Eelmised elud. Reinkarnatsiooni põhitõed ja eelmiste elude meenutamise tehnikad, mis aitavad kujundada ka praegust elu. Douglas De Long

Читать онлайн.
Название Eelmised elud. Reinkarnatsiooni põhitõed ja eelmiste elude meenutamise tehnikad, mis aitavad kujundada ka praegust elu
Автор произведения Douglas De Long
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2016
isbn 9789949969326



Скачать книгу

ja juhivad mu meeldivasse rahu täis aeda. Me istume kõik kätest kinni hoides murul. Maarja räägib minuga ja ütleb, et minu jaoks oli oluline näha seda eelmist elu. Ta ütleb, et mõõk, mis torkas mind tolles elus paremasse rinda, on osaliselt seotud vähiga minu paremas rinnas. Tervendamine, mida tema ja inglid minuga tegid, ja selle eelmise elu vabakslaskmine üheskoos ravivad minu keha.”

      “Kas tal on sulle veel sõnumeid edasi anda?” küsisin ma suure uudishimuga.

      “Jah. Ta armastab mind väga, samuti kõik minu inglid ja vaimsed juhid. Ta tahab, et mul oleks imeline, pikk elu. Ma hakkan aitama teisi, kuidas aga suudan. Kui me kõik teeme koostööd, siis suudame seda planeeti tervendada ja luua taeva Maa peal, kui seda soovime. Ta kallistab mind kõvasti ja sama teeb ka minu ingel. Ma arvan, et ta on minu kaitseingel. Nad naeratavad ja lehvitavad mulle hüvastijätuks. Nüüd on mul aeg Maa peale tagasi pöörduda.”

      Seda kuulnud, juhtisin ma Angela tagasi ja käskisin tal keskenduda oma kehale ja toale. Mõne hetke pärast teda ümbritsevad värvid hajusid ja ta avas silmad.

      Ma küsisin temalt, kuidas ta ennast tunneb. Tema vastus oli: “Suurepäraselt. Ma olen rahu leidnud. Ma ei tunne ennast enam nii eksinuna. Ma tean, et minu eest hoolitsetakse. Mulle öeldi ka, et vähk on kadunud. Ma tunnen veel vähest kihelust oma paremas rinnas.”

      Angela tänas mind seansi eest ja lahkus.

      Paljudel inimestel on olnud Angelaga sarnaseid kogemusi, kui nad on oma eelmisi elusid uurinud. Maarja Magdaleena, meister Jeesus ja teised religioossed isikud külastavad neid ja suhtlevad nendega sel ajal, kui nad oma eelmist elu meenutavad ja ülal taevariigis astraalrännakul viibivad. Sedalaadi sündmused rikastavad inimese eelmise elu meenutusi ja mõjutavad tema edasist elu. Olgu meil kõigil küllalt õnne, et kogeda niisuguste vaimsete abiliste, nagu Maarja Magdaleena ja teised õilsad vaimud, tarkust ja tervendamist.

      Harjutus: ühenduse võtmine vaimsete valgusolenditega

      Järgmine harjutus on selleks, et aidata sul ühendust võtta oma inglite ja vaimsete juhtidega. Sa võid teha seda harjutust, millal iganes soovid.

      Alustuseks leia ruum, kus saad lõdvestuda. Ära lase tuppa liiga eredat päikesevalgust. Pane põlema mõned lõhnapulgad, näiteks sandlipuu või viiruk. Süüta ka mõned valged küünlad ja paiguta need toas erinevatesse kohtadesse.

      Nüüd leia endale mugav koht, kus istuda; sobib tool, aga sa võid istuda ka põrandal. Tõmba õhku sügavale kopsudesse ja hoia viieni lugedes hinge kinni. Seejärel hinga nina või suu kaudu aeglaselt välja. Hinga veelkord sisse ja hoia viieni lugedes hinge kinni. Hinga jälle aeglaselt ja ühtlaselt nina või suu kaudu välja. Seejärel hinga kolmas ja viimane kord sügavalt sisse. Hoia jälle viieni lugedes hinge kinni ja seejärel hinga aeglaselt välja nagu eelmistel kordadel.

      Kolm korda sügavalt sisse hingates, hoides hinge viieni lugedes kinni ja lõpuks aeglaselt välja hingates lõdvestad sa oma meele ja aeglustad ajulainete mustrit. Sul on õnnestunud viia enda teadvus kergele alfatasandile. See tasand on vajalik, et oleksid võimeline ühendust võtma oma vaimsete valgusolenditega.

      Järgmisena palu inglitel kaitseks tuppa tulla. Kujusta ingleid toa kõigis neljas nurgas. Tunneta nende kohalolekut ja tingimusteta armastust täitmas oma südant ja tuba.

      Nüüd palu vaimsetel juhtidel ja õilsatel vaimudel, näiteks Buddhal, tuppa tulla. Vali ise, kellega soovid ühendust võtta. Mõni tahab, et tema juurde tuleks tugev naiselik energia, mis on seotud Neitsi Maarja või Maarja Magdaleenaga. Tunneta nende kohalolekut toas.

      Väga rahulikult ja lõdvestunult istudes visualiseeri või kujusta, kuidas üks neist vaimsetest juhtidest hõljub sinu pea kohal. Tõsta käed pea kohale ja too seejärel aeglaselt alla. Käed liiguvad alla mööda pea külgi, kukalt ja seejärel keha. Pärast seda, kui käed on jõudnud umbes õlgadeni, aseta need õrnalt sülle.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

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