Grganie zubatý žaba. Fantasy komédia. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Grganie zubatý žaba. Fantasy komédia
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005079817



Скачать книгу

mutantov, mimochodom, takto komunikovali striktne s Morseovým kódom. Ktokoľvek to nedostane, vysvetlím to: toto je nejaký druh Morseovho kódu, ale samozrejme nie abecedy, ale štvorbitového systému bitov. Presnejšie povedané, tancovali krokový alebo stepový tanec. A pochopili, že skupinová komunikácia – nebola privítaná a podľa svojho zákona bola potrestaná ako plagiátorstvo – podľa človeka.

      Všeobecne prišiel s rovnakým stvorením ako črep, len bez jednej nohy, a namiesto lebky sa na očnom drôte objavilo oko, ktoré viselo vo všetkých smeroch ako had a bolo veľmi silné, ako oceľ a napnuté ako guma. Samotné oko, zložené zo skla alebo zirkónia, a dokonca zriedka diamant, napríklad v kruhu najvyšších vládnych úrovní a iných priehľadných kameňov, videlo rádioaktívnu žiaru a potom videlo svetlo Zeme. Oko bolo pokryté štyrmi pogumovanými polyvinylchloridovými viečkami, horným, dolným, pravým a ľavým. A v ospalom stave sa scvrkli na púčik, ako kvetina, a v tomto stave sa tiež nahromadila slza alebo rádioaktívny uzol, vyfúkli ich a postriekali ich do lebky tohto čreva, ktorá navyše nemala žiadne prázdne očné jamky. A tento jemný tvor označili za dobrého a milosrdného – KAZULIA CHERNOBYL.

      Na Casuliu bolo desať črepov alebo črepov.

      SKULLS sa líšili od SKULLS podľa veku, to znamená: SKULL je salaga a SKULL je bojovník, ktorý zložil prísahu lojality ku Galupiya.

      Casulia sa zjedla jednoducho: posadila sa na vyžarované rádioaktívne miesto a vstrebávala sa, až kým sa nesvietila. Čím viac radikálov jastrab, tým rýchlejšie sa začalo sväté a pľuvadlo… Zjednodušená tekutina bola okamžite absorbovaná do suchých pórov a dala energiu na celý život, rovnako ako kyslík v atmosfére – bielkoviny a uhľohydráty.

      Zhora boli všetky žĺtky ako pavúky veľkosti oranžovej, ktorá sa pri pohybe drvila olejmi pri pohybe ako hrkálky. Na prvý pohľad vyzerali všetky jednostranne ako ložiská, ale ak sa pozriete pozorne, stále sa nejako líšili. Nebola to ani povaha, ani všeobecné formy hrbolkov ako mravce a pri poslednom sčítaní ľudu, ktoré sa uskutočnilo pred piatimi rokmi, ich bolo takmer miliarda…

      VLADU Semisraka bol jediný, ktorý sa odlišoval od ostatných obyvateľov, takže išlo o jeho dva rozvetvené procesy vo forme jeleňových rohov, každý s osem uzlov. Mal moc vodcu a takmer Boha. Každý sa ho bál, ale nerešpektoval ho. Jednoducho povedali, že je najstarší, a preto jeho slovo bolo zákon.

      Potom za ním išiel hierarchickou stupnicou Botvy Chervichyho, ktorí boli zákonodarcami kolónie, ako napríklad Duma, kongres alebo jednoducho bez fénskeho bazáru a podobne. A nosili dva zvinuté rohy ako argali. A čím viac odbočení bolo, tým dôležitejší a autoritatívnejší bol hlas v Botve. A kozie rohy boli zaseknuté, pretože táto elita sa predstavila s dvoma alebo viacerými jednotlivcami. Cherevichi sa nazývali: “Nedotknuteľné genitálie štátu Botva z Veľkej Galupie.” Mali nedotknuteľnú imunitu a iba ten, kto mohol zlomiť ich rohy, je sám sebou, svojím vyvýšeným. Bez veže, veľkosti, Generalisyphilis všetkých Galupov, jeho predsedníctvo, Najvyšší pán, Semisrak.

      Ďalej po Chevevičoch išli SKULLS – obhajcovia, strážcovia, podvodníci, paraziti a deti. Na túto tému mali iba jeden roh, ako kotleta, na ktorej sa otočili a otočili ako Yula, čím bubnovali svoje kosti nôh na tvár nepriateľa. A smerovali do záhrad, akoby legie alebo prápory, skrátka VŠEOBECNÍ BROTHERS.

      Oni, generáli bratstva Čerepkovovcov, strávili so všetkou svojou inertnou pečeňou nedotknuteľný genitál Botvy z Veľkej Galupie.

      Reprodukciu uskutočnila špeciálna skupina Cherevichovcov s kozími rohmi zvanými UCHICHALKI,

      ktorý jednoducho tvoril nory zo zeme a rozmazával Kazula, ktorý bol novo oslepený slzou. Vyrezávali každého podľa určitej rozmanitosti: desať Cherepkov plus jedna Casulia; sto tuctu plus jeden generál; sto generálov, plus jeden Cherevich a Pán jeden… Učiteľmi boli tiež Uchiha. Dievčatá z Uchihy mali tiež Kazulu, rovnako ako elitu, ale iba jednu po druhej.

      Takže žili. Ale ak Kazul zomrel, črepy zomreli od hladu. Krutý, ale moderný.

      Mali tiež dospievajúce diery, kde učili mladých ľudí etiketu Galupiya a ich ďalšie vedy. Takže mladý Shard s mladou Casuliou utiekli z hodín a prešli temným tunelom. Narodili sa naraz a z desiatok črepov, len prežil. Na jednej strane je už Uchiha, pretože má svojho vlastného Kazula, samozrejme, po škole prežitia a bývania (SHVP), ale ani si to neuvedomil, pretože bol stále malý a hlúpy a nevidel veľké a silné problémy. Tajná porucha v kolónii vytvorila pasívnu atmosféru neprístupnú deťom. Dôvodom bolo, že v kolónii nebolo dosť rádioaktívneho jedla, a preto prežil sám. K tomu sa, samozrejme, doteraz len zriedka stalo, ale postupom času sa degradácia zvýšila. A všetci to videli a pochopili zo strachu, aby nevyvolávali mysl mladšej generácie.

      – — Je nudné stať sa v Galupii … – mladý črep s názvom Pukik začal melancholický rozhovor.

      – — Áno, zabudli ste, Pukik, ale všetko o čokoláde! – nervózne odmietol Kazula menom Zulka. Dospelí Kazul je obvyklé spomenúť s koncom “ia” – Kazulia a mladí – bez “a” – Kazul. Je to jasné? – Nebuď kyslá, prudko stúpajúca, všetko je naolejované!! Kaifu. Narodili sme sa a prežili.

      – — A všetci moji bratia zomreli. – Puk vystrčil chrbticu do steny a otočil ju pred seba. Črepy nemali žiadne oči, a preto sa pozerali celou lebkou a okamžite videli v kruhu, iba dvadsať percent bola sústredená pozornosť a zvyšok sa považoval za bočný.

      – — Čo sa tiahne vlnená bavlnená vlna? – plácl chrbtom hlavy kosťou Zulka Pukika, ktorý sa sladko usmial a znova si povzdychol, opaľovaný.

      – — Eh, heh, heh – na ľavej strane lebky sa objavil smútok vo forme pieskovej kvapky a stočil sa po jej lícach, zanechávajúc stopy.

      – — Nebuď bzdi, ako lupiny na podpazuší! – Zulka kričala a zaklikla si s nohou na Pukik. Ozve sa cvaknutie a ozýva sa hlboko v tuneli.

      – — Znova kliknite! – spýtal sa Pukik.

      – — Che, páči sa ti to?.. Hold.. – a Kazulya do neho vložil fofana pod zadnú dosku natoľko, že z pórov jeho lebky vypukol akýkoľvek odpad.

      – — Oooooh!!!! – lebka bola zmrazená chvením, pretože je to taký spôsob umývania, ako je vaňa alebo sprcha.

      – — Neuvažujte, zema, nehnijte na vlne. Všetko je super!

      – — Nebudem sa ohýbať … – pre gundela je melanchólia.

      – — Ohyb!

      – — Neohýbajte..

      – — Ohyb!!

      – — Neohýbajte sa!

      – — Ohyb!!!

      – — Neohýbajte sa!!

      – — Ohyb!!!!

      – — Neohýbajte sa!!!

      – — Ohýbanie, ohýbanie, ohýbanie, ohýbanie, ohýbanie, ohýbanie, ohýbanie!!!!! – Zulka sa zhlboka nadýchla a kričala – Aaaaaooo!!!!!!!

      – — Nejdeš ako prasa. – Pukik odišiel.

      – — A čo je to “prasa”?

      – — Neviem, tak mi to došlo.

      – — odkiaľ?

      – — Z ťavy.

      – — ťavy? Čo je to slovo?

      – — Ah?.. Áno, rovnako ako “prasa”. Nechajte ma na pokoji!

      – — Ahh! Áno, relax.

      – —