Επιθυμίες. Берардино Нарделла

Читать онлайн.
Название Επιθυμίες
Автор произведения Берардино Нарделла
Жанр Личностный рост
Серия
Издательство Личностный рост
Год выпуска 0
isbn 9788873047001



Скачать книгу

τους άντρες μας σωστά σαν καλοί καπετάνιοι, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι, μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε, γιατί μπορούμε να βασιζόμαστε πάνω τους, καθώς γνωρίζουμε πως και εμείς και εκείνοι, έχουμε κοινό σκοπό και στόχο.

      ÎˆÏ‡Î¿Î½Ï„ας φτάσει λοιπόν σε αυτό το σημείο, ότι και να συμβαίνει στον έξω κόσμο, εμείς μπορούμε να είμαστε ήσυχοι για τον εσωτερικό, έχοντας εμπιστοσύνη στην καθοδήγηση και τη βοήθεια του πιστού μας πληρώματος.

      Î‘υτός είναι λοιπόν ο σκοπός αυτού του βιβλίου, να μας κάνει να αναλάβουμε τον προκαθορισμένο ρόλο μας, αυτόν του καπετάνιου, του να αγαπάμε και να φροντίζουμε τη λέμβο μας, να την οδηγήσουμε εκεί που θέλουμε εμείς και να εκπαιδεύουμε και να ελέγχουμε το πλήρωμά μας έως ότου έχουμε την απαραίτητη υποστήριξη για τη διάσχιση.

      Î‘πό τη στιγμή που αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτού του ρόλου, τίποτα δε θα μπορέσει να μας αποτρέψει να φιλοδοξήσουμε, να αναζητούμε, να επιθυμούμε, να είμαστε εκείνο που επιθυμούμε, είτε ρομαντικοί πειρατές, τυχοδιώκτες ή εξερευνητές του αγνώστου.

      Î‘πό τη στιγμή που συνειδητοποιούμε πως το ταξίδι έχει πια ξεκινήσει, πως δεν είναι ποτέ αργά να πάρουμε στα χέρια το τιμόνι, θα ξεκινήσει και η πραγματική περιπέτεια.

      Î•Î¯Î½Î±Î¹ στο χέρι μας να αποφασίσουμε επιτέλους να τη ζήσουμε, και μόλις σταθεροποιήσουμε τη διαδρομή, το νήμα του τερματισμού θα είναι εκεί να μας περιμένει, και οι τόποι που υποσχεθήκαμε στους εαυτούς μας πως θα επισκεφτούμε δε θα βλέπουν την ώρα να μας υποδεχτούν.

      ÎšÎ±Î¹ έτσι, ίσως κάποια μέρα γίνουμε θρύλοι, και ανέβουμε και εμείς στον Όλυμπο