kattis tema kiilaspead sall. Juuste kaotus oli mitme keemiaraviseansiga kaasnev kõrvaltoime. Ma arvan, et ta ei olnud palju üle neljakümne.

      Angela astus minu kabinetti ja võttis lõõgastustoolis istet. Kuna ma võisin näha tema aura värve, hakkasin tema energiavälja “lugema”. Kõigel elusal maa peal on aura ehk energiaväli. Päikese valgusspekter, kemikaalid inimese kehas, elektromagnetväli, keemilised eritised organismis ja emotsioonid annavad kõik oma panuse inimese aurasse.

      Silmitsesin tema pealage, et näha, kas tervendav energia on valmis liikuma alla aurasse ja füüsilisse kehasse. Seejärel vaatasin tema südametšakrat ja rindkeret. “Angela, ma tahan, et sa käed üles tõstaksid. Ma tahan kaenla alla vaadata,” laususin. Vahel pöörlevad inimeses, kelle kehas on vähk ja kes saab keemiaravi, selles kohas teatud kindlad värvid. Tavaliselt on just lümfisõlmede kohal kaenla all värvid tumedamad ja inetumad. Märkasin paremal pool Angela kaenla all ja paremas rinnas inetut hallikasrohelist valgust. See hõljus haige piirkonna kohal.

      Selgitasin seda Angelale ja rääkisin, mida nägin.

      Käsi alla lastes ja lõdvalt sülle asetades Angela noogutas ning ütles: “Jah, seal on vähk. Paremas rinnas.”

      Aastatega olen õppinud tõlgendama inimese aura värve, mis ümbritsevad keha ja muutuvad nagu vikerkaarevärvid pärast suvist tormi. Praktiseerides olen omandanud võime diagnoosida inimese tervislikku seisundit. See on Loojalt saadud anne, et ma võiksin inimesi aidata. Meie maailmas on tänapäeval miljoneid sarnase andega inimesi. Mõnikord kutsutakse neid intuitiivmeedikuteks. Mõned neist erilistest inimestest võivad tõepoolest vaadata füüsilise keha sisse, nagu röntgeniaparaat