Мисливець. Змінити долю. Сергій Короп

Читать онлайн.
Название Мисливець. Змінити долю
Автор произведения Сергій Короп
Жанр Ужасы и Мистика
Серия
Издательство Ужасы и Мистика
Год выпуска 0
isbn



Скачать книгу

ніякої таємниці немає. Я постійно перебуваю в процесі коливання…

      – І береш участь в життєдіяльності Всесвіту. Вічно.

      – Постійно перевтілюючись, міняю старе віджите фізичне тіло на нове… і цей процес постійний… – задумливо промовив Сашко. – Я всього лише гвинтик у Божественній Свідомості…

      – Ти не гвинтик, а воїн-мисливець Вогненного Світу, – поправив Велес.

      – А в чому відмінність?

      – Воїнів-мисливців лише кілька людей на сім мільярдів жителів планети Земля, що мають можливість переміщатися між вимірами. Саме на них покладена одна з найвідповідальніших місій – відновлення Правдивої свідомості Людства. Всевишній Бог готував їх з початку створення світу, але діяти вони почали з появою четвертої цивілізації, тобто теперішньої. І якщо ви, воїни-мисливці, не зможете виконати своє призначення – Світ людства загине!

      – Значить я не один… такий?

      – Звичайно.

      – І ти знаєш всіх воїнів?

      – Тільки тебе одного. Я твій провідник і вчитель з першого твого народження.

      – Ангел охоронець?

      – Можеш і так називати, якщо хочеш. Але, давай повернемося до нашої основної мети призначення.

      Велес доторкнувся до плеча Олександра і обидва перемістилися в самий віддалений район города. Місцевість здалася хлопцеві досить знайомою. У своїх снах він вже бував тут неодноразово і по досить поважній причині. Сашко це знав напевно, але цю саму причину згадати не міг.

      Вони опинилися в оточенні одноповерхових будинків, що потопали серед квітучого бузку. Раптом серце мисливця прискорено забилося, немов на першому побаченні. Йому стало настільки легко на душі, що добродушна посмішка мимоволі осяяла його лице.

      – Я тут уже бував раніше! – вигукнув він.

      – Знаю, – коротко сказав провідник. – Тепер, будеш бувати ще частіше. Цей район – фронт інформаційної роботи для мисливця. Звідси будеш виходити на зачистку.

      – Яким чином? – не зрозумів юнак.

      – Бачиш дітей. Які бавляться і веселяться?

      Вулицями, на дитячих майданчиках, – всюди лунав дитячий сміх. Багато хлопчиків і дівчаток бігали наввипередки. Сашко звернув увагу, що навколо не було жодного дорослого. Тільки діти та підлітки. Одні малювали крейдою на широких тротуарах і дорогах, інші – грали в м’яча і бадмінтон, треті – каталися на роликових ковзанах.

      – По-моєму, крім них самих, тут нікого немає, – посміхнувся Сашко.

      – Це особливе місце, – з сумом зауважив Велес. – Перед твоїми очима безвинно забиті чисті дитячі душі, знищені рукою безжальних, злісних нелюдей-рептилоїдів. Ці світлі створіння зможуть перевтілитися лише тоді, коли буде знищений їх вбивця, який займе своє місце в Чистилищі для подальшої переробки.

      – Мабуть доведеться пізнати, з кого саме розпочати виконання покладеної на мене місії?

      – У Всесвіті і в паралельних вимірах все впорядковано і погоджено. Згідно закономірності і черговості дій,