Eelmised elud. Reinkarnatsiooni põhitõed ja eelmiste elude meenutamise tehnikad, mis aitavad kujundada ka praegust elu. Douglas De Long

Читать онлайн.
Название Eelmised elud. Reinkarnatsiooni põhitõed ja eelmiste elude meenutamise tehnikad, mis aitavad kujundada ka praegust elu
Автор произведения Douglas De Long
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2016
isbn 9789949969326



Скачать книгу

ja rohkem ära tunda.

      Kui see juhtub, hakkab esile kerkima teisi stseene tollest elust. Sa võid hakata nägema oma kodu Inglismaal ja ilusaid lilli aias. Peagi näidatakse sulle rohkem tollest elust kas nägemustena ärkveloleku ajal või unes. Võib-olla näed kirgast eelmise elu unenägu sellest ajalõigust tervikuna. Sa võid isegi teada saada oma nime ja aja, millal elasid.

      See elu, mis sulle meenub, mõjutab sind kõige rohkem. Lõpuks antakse sulle enamus sellest eelmisest kehastumisest. Sinu kõrgem mina töötab sinu heaks. Kõrgemal tasandil sa mäletad eelmist elu, mida sul on vaja näha. See on alati nii, kui tegemist on taaskehastumisega.

      Küllalt tavaline on ka, et sa näed kiiret välgatust või visiooni eelmisest elust. See võib sageli juhtuda siis, kui sa oled lõdvestunud. Paljud kliendid on mulle rääkinud, et nad istusid köögis või aias ja lasksid lihtsalt meele triivima. Kui see toimus, nägid nad kõik põgusat visiooni eelmisest taaskehastumisest. Üks minu klient meenutas, et nägi end istumas pruunil hobusel, seljas Rooma univorm. Ta vaatas künkalt alla, kuidas Rooma sõdurid mööda teed marssisid. Pildike eelmisest elust kadus äkitselt, niipea kui ta oli seda kogenud.

      Ka sinu inglid ja vaimsed juhid on kohal, et olla sulle abiks, kui sa oma eelmisi elusid uurid. Need targad ja armastavad valgusolendid aitavad sul avada uksi oma minevikku, et näeksid seda, mida sul on vaja näha. Palu neilt alati abi, kui oma eelmisi kehastumisi uurid.

      Samaaegne eelmiste elude meenutamine

      On üks väga harv ja eriline fenomen, mis võib eelmise elu regressiooni protsessis ette tulla. Ma nimetan seda samaaegseks eelmiste elude meenutamiseks. See juhtub vahel, kui abikaasad uurivad kumbki oma eelmist elu. Kui abikaasad on viidud tagasi eelmisse ellu, kogevad nad mõlemad sama elu. Mees näiteks tunneb oma eelmise elu naises ära praeguse abikaasa. Talle kangastuvad kõik tolle taaskehastumise stseenid ja sündmused. Sama kogemus on tema naisel, kes külastab sama elu teise inimesena. Ta võib olla uuesti naine ja ära tunda oma praeguse mehe oma abikaasana tolles elus.

      Eelmise elu juturaamat

      Inimesed meenutavad oma eelmisi elusid veidi erinevalt. Mõnikord kogeb inimene oma eelmist elu loona. Ma nimetan seda eelmise elu juturaamatuks. Selles rullub eelmine elu inimese jaoks lahti kronoloogilises järjekorras. Kõigepealt võivad mõned inimesed näha end väikese lapsena. Nad võivad näha ja kogeda mingit erilist sündmust. Seejärel võib eelmise elu stseen viia nad hilisemasse aega. Sel juhul kangastub stseen noorest mehest või naisest vanaaegses riietuses. Nii nähakse mitmeid olulisi stseene eelmisest elust. Lõpuks näeb inimene oma surma tolles elus ja kogeb isegi valu ja kannatusi. Eelmise elu lõppedes nähakse ennast hõljumas surmastseeni kohal. Mõned tunnevad seda aega meenutades valu. Teised lihtsalt jälgivad surmastseeni. Inimesed kogevad eelmise elu surmastseene erinevalt. Mõnikord vaatavad nad kõrgema mina mõjutusel valu ja emotsioonid uuesti läbi. See toimub, et abistada hinge tervenemisprotsessis ning aidata hingel valu vabaks lasta.

      Killukeste meenutamine

      Järgmine viis, kuidas inimesed eelmisi elusid meenutavad, on veidi killustatud. Ma nimetan seda killukeste meenutamiseks. Sel juhul saavad inimesed eelmisi elusid meenutades eelmise elu stseene ja informatsiooni kildude ja tükikestena. Erinevad stseenid on kord ühe, kord teise elu osad. Paljudel juhtudel inimesed näevad või tunnevad mälestusi mitmest eelmisest taaskehastumisest. Näiteks võib inimene näha, et ta on piraadina raa külge poodud, seejärel stseen muutub. Edasi võib ta näha end elamas põlluharijana rohelises rahumeelses orus. Eelmiste elude stseenid või killud võivad tema meelde tulvata väga kiiresti. Inimene võib näha tosinat või rohkemat stseeni.

      See ei ole nii sage kui traditsioonilised meenutused või juturaamat, kuid mingil põhjusel seda siiski esineb. Inimesed saavad kogetut analüüsida. Peagi hakkab üha rohkem stseene ja killukesi mõnest eelmisest elust nende teadvusesse tungima. Üks eelmine elu võib hakata domineerima ja varsti nähakse seda tervikuna.

      Inimesed, kes meenutavad oma eelmisi elusid, kogevad neid sündmusi kahel erineval moel. Mõned inimesed näevad lihtsalt stseene lahti rullumas, olles toimuva suhtes vaatlejad. Nad jälgivad eelmist elu, nagu vaataksid filmi või telesaadet.

      Teised kogevad oma eelmisi elusid vahetumalt. Kui eelmise elu sündmused hakkavad lahti rulluma, muutuvad inimesed osaks toimuvast. Nad on nagu tegelased näitemängus. Nad on toimuvas osalised ja tunnevad kõiki eelmise eluga seotud emotsioone. Nende inimeste jaoks on see väga reaalne. See võib olla küllatki traumeeriv. Nad võtavad omaks kogu valu, kurbuse, rõõmu ja teised emotsioonid. Nende eelmise elu surm võib olla katsumus, aga mitte alati. Mõnel juhul inimesed lihtsalt hõljuvad kehast välja ja jälgivad lõpuhetki ülalt. See ei pea alati olema häiriv sündmus.

      Mis ka ei toimuks, need mälestused eelmisest elust võimaldavad hingel terveneda. See kogemus võib tuua sisemise rahu. Inimhing talletab mälestusi, emotsioone ja valu eelmistest eludest. Eelmisi elusid meenutades või uuesti läbi elades saab hing need negatiivsed emotsioonid ja valu vabaks lasta ning hakata tervenema. Nii füüsiline keha kui ka inimese hing võivad saada emotsionaalseid ja füüsilisi traumasid. Hingel on vaja terveneda samamoodi nagu kehal.

      Eelmise elu äratundmine

      Sageli öeldakse, et silmad on hinge aknad. See on tõsi, eriti kui tegemist on taaskehastumisega. Kohe ma selgitan. Inimese silmad on need, mis sind köidavad. Mingil tasandil tunned sa ära inimese teisest elust. Mõne inimesega tekib sul kohe lähedane suhe ja kuigi sa alles kohtusid temaga, tundub sulle, nagu tunneksid teda kogu elu.

      Mõned teist võivad olla tundnud kohest vastumeelsust inimese suhtes, keda alles kohtasid. On võimalik, et sa tunned seda inimest eelmisest elust. Võib-olla kohtles ta sind eelmises elus halvasti. Võib-olla sa ei mäleta seda eelmist elu, kuid sinu hing tunneb teise hinge ära hingelisel või vaimsel tasandil. Jällegi võivad võtmeks olla silmad. Kui sa vaatad sellele inimesele silma, võib see emotsioonid valla päästa.

      Korduv eelmise elu unenägu

      Mul oli klient, kes tuli minu vastuvõtule korduva unenäo pärast, mida oli näinud palju aastaid. Naine rääkis, et unenäos seisis ta armsas aias ja silmitses suurt valget kahekorruselist maja. Maja tundus talle väga tuttavana ja ta tundis end selles unenäos mugavalt. Ta oli näinud, kuidas maja esiuksest sisse astus. Majas sees uuris ta iga tuba ja vaatas sisustust. Minu kliendile tundus, et mööbel, pildid ja muud esemed olid pärit 1800. aastatest. Oma meeles tundis ta, kuidas puudutab paljusid esemeid tubades. Edasi uurides jõudis ta lõpuks alati teise korruse magamistuppa. Siin silmitses ta suurt voodit, patju ja kardinaid. Ta tundis, et see on tema magamistuba.

      See unenägu oli iga kord samasugune. Me rääkisime sellest korduvast unenäost. Ma ütlesin talle, et see on arvatavasti meenutus eelmisest elust. Kui ma viisin ta tagasi eelmisse ellu, jõudis ta 1870. aastate Inglismaale. Muidugi nägi ta valget kahekorruselist maja. Minu klient suutis ära tunda, et selles elus oli ta naine ja õnnelikus abielus.

      Hiljem mõtiskles ta selle eelmise elu üle ja taipas, et korduv unenägu oli meenutus eelmisest elust, mis püüdis pinnale tõusta. Kõik oli tema jaoks arusaadav.

      Aastate jooksul on paljud minu kliendid kogenud sarnaseid sündmusi. Nüüd saavad nad kõik aru, et nägid osa oma eelmisest elust.

      Tulevase elu progressioon

      Kui sa uurid oma eelmisi elusid, saad minna ajas tagasi ja eelmise elu uuesti läbi elada. Igavese hingena on sul ka võime saada nägemusi võimalikest tulevastest sündmustest. Mõnikord viidatakse sellele kui tulevase elu progressioonile. Sa lihtsalt liigud ettepoole sündmuste juurde, mis hakkavad toimuma selles, aga võib-olla mõnes tulevases elus.

      Sa võid arendada ka võimet keskenduda mediteerides tulevikustseenidele. See võib toimuda isegi une ajal. Luba endal eksperimenteerida lisaks minevikule ka tulevase elu progressioonidega.

      Oma eelmisi elusid uurides avastad sa enda kohta palju uut. Sa saad aru, kes oled, kust tulid, ja mis kõige tähtsam, miks sa oled siin Maa peal sellel olulisel ajal. Peagi meenuvad sulle paljud eelmised elud ja sinu vaimsed anded ja psüühilised võimed arenevad või suurenevad, kui kasutad selles raamatus