Мисливець. Змінити долю. Сергій Короп

Читать онлайн.
Название Мисливець. Змінити долю
Автор произведения Сергій Короп
Жанр Ужасы и Мистика
Серия
Издательство Ужасы и Мистика
Год выпуска 0
isbn



Скачать книгу

дослухайте що скажу, – втрутився депутат.

      – Вибачте, Ігоре Петровичу, біс поплутав рабів Христових, – скоромовкою мовив святенник. – Прошу Вас, шановний пане.

      – Мало хто з так званої сьогоднішньої «еліти» зуміє потрапити в «золотий мільярд». В один день, всі ці правителі, добродії, президенти та інші елітарні елементи, – з помітним сарказмом у голосі сказав Яцман, – стануть жебраками. Вони навіть не здогадуються про те, що їм уготовано. Але нас трьох це не стосується. Ваше місце в «золотому мільярді» вже зарезервовано. Це говорю вам я – Ігор Петрович Яцман! А моє міцне слово відомо всім, хто мене знає. Особливо вам.

      Гості задоволено засовався на своїх місцях. Батюшка наповнив склянки і проголосив тост:

      – За нашу дружбу і взаіморазумєніє! Щоб не переводилося злато в наших скринях!

      Всі дружно випили.

      – У Сари, моєї майбутньої дружини, є розкішна племінниця. Обов’язково, Олеже, познайомлю тебе з нею, – закушуючи, промовив господар будинку. – Досить вже байдикувати, пора вчитися жити як великі світу цього! А тебе, Гундію, зроблю кардиналом або самим Папою Римським!

      – Одначе, буду вельми вдячний, благодійнику мій, Ігоре Петровичу! Многії літа тобі, дорогий! – почав кланятися Гундій, осіняючи Яцмана хрестом. – Століття молитися буду за здравіє твоє і дружини – Сарочки.

      – Гаразд-гаразд, – поблажливо відповів господар. – Ви ж знаєте, я завжди дбав про вас. А зараз, тим більше. Вірні й віддані люди в команді завжди потрібні, при будь-якій владі і в усі часи.

      Гості знову шумно загули, намагаючись всіляко довести свою відданість старшому товаришу, що так багато зробив для них добра і багатства.

      – Мені черговий раз приємно упевнитись, що я жодного разу не помилився в вас, – політик змахнув рукою, вимагаючи тиші.

      Піп з бізнесменом миттєво замовкли. Зачекавши пару секунд, він сказав:

      – Я вже говорив про швидкий розподіл місць проживання моєї сім’ї. В одній країні ми будемо жити, в іншій – відпочивати, третя буде на нас працювати, четверта – годувати і т. д. Повторюватися не буду. Так ось, наші природні багатства, зокрема лісові насадження, дуже підходять для проживання. Цілюще повітря і чиста вода сприяють оздоровленню і продовженню життя людей майбутньої сім’ї. Ви помітили, що всі заводи і фабрики нашої країни розвалені, порізані вщент або продані західним інвесторам. Української мови на вуличних вивісках, фактично, не побачите. Натомість масово красуються «даун хауси», «маркети», «макдональдси» і їм подібне. Місця поступово резервуються, тому нас ніхто не чіпає терактами. П’яне бидло нічого не розуміє, що з ним відбувається. Тупоголова челядь, сама того не підозрюючи, працює на нас, – Яцман піднявся з крісла і підійшов до стінного сейфа. Набравши код, він відкрив дверцята і вийняв зсередини паперовий конверт. Повернувшись на своє місце, недбало кинув його на стіл. – Тепер до справи, – депутат вказівним пальцем тицьнув у конверт: – Тут те, що цікавить мене в першу чергу. Можете поглянути на вміст.

      Гундій