Grganie zubatý žaba. Fantasy komédia. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Grganie zubatý žaba. Fantasy komédia
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005079817



Скачать книгу

je zadok.

      – — Dobre, upokoj sa!! zavrčal Casulia Zack. – Až doteraz nikto nemal právo zrušiť príkaz Pána. A tým, ktorí to nevedia, vám pripomínam … – a obrátila sa na generála. – Vážený pán Zasratich, sám Jeho Vznešený bez veže veže, Generalisifilis zo všetkých Galupov, jeho predsedníctvo, Najvyšší pán, Semisrack osobne vymenoval reverenda Cherevicha Chmora Ika Najvyššieho Wau Starost služobnú cestu osobne na neplánovanej rade Nora a vy, generálny lebka, chránené súčasť nášho celého podniku.

      A to, čo ti osobne povedal, je iba blaf. Nie sú žiadni svedkovia. A ja, bezhlavé kĺby, vaša matka a zdravotná sestra a dokonca aj veliteľ a učiteľ disciplíny…

      – — Och, pozrite sa, plazí sa preč!! – všimol si desiateho a pozeral sa na vrabca, potom zodvihol lebku na oblohu a zakričal. – Aaaaa!!! Hovorím znova!!! Hehehyyyy!!

      – — Kto je to? spýtal sa lebka a chytil vrabca a kopal Stasyana do tváre. Zo strachu začal Stasyan okamžite pochopiť a hovoriť Galupsky.

      – — Som Stasyan. Len Stasyan. – a stratené vedomie.

      – — Dobre, na bubne, kým je, ale je rádioaktívny a pôjde na jedlo. Budeme to však využívať ekonomicky. Neuspokojujte sa to po celú dobu, nemáme dostatok, a preto hľadáte aj náhradu. Pretože je, existujú aj iní ako on. Clear?

      – — Áno, o našej podložke. – všetci odpovedali zborom.

      Casulia vystúpila na vrabca, ktorý sa ukázal byť o niečo väčší ako ona, a dvakrát na črepy a sadol si na bezvedomného vrabca a začal sa nabíjať ako batéria a žiara.

      – — Zostaň na obede!! prikázala a všetci sa zoradili v šnúre. Vyplávala na seba naraz.

      – — A mám dvojnásobnú porciu! – vyhlásili, triasli Cherevichom Chmorom Iko.

      – — Odlomím ti tvoje rohy, – prišiel Zasratich. – za doplnok, tam, na poli… Čo nájdete, všetko je vaše…

      – — Zeka, ale som ten hlavný? – vzlykal Cherevich

      “V politike, ale nie v jedálni,” uviedla Casulia. – prepáč, reverend.

      Zvyšok sa priblížil ráno a nikto si nevšimol ich príchodu. Nič nemohli nájsť, ale kolegovia im nechali dávku. Zeka na nich pľula a všeobecne sa s nimi zaobchádzalo odsúdeným v naturáliách, všetko je masyovy, bez bazára, môj čitateľ. Kipisha a prezentácia zo strany nebola, Maza Faka Áno Wow!..

      štvrtá apulaz

      maza faka áno wow

      – — Maza Faka Áno Wow!.. Maza Faka Áno Wow!..

      Stasyan sa pod magickým výkrikom tela, ktoré ho obklopovalo, pomaly prišiel k sebe a zobudil. Jeho stav nebol plný, napoly nasávaný, napoly energický. Otvoril oči a uvidel závoj, ktorý sa pomaly rozptyľoval a pred ním už boli obrysy čiernych cvalov. Po úprave kontrastu už rozlišoval siluetu podivných stvorení.

      – — Kto sú to živé mäso bez kostí? pomyslel si.

      – — Toto sú Galupas. – odpovedal na vnútorný hlas s názvom Jazyk.

      – — Čo ešte je Galupa? – požiadal Stasyana z jazyka.

      – — Čo ti dalo deň predtým včera a včera na hlave… V noci si pamätáš?

      – — Takže to nebol sen?! – a spomenul si, čo sa stalo deň predtým a v strachu sa pokúsil plaziť po chrbte, hlavu vpred, ale niečo prepadol. Pozrel sa za seba a uvidel na neho veľké oko.

      – — Ahhhh!!! zakričal a vyskočil. Okolo neho cval rannou modlitbou, črepy, opakujúc tú istú vetu: “Maza Faka Áno Wow!..”. Preskúmal a omdlel. Generál prišiel a kopol trochu vrabca na už skákajúci prst, ktorý prebudil Stasyana.

      – — Kto si? – Spýtal sa lebky Zasratovich a zastavil sa zdvihnutím jeho postupu kostnej spevu z nôh.

      – — Stasyan ničomu nerozumel, ale jeho vnútorný hlas sa preložil z Galupského do Vrabca. Jeho vnútorný hlas Tento jazyk hovorilo viac ako päť miliárd rôznych dialektov a dialektov, vrátane jazykov mikróbov a programovania, vírusov a dokonca aj nanočastíc. Plus – jazyky planét, hviezd, galaxií atď. A tak ďalej.

      – — Som vrabec Stasyan z Ayaguz. odpovedal.

      Cherepuk Zasratich nerozumel tomu, čo povedali zajatci, a stuhol prekvapený úškľabok, ale už jeho vnútorné hlasy, hlasy ostatných členov, povedali svojim majiteľom, čo niekto povedal. Takto sa naučili navzájom porozumieť bez toho, aby sa učili slová iných ľudí. Hovorili a chápali synonymá, slová, ktoré mali rovnaký význam a iný zvuk. Napríklad: “Maza faka áno, wow!..”, a vrabcom to znie ako: “Chirik, Chirik chik Chirik!”, A na človeku to bude znieť ako: “Aký krásny je tento svet!” A toto je môj vnútorný hlas pre mňa preložené, pretože vnútorné hlasy nemajú rôzne jazyky. Všetky vnútorné hlasy majú jeden jazyk. Neviem, či je Boh alebo diabol, ale on je.. Jazyk myšlienok. Stáva sa, že viac ako raz v mojej hlave hrá hudba a je tak známa, ale nemôžete spievať. Znie to ako verš alebo próza, ale nemôžete to vysloviť a ste mučení, dávate mozgy. Viete, že vo vašej hlave sa točí myšlienka, ale nemôžete citovať; Rozumiete, ale nemôžete to vysvetliť. Hovoríte, že vo vašej hlave sa točí myšlienka. A až keď sa rozptýlite, potom podvedomá myseľ preloží a informuje Francúzov pripravených – vo francúzštine; Čínština – čínština; pre psa – pre psa, preto rozumie tejto myšlienke, nie slabike. Pretože myšlienka je pre všetkých v jednom jazyku. Láskavo povedzte psovi: “hovädzí dobytok” a chveje sa chvostom, Francúz a Číňan sa usmievajú. A povedzte: “Dobré dievča”, keď si hryzne zuby, pes zavrčí a Francúz a Číňan sa budú pozerať jeden na druhého av odpovedi na láskavý význam slova, každý odpovie svojím vlastným obscénnym jazykom.

      A výrazy tváre s tým nemajú nič spoločné. Striekanie energie.

      Ale ja, môj veľmi trápený čitateľ, sa vstrebal do tohto pravdivého odpadu, napísaného nie pod iným vplyvom, ale ako čisté triezve vedomie, ktoré v dnešnej dobe ťažko nájdete a je to zlé. Môj príbeh je teda produktom šetrným k životnému prostrediu s názvom “Toothy Frog Belching”. Zaväzujem sa, že to uľahčím a preložím z Galupského do Sparrow a samozrejme späť ľudským jazykom. A tie ďalšie v tejto verbálnej hnačke, ktorá bola opäť napísaná čisto na triezve vedomie, budú tiež okamžite hovoriť ľudsky a reagovať ľudsky, pretože vy a ja, váš pokorný služobník, nehovoríte iným jazykom. Áno, na čítanie sa strávi menej času. Teraz prerušíme reklamu siedmeho pocitu a uvidíme, ako tento odsek končí v tomto príbehu.

      Oh!!.. Ale oni, podnikatelia a vrabec, sa nenachádzajú na tomto mieste, kde som bol rozptyľovaný a vysvetlil mi jazyky?! Kde sú? A tu, a nie tam. Pri písaní vám zahodili. Aah! Tam sú, moje chyby, sedia a rozprávajú sa. Prepáčte, je mi ľúto, zabudol som, že Zem sa točí okolo svojej osi nielen skutočne pod našimi nohami, ale aj prakticky pod ich nohami. A majú rýchlejšie, takže sa prevrátili za horizont fantázií a postavili sa na špičkách a natiahli mi krk, hneď som ich našiel…

      – — Stasyan všeobecne, to je všetko … – so smútkom so slzou v očiach Zeka dokončila príbeh o probléme Galupiya a účelu ich služobnej cesty. – Potrebujeme nájsť niečo, čo nahradí jedlo, napríklad vaše žiarenie je rádioaktívne.

      – — Mdaaaa. – Stasyan poškrabal plešatú hlavu holým krídlom.

      – — Ale ak odsaješ všetky žiarenie