Eelmised elud. Reinkarnatsiooni põhitõed ja eelmiste elude meenutamise tehnikad, mis aitavad kujundada ka praegust elu. Douglas De Long

Читать онлайн.
Название Eelmised elud. Reinkarnatsiooni põhitõed ja eelmiste elude meenutamise tehnikad, mis aitavad kujundada ka praegust elu
Автор произведения Douglas De Long
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2016
isbn 9789949969326



Скачать книгу

nime ja suurt hulka üksikasjalikke detaile tolle elu kohta.

      Roger lehitses raamatut edasi ja leidis veel ühe pildi. Ta osutas fotole, millel Adolf Hitler ja mitmed tema sõjaväelased viibisid suures ballisaalis. Ilmselt oli fotograaf pildistamise ajal saali teises otsas. Rogeri silmad lõid särama, kui ta lausus: “Ma mäletan, et seisin fotograafi kõrval, kui ta pilti tegi. Mulle oli just antud medal vapruse eest.” Niisugune kinnitust andev uurimistöö tasub end võimaluse korral ära.

      Põhjused, miks teha eelmise elu regressiooni

      Aastate jooksul on mulle esitatud üht ja sama küsimust erineval viisil. Mu enda ema, puhaku ta rahus, sõnastas selle küsimuse nii: “Douglas, minu elu on olnud väga raske. Mõnikord on see olnud lausa põrgu. Miks peaksin ma tahtma teada mõnd oma eelmist elu?” Hea küll. See on aus ja põhjendatud küsimus.

      Tol ajal ei olnud mul vastust ei emale ega kellelegi teisele, kes selle mõtlemapaneva küsimuse esitas. Õige vastuse leidmine nõudis hinge sügavuti uurimist, sellele järgnesid aastad tööd eelmiste elude terapeudina ja vaimse nõustajana. Paljude jaoks on vastus väga lihtne.

      Kui sa vaatad oma eelmist elu, võid sellest terveneda, muuta olevikku positiivsel viisil ja lõpuks luua enda jaoks ka parema tuleviku. Teiste sõnadega, kui sa saad parandada minevikku, siis saad parandada ka oma praegust elu ja lähitulevikku. Katteloori, mis langeb sinu peale traumaatilises sünniprotsessis ja sunnib unustama eelmisi kehastumisi, saab eelmiste elude regressiooni abil kergitada. Oma eelmisi elusid uurides minevikku süüvimiseks on palju põhjusi.

      • Emotsionaalne tervenemine. Viha, kurbust, nukrust, vihkamist ja teisi negatiivseid emotsioone, mille on loonud eelmise elu sündmused, saab tuua pinnale, teadvustada ja ohutult vabaks lasta. Aset võib leida püsiv tervenemine.

      • Füüsiline tervenemine. Seletamatud valud ja terviseprobleemid, mis sind vaevavad ja mida tavameditsiin ei suuda ravida, võivad paljudel juhtudel ulatuda tagasi eelmistesse kehastumistesse. “Taaselustades” õnnetuse või surmastseeni, saad sa mälestuse valust tuua teadvusse ja seeläbi sellest valust vabaneda. Aset võib leida pikka aega kestnud probleemide tuntav taandumine.

      • Hirmudest ja foobiatest vabanemine. Eelmist elu meenutades võivad meenuda seletamatute hirmude ja arusaamatute foobiate põhjused, mis tõusevad teadvuses pinnale ja mida saab analüüsida ning kiiresti vabaks lasta. Peagi on sind palju aastaid jälitanud hirm või foobia kadunud või vähemalt ei mõjuta see sind enam nii palju.

      • Suhteprobleemide mõistmine ja tervendamine. Kui meenutad eelmise elu suhet inimesega, kellega sa oled seotud ka praegu, aitab see sul ära tunda negatiivseid suhtemustreid, võimaldades neid lõhkuda või tervendada. Sa mõistad, kust on pärit mõni armastuse-vihkamise suhe.

      • Annete ja omaduste avaldumine. Eelmist elu uurides ei meenu sulle mitte ainult see kehastumine, vaid mõnes olukorras meenuvad või taastuvad ka teatud anded või omadused. Kui sa näiteks olid varasemas elus tervendaja ja kasutasid ravimtaimi, võid olla suuteline taaselustama mõningaid teadmisi ravimtaimedest. See on ülim õppimise viis.

      Eelmiste elude kogemiseni võid jõuda juhendatud meditatsioonis, astraalrännakul, hüpnoteraapia või eelmise elu regressiooni kaudu, kas kogenud professionaali abiga või iseseisvalt. Kõik need võimalused on suurepärased vahendid oma hinge rännaku uurimiseks.

      Nii juhendatud meditatsioonis kui ka sügavas meditatsioonis, mida teed iseseisvalt, saad aeglustada oma ajulainete mustreid, vabastada oma alateadvuse ja hakata meenutama eelmisi elusid. Selle raamatu lehekülgedel tutvustatakse hingamis- ja meditatsioonitehnikaid, et aidata sul siseneda õigesse muutunud teadvusseisundisse. See seisund võimaldab sul tutvuda informatsiooniga eelmiste elude kohta. Sinus endas on potentsiaal uurida oma eelmisi kehastumisi. See avab sulle paljud uksed vaimsel tasandil.

      Läbi kogu selle raamatu tutvustatakse sulle täpseid harjutusi ja tehnikaid, mis aitavad meenutada mõnda oma eelmist elu. Paljud nendest tehnikatest aitavad sul ka äratada või avardada oma psüühilisi ja vaimseid andeid.

      Inimolendina oled sa mitmedimensiooniline. Sinu hing võib eksisteerida praegu siin Maa peal, kuid on võimeline mäletama ka paljusid eelmisi elusid. Igavese hingena oled sa palju kordi rännanud edasi-tagasi Taeva ja Maa vahel. Tehnikad koos juhtumikirjeldustega raamatus “Eelmised elud algajatele” aitavad sul ära tunda enda hinge ja haarata kogu oma potentsiaali. Tunne rõõmu vaimsest rännakust, mida oled alustamas!

      üks

      Kõik taaskehastumisest

Ma usun, et on oluline hinnata meie kui inimolendite potentsiaali ja tunnustada sisemise muutumise tähtsustDalai-laama

      Sündida füüsilisse kehasse, elada ja surra, ja siis sündida uuesti teisel füüsilisel kujul − see on taaskehastumisse ehk eelmistesse eludesse uskumise põhikontseptsioon. Usk sellesse transformeerumisprotsessi on lääne ühiskonnas kiiresti muutumas kultuuri osaks, kuna üha rohkem inimesi ärkab sisemiselt. Reinkarnatsiooniteooriat on ida ühiskondades tunnustatud tuhandeid aastaid; tegelikult on see hinduismis ja budismis keskne tõekspidamine. See on üks põhjustest, miks paljud inimesed läänemaades võtavad nüüd omaks budismi.

      Reinkarnatsioon − uskumus, et sa oled varem elanud − annab vastused paljudele küsimustele, mis puudutavad sinu põhjust siin Maa peal viibida. See aitab asetada sinu elu õigesse perspektiivi ja võimaldab sul paremini aru saada elu ja surma tsüklist.

      Paljud usuvad, et meil on igavene hing, mis sünni hetkel siseneb füüsilisse kehasse ja elab kogu elu selles materiaalses vormis. Surma hetkel seesama hing, sinu hing, lahkub kehast (kestast) ja rändab tagasi Taevasse. Kui sa oled valmis seda ideed vastu võtma, siis miks mitte ka ideed taaskehastumisest? Lõppude lõpuks, kui surematu hing võib tulla alla Maa peale ja ühineda füüsilise kehaga üks kord, siis miks mitte ka teist korda?

      Mõned inimesed arvavad, et kui sa oled surnud, siis oledki surnud. Nende arvates kõduneb sinu keha mullas ja mitte midagi ei jää järele. Sinust saab toit vakladele ja väetis mullale. Mulle tundub usk, et sa oled siin ainult mõned lühikesed aastad ja selle elu lõpus kaod unustusse või olematusse, väga kurva viisina näha elu imesid. Selline ellusuhtumine ei lase inimese hingel areneda. Kui inimene on niisuguse suhtumisega, siis on hing mõnevõrra tõkestatud ega saa kasvada. See tõekspidamine seab ette kerge tõkke, mis takistab inimhingel valgustuda.

      On irooniline, et lõpuks tuleb hing Maa peale tagasi selleks, et omandada veel üks õppetükk − see, mis õpetab inimesele, et inimhing on surematu ja väärtuslik.

      Kui sa oled virgunum ja käid vaimset rada, siis saad teadlikuks oma surematusest.

      Jeesuse ajal oli taaskehastumine üldteada; seda peeti elu osaks. Jeesuse algupärased õpetused hõlmasid ka reinkarnatsiooniteooriat. Kahjuks kustutati paljud Jeesuse ja teiste suurte vaimsete õpetajate viited reinkarnatsioonile hoolikalt vanadest tekstidest, mis pidid saama piibli osaks. (Arvatakse, et Nikaia kirikukogul 325. aastal tahtis keiser Constantinus, et piiblist eemaldataks kõik viited reinkarnatsioonile. Keegi ei tea täpselt, mis toimus, kuid lõppeesmärgiks oli saavutada kontroll elanikkonna üle. Selle tulemusena kõrvaldati paljud raamatud ja need ei jõudnudki praegusesse piiblisse.)

      Oma murrangulises raamatus “Reinkarnatsioon ─ puuduv lüli kristluses” (Reincarnation: The Missing Link in Christianity) kirjutab autor Elizabeth Clare Prophet, et Jeesus õpetas reinkarnatsiooni. Autor jälgib reinkarnatsiooni ajalugu kristluses ─ Jeesusest ja varakristlastest kirikukogudeni ja edasi niinimetatud hereetikute tagakiusamiseni.

      1945. aastal leiti Nag Hammadi lähedal Egiptuses vanade raamatute kogu. Neid raamatuid tuntakse gnostiliste evangeeliumidena. Nende hulgas olid Tooma evangeelium, Filippuse evangeelium ja Maarja evangeelium, mis sisaldas Maarja Magdaleena sõnu. Nendes vanades käsikirjades õpetatakse gnoosist ehk ilmutatud teadmist Jumalast – filosoofiat, mis erines piibli kanoniseeritud raamatute õpetustest. Seega, kõik need vanad tekstid olid kõrvaldatud.

      Enamik varase, kuid kiiresti kasvava kristliku kiriku piiskoppe ja juhte eemaldasid püha kirjanduse hulgast mitmed raamatud, sealhulgas need käsikirjad, lootes kaotada kõik viited taaskehastumisele (Nikaia kirikukogu). Need mehed taotlesid võimu