Eelmised elud. Reinkarnatsiooni põhitõed ja eelmiste elude meenutamise tehnikad, mis aitavad kujundada ka praegust elu. Douglas De Long

Читать онлайн.
Название Eelmised elud. Reinkarnatsiooni põhitõed ja eelmiste elude meenutamise tehnikad, mis aitavad kujundada ka praegust elu
Автор произведения Douglas De Long
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2016
isbn 9789949969326



Скачать книгу

Sa nõustusid tulema tagasi Maa peale. Sinuga arutati läbi palju võimalusi. Lõpuks jõuti kokkuleppele sinu jaoks sobivate vanemate ja asukohamaa osas. Sa tulid siia Maa peale tagasi, et täita oma leping Taevaga.

      K: Kui palju eelmisi elusid mul on olnud?

      V: Pärast aastatepikkust tööd eelmiste elude terapeudina olen jõudnud järgmisele järeldusele: võimalike eelmiste elude arv ei ole kindlaks määratud. Mõnel inimesel on olnud palju eelmisi elusid siin Maa peal, teistel seevastu ainult umbes tosin eelmise elu kogemust. Kõik oleneb konkreetsest inimesest ja tema igavesest hingest. Inimhing tuleb jätkuvalt tagasi ja kogeb taaskehastumistsüklit, kuni on saanud küllalt valgustunuks, et elu, surma ja taassünni ahelat katkestada. Lõpuks pöördub inimhing tagasi Taevasse ja jääb sinna, kui on kõik vajalikud õppetükid ära õppinud. Seega võib inimene kogeda tosinat eelmist elu või ka sadat ja enamat eelmist elu! See kõik oleneb inimesest.

      Taaskehastumises osalevad vanad hinged ja noored hinged. Vanad hinged on inimhinged, kes on kogenud sellel planeedil palju eelmisi elusid. Vana hing on elanud Maa peal tosin või rohkem eelmist elu.

      Noor hing on inimhing, kes on sellel planeedil veel väga vähe eelmisi elusid kogenud. Noore hingena on nad vastsündinud beebid. Nende tarkus, teadmised ja vaimsus ei ole veel täielikult välja arenenud. Nad ei ole kõiki oma vaimseks kasvuks vajalikke õppetükke ära õppinud. Esialgu puudub arusaamine sügavatest filosoofilistest teemadest, kuni need noored hinged kasvavad ja arenevad. Paljud noored hinged ei mõista täielikult maailma, milles me elame. Kõigil neil on vaja arenemiseks palju elusid. Noor hing peaks pidama seda suurepäraseks võimaluseks õppida ja kasvada vaimsel tasandil. Ta võib õppida väga kiiresti ja vaimselt ruttu areneda.

      Vanad hinged on planeedil ülekaalus. Kui sa vaatad silma inimesele, kes on vana hing, näed seal tarkust. Vana hinge on lihtne märgata. Inimene on huvitatud paljudest teemadest ja väärtustab elu Maa peal. Vanast hingest kiirgab sügavust ja sisemist tarkust. Paljud neist on väga vaimsed ja hoolivad. Neis kõigis on mingi sisemine teadmine. Vaimsel tasandil need vanad hinged teavad, miks nad on siin ja mida peavad tegema, et seda planeeti paremaks muuta. Need inimesed saavad aru, mida elu endast kujutab, ja samal vaimsel tasandil mõistavad nad, et olid nõus veel üheks kehastumiseks Maa peale tagasi tulema.

      Nii vanad hinged kui ka kiiresti õppivad noored hinged on siin, et planeeti Maa muuta. Nad mõistavad elu ja surma ning püüavad teisi aidata.

      Sa oled võimeline eristama vana hinge noorest hingest, kui oma eelmisi elusid uurid. Igal juhul on nii vanadel kui ka noortel hingedel suurepärased võimalused arenemiseks ja selle Maa imede kogemiseks.

      Praegusel ajal on kõikidele hingedele Maa peal antud suurepärane võimalus saavutada suurim võimalik vaimne kasv. Kõik inimhinged on tulnud mingil kindlal ajahetkel tagasi, et seda imepärast võimalust avastada.

      K: Kas eelmiste elude regressiooniga kaasnevad alati traumaatilised sündmused?

      V: Eelmise elu meenutamine ei pea alati olema valulik. Mõned kogemused võivad olla rõõmsad, meeliülendavad, mõtlemapanevad ja, jah, isegi naljakad. Kindel see, et võib ette tulla valulikke ja traumaatilisi sündmusi, nagu näiteks ülespoomine hobusevargana. (Loomulikult ei saanud kõik olla eelmises elus kuningad või kuningannad.) Kuid need situatsioonid aitavad sul terveneda füüsilisel, emotsionaalsel ja vaimsel tasandil. Kasu tervenemisest kaalub üles negatiivsed aspektid.

      Mõned sinu eelmise elu juhtumid võivad olla äärmiselt lõbusad. Sulle ei pea alati meenuma, et sind põletati nõiana tuleriidal, torgati sõdurina läbi või kiusati jõhkralt taga sinu uskumuste pärast. Sulle võib meenuda rahumeelne, rahuldust pakkuv elu põlluharijana. Soojad, meeldivad tunded maaharimisest ja laste kasvatamisest võivad olla selle konkreetse kehastumise keskseks teemaks. Sulle võidakse näidata õnnelikku elu. See kõik on sinu hinge jaoks õpikogemus.

      K: Kui sa taaskehastud, kas sa pöördud alati tagasi inimkehasse? Kas sa võid tulla tagasi koera või kassina?

      V: Vastavalt minu enda uuringutele ja õpetusele, inimhing on inimhing. Sa taaskehastud alati inimesena. Hing on igavene ja seotud taevaste väljadega ülal. Kui sa sured, siis sinu hinge võnkesagedus tõuseb ja ta naaseb Taevasse. Sa jääd mõneks ajaks Taevasse ja siis valmistud veel kord Maa peale tagasi pöörduma. See protsess kordub üha uuesti ja uuesti. Lõpuks, kui sa oled valgustunud, ei ole sul enam vaja Maa peale tagasi tulla. Selleks ajaks oled sa katkestanud sünni-taassünni protsessi ehk reinkarnatsioonitsükli.

      Teisest küljest on olemas ka miski, mida nimetatakse “hingede transmigratsiooniks”. Hingede transmigratsioon tähendab, et inimhing võib taaskehastuda teise loomana, näiteks koera või kassina. Budistid, kes järgivad religiooni, mida pooldavad miljonid, usuvad taaskehastumise sellesse vormi. Teiste sõnadega on võimalik, et inimhing on olnud eelmises elus mõne teise olendi kehas peale inimese. See on üks põhjus, miks budistid kogu maailmas armastavad ja austavad kõike elavat. Isegi armetusse putukasse suhtutakse austusega. Meie lääne ühiskonnas võime kippuda ämblikku puruks litsuma, kui ta köögipõrandalt leiame, budistid aga aitaksid putuka ettevaatlikult köögiuksest välja ega tapaks teda. Ma leian, et see on väga armastav ja rahumeelne viis suhtuda meie maailma. Kuigi mina usun, et inimhing taaskehastub alati inimese kehas, elu elu järel, peab inimene loomulikult austama teisi uskumusi ja religioone. Oleme me ju kõik siin Maa peal selleks, et käia oma vaimset teed tagasi Looja juurde.

      Kõik need erinevad religioonid ja uskumused on tõesed ja olemuselt vaimsed.

      K: Milline eelmine elu mõjutab mind selles elus kõige rohkem?

      V: Kõige rohkem mõjutavad sind sinu kaks viimast taaskehastumist. Need kaks eelmist elu on just sinu teadvuse pealispinna all ja ootavad vabastamist. Mediteerides ja eelmise elu meenutamise tehnikaid kasutades tood sa ühe või mõlemad eelmised elud teadvuse pinnale. Kui oled kord ühele neist taaskehastumistest saanud pilgu heita, hakkab üha rohkem ja rohkem sinu ees lahti rulluma.

      K: Kas ma olen eelmistes eludes alati olnud naine (või mees)?

      V: Elu elu järel pöördud sa Maa peale tagasi. Mõnikord võid sa tagasi tulla naisena, teinekord tuled mehena. See on osa taaskehastumiskogemusest. Sa võid mäletada või meenutada ainult ühte või kahte elu naisena. Suuremas osas meenutustes võid sa olla mees.

      Sa võid tagasi pöörduda ka teise rassi kuuluvana. Ühes elus võid sa olla indiaanlane, järgmises kuuluda europiidsesse rassi. See on tavaline.

      Inimhinged võivad taaskehastuda ka erinevates riikides. Näiteks mäletan ma, et sündisin ameeriklasena idarannikul 1810. aasta paiku. Ma olin kirjanik ja mulle meenusid mälestused Ameerika kodusõjast. Praeguses elus sündisin ma Niagara joa lähedal Kanadas 1954. aastal. Kanadalasena on mu tunded ja emotsioonid seotud mõlema riigiga.

      K: Aga minu perekond? Kas see on minu esimene elu nendega koos?

      V: Perekonnad näivad taaskehastuvat perekondlike rühmadena, kehastumine kehastumise järel. Inimene, kes praegu on sinu õde, võis eelmises elus olla sinu ema. Suhteprobleemid, mis sul selle inimesega tolles elus olid, võivad olla kandunud sinu praegusesse ellu. Siis pead sa selles elus õppetüki omandama ja karmast ehk võlast vabanema. See võimaldab sinu hingel edasi liikuda.

      Kui rääkida perekondadest ja taaskehastumisest, tuleb puudutada veel ühte aspekti. On võimalik, et vanavanavanaisa pöördub tagasi praegusesse aega pojapojapojana. Aastaid tagasi oli üks telesaade reinkarnatsioonist. Saate nime ma ei mäleta, aga see pole ka oluline. Igatahes andis üks mees saates täpset informatsiooni ühe konkreetse rügemendi kohta kodusõjas. Ta teadis kõike püssidest, mida Uniooni selle rügemendi sõdurid kasutasid. See mees tundis seda rügementi üksikasjalikult, ehkki neid teadmisi ei saanud tal olla. Näidati ka tema vanavanavanaisa pilti. Foto oli väga sarnane pojapojapojaga. Õigupoolest nägi vanavanavanaisa pildil välja, nagu oleksid nad järeltulijaga kaksikud. See näitab kindlalt, et paljud hinged taaskehastuvad ikka ja jälle oma perekondlikes rühmades.

      Viisid, kuidas sa võid kogeda eelmisi elusid

      Sa võid istuda köögis ja rüübata tassist kohvi ning tunda end täiesti pingevabalt, kui äkitselt tuleb sulle väga selgelt meelde pildike, kuidas sa ratsutad valgel hobusel