Grganie zubatý žaba. Fantasy komédia. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Grganie zubatý žaba. Fantasy komédia
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005079817



Скачать книгу

Honey, teraz spolujazdca. – Povedz, že si to vytiahol, nejedol som čerstvé, zhnité sračky…

      len jesť veľa hotelov.

      – — Nejem sračky, moron. – Stasyan išiel.

      – — Kto ti to šepká? – Počul som a bol rozhorčený, orol bol ostražitý a rozhliadol sa.

      – — Som to ja, medová muška … – Chcel som sa predstaviť, hlavný a jediný lietať v balení, ale vrabec ho varoval zobákom, kymácal sa zo strany na stranu, pretože s ukazovákom sú deti zakázané vychovávať.

      – — Čo je to múka? Ako sa voláš? – prekvapene požiadal Orla.

      – — Nie. Moje meno je Stasyan.

      – — Stasyan?? Arméni alebo čo?

      – — A zlato je moje črevo. – začiatok bol vrabec.

      – — Áno, mám jeho črevá a moje meno je muška Med, zvyšok orgánu sú všetky muchy – muž a ja – ženy – žalúdok, ktorý kvôli mladej hlúposti nestrávil to, čo je potrebné. – staršia muška bola rozmazaná a zavretá.

      – — Dobre, prešli sme… ale čo, tak malý príbuzný? – a orol si roztiahol hrudník.

      – — A ja som… iné plemeno…

      – — Je to pochopiteľné, ale čo nerástlo?

      – — Mal som ťažký život: bol som ožarovaný sirota.

      Vo všeobecnosti sa celý život nebeskom nepolísal. – zvolal Stasyan.

      – — Čo vyhodené z bunky?

      – — Horšie je, že zo zoo pochádzam z Almaty, ale neviem kde. – Povedal Stasyan.

      – — A letíte do Ruska, hovoria, že ekonomika sa zlepšuje.

      – — A čo nelietate?

      – — Ja? Nie, som mŕtvy, chcel som tam.

      – — Prečo?

      – — Áno, existujú skutky, ja, okamžite po príchode ma oligarchovia chytia a zavrú ich na celý život v klietke alebo vyrobia vypchaté zviera. Navyše, už som tu mal rodinu, syna. Zbohom, príbuzný. – dokončil orla a kameň sa okamžite zrútil, kde sa na zemi nachádzal pohyblivý bod. Zrejme: jerboa alebo mletá veverička.

      – — A kam letieť a akým smerom? spýtal sa ho vrabec, ale orol bol už ďaleko a nemohol ho počuť.

      – — Je zvláštne, že ste si toho nevšimli pod nosom, ale videli ste, ako sa niečo plazí po zemi.

      Stasyan a jeho biologické motory spolu sledovali orla. – — No, zlato, kam ideme?

      – — Fly Honey, oh môj pane!

      – — Dobre, miláčik, akým smerom lietame.

      – — Tam, kde bude fúkať vietor, letíme tam, je to jednoduchšie. – navrhol vodcu roju priliehajúcich zelených múch.

      A preleteli po stepiach a lesoch, cez dediny a mestá, zastavovali sa iba na hromádach sračiek, aby naplnili roj a cez noc.

      Našťastie vietor bol spravodlivý, práve v smere k Perzskému zálivu, a tí, ktorí skúmali zem z vtáčieho letu, sa už stali ich ľahostajnými; lietajú do Ruska alebo Turkménska. Neexistoval teda žiadny terajší cieľ, ale rádioaktívna závislosť Stasyanových telies a múch, keď sa vzdialili od zdroja žiarenia, spôsobila svrbenie gastrointestinálneho traktu a ospalou nespavosť, ale oni trpeli. Trpeli, ale trpeli, pretože ste nepoškodili vnútornosti najmä uprostred? Toto nie je zadok ani hlava, kde ste sa natiahli a vydrhli – vy si vydrhujete, svoju matku, svoju pokožku… Kaif. Ale črevá pri svrbení alebo pečeni? Cín!! A pokúsili sa ponáhľať, s otvorenými ústami: ľavými alebo pravými; teraz tam a späť; teraz dole, potom… ale hore – svrbenie ustupovalo, keď sa slnečné žiarenie zintenzívnilo, ale nezostanete dlho vo vesmíre. Je ťažšie dýchať, kyslík nestačí a črevá mrznú. Vo všeobecnosti sa Stasyan rozhodol letieť tam, kde Zem žiari rádionuklidmi, az tejto výšky sa táto žiara objavila v oblasti Ukrajiny, to je … … Všeobecne sa Stasyan rozhodol letieť do Černobyľu. Ošípané vždy nájdu nečistoty a ožarované nájdu žiarenie. Inštinkt. A uistite sa, že cez Čeľabinsk, oblasť rieky Tech… Takže jeho vnútorný hlas ho podnietil. A tento vnútorný hlas sa nazýval jednoducho Jazyk. A ak jazyk priviedol do Kyjeva stovky, tisíce, milióny cestujúcich cicavcov, je tak ožiarený, okrídlený a ešte viac.

      A teraz už dosiahol Černobyľ. Čím bližšie odletel, tým viac sa vysmial zastaveniu svrbenia čriev… Lepota. A nezostal v okrese Abay, na jadrovom testovacom mieste, pretože chcel zmeny a inovácie. Chcel vidieť svet, ale ukázal sa a teraz sa plavil po oblohe: teraz dozadu, teraz nabok, teraz dozadu, teraz zamierte najprv, potom nohy. A zrazu, ako orol, uvidel na skládke hromadu s dierou a jeho oči z nej vyzerali. Stasyan visel hore nohami, kolmo na zem… A??!

      apulaz sekundy

      Galupy

      Bdshch!!!! – v poslednom dvadsiatom storočí alebo milénii zaznel tretí reaktor atómovej elektrárne pre atómovú energiu. Ľudia sa zbláznili a robili “zázraky”. Ľudia pocítili všetky incidenty jadrovej explózie. Ale Zem najviac trpela alebo nie?!. Nasala všetku radiáciu do seba a stala sa výkrmom. Ale to je pre niekoho smrť, pre iných je narodenie a život. Zem nebude o nič horšia, bude na nej zelená alebo čierna ako decht, je to pre ňu, ale pre tých, ktorí žijú?! … Takže nie je potrebné zachraňovať Matku Zem a nie matku, ktorá je pre nás. Sme pre ňu parazitmi, nie deťmi… Musíme si zachrániť svoje vlastné: My, Rusi, musíme zachrániť svoje duše; Nemci, Číňania a ďalší ľudia na Zemi musia samozrejme zachrániť Američanov; ale Američania musia zachrániť svoje zadky… Komu je to drahšie, presnejšie, kto má niečo, čo bolí, a kto už niečo má, nezachráni napríklad ruku alebo nos: sú dušou a sme zadok?! Skutočnosť, že smrť je pre niekoho, je pre niekoho život. A aj keď sa múkou mutácie stanú závislými na prostredí. Obaja ľudia z kyslíka a mutanti im hovoria, že závisia od rádionuklidov. V oblasti nedávnej smrti sa utvorila nová forma života, neznáma, ktorá sa nazývala “Veľká Galupiya”. A žlčníci tiež nepoznali svoj vzhľad v tomto svete, rovnako ako ľudia o vytvorení toho istého sveta z hľadiska ich pochopenia, iba odhady a predpoklady, a veľké plesne prispôsobené na život v nory, ako sú gophers alebo luční psi, ktorých labyrinty prežili a vyššie tí, ktorí boli uvedení pri okamžitom predávkovaní, jednoducho zomreli. Nikto ich nezachránil?! Ľudia nie sú všetci spasení, ale tu sú nejaké kecy. Ale po záhyboch smrti sa objavil nový život mutantov, nebol to živý organizmus, ktorý zmutoval, ale vedomie, ale viac o tom ao recepte pre Stvoriteľa.

      Tento vzduch jaskýň bývalej civilizácie pre mutantov bol svieži a životne dôležitý. Chýbali od seba svetlo, žiarili ako svetlušky z obsahu rádionuklidov v ich neobvyklých telách. Jedli tiež všetko, čo vyžarovalo žiarenie a dokonca iba zem. Postupne však úroveň žiarenia začala klesať a dokonca aj oni začali vykresľovať svoj koniec sveta, presnejšie – tmu. Túto kolóniu obývali najmä Cherepki, ktorú viedli Generalisifilis Cherepukov a Cherevichi, Semisrak.

      DÔKAZ A DOTYK ORDINÁRNY Tvar vyzeral ako neobvyklý črep, ako druhý na prvý. Pozostávala z niekoľkých častí: lebky a štyroch kostí umiestnených vo vzťahu k lebke

      kolmo. Samozrejme, že lebka bola pripevnená na križovatke viacsmerných kostí, ktoré trčali od seba v rôznych smeroch sveta, t. J. Ďalej boli k nim pripevnené menšie kosti a v kĺboch sa vytvorili kolená. Potom bol potiahnutý rádioaktívnou svätou