Мисливець. Змінити долю. Сергій Короп

Читать онлайн.
Название Мисливець. Змінити долю
Автор произведения Сергій Короп
Жанр Ужасы и Мистика
Серия
Издательство Ужасы и Мистика
Год выпуска 0
isbn



Скачать книгу

вимірами у Всесвіті. Тільки те, що повинен знати воїн-мисливець тимчасового простору.

      Цікаво було дізнаватися про нове, незвідане життя після смерті. Що відбувається з людиною і куди вона потрапляє після закінчення життєвого путі. І то, як вона обходиться без життєво необхідних матеріальних благ. Наприклад, їжа, яка є однією з найбільших причин діяльності та особистих зусиль на фізичному плані, перестає мати там будь-яке значення, оскільки все харчування потрібне тонким людським тілам, автоматично поглинається з навколишньої атмосфери.

      Так само як і на Землі, «повітря» там заряджене божественною життєвою силою. Воно виливається через Сонце і містить все необхідне для підтримки тілесного існування у тому світі. Весь процес поглинання і засвоєння цієї життєвої сили відбувається настільки ж несвідомо, як на фізичному плані відбувається дихання. Тому харчування там не викликає особливих проблем і його забезпечення не є джерелом ділової активності. Одяг в потойбічному світі створюється силою думки. Оскільки матерія там відразу ж відгукується на думку. Щоб одягнутися, досить подумати, що ти одягнений. Хоча там можна зустріти людей одягнених по-різному, відповідно до моди своєї епохи і звичаям свого народу. Найпростішим там є зручне вільне вбрання колір і прикраса, яка може миттєво змінитися зусиллям волі.

      Пересування проводиться знову ж силою думки. Подумати, що знаходишся в якомусь місці – значить відправитися туди. Швидко чи повільно, за бажанням, чудовий рух нагадує політ.

      Житло, четверта причина бізнесу і людських зусиль на фізичному плані, також створюється в цьому світі за допомогою думки. Як і за життя на Землі, люди збираються там разом в будинках і містах. Якось захистити своє особисте життя після смерті буває потрібно так само, як і на Землі. Але, звичайно, укриття від суворого клімату і погану погоду не потрібно. Оскільки земні кліматичні умови там не відображаються.

      Таким чином, життя у тому світі настільки ж різноманітне і чарівне, як і життя на Землі і більше того – будь-яку діяльність там вдається проводити далі і займатися нею довше, ніж на Землі, де постійно тиснуть і заважають різні обставини.

      На подив мисливця, він побачив там не тільки дитячі центри, групи допомоги новоприбулим, які потрапили в скрутні обставини, а й тих людей, які шукали більшого світла, радості і корисності за напрямками знань. Багато світлої любові і краси, де відкривалася широка область діяльності.

      Але, між іншим, були й інакші умови проживання. Наприклад, для самогубців існувало три різновиди посмертного досвіду. Самогубство благородне, і вчинене з безкорисливим мотивом, після шоку, який супроводжує раптову смерть, призведе до нового життя в нормальних умовах вже описаних вище.

      Самогубці другого роду, менш гідні, оскільки ними рухали егоїстичні мотиви, відразу ж після того як покинуть фізичне тіло занурюються в порожню безсвідомість, і залишаються в цьому стані до того терміну, коли повинна була наступити їх природна смерть. Потім, в результаті