Как Да Сбъднем Лесно Всяко Желание. Берардино Нарделла

Читать онлайн.
Название Как Да Сбъднем Лесно Всяко Желание
Автор произведения Берардино Нарделла
Жанр Личностный рост
Серия
Издательство Личностный рост
Год выпуска 0
isbn 9788885356412



Скачать книгу

в нещо...

       Боб Марли

      

      

      

      

      

      

      

      

      по този начин).

      

      

      

      

      Това, което приемаме със силна емоция, с огромни очаквания, но в същото време и като нещо трудно, ако не и невъзможно, едно постижение, твърде мистично, твърде утопично, твърде нереално, за да може да се осъществи в съвременното, реално, въздействащо чрез технологиите битие, което ни заобикаля.

      

      

      Тази реалност ни променя така, че повече не можем да се изненадаме от това, което някога, когато сме били деца, ни е изненадвало. И не сме вече толкова склонни за нововъведения и промени, особено ако това включва необходимостта да се направи известно усилие, или от необходимостта да излезем от зоната си на комфорт, от необходимостта да станем от дивана и може би да прекъснем любимата си фантастика.

      

      

      Въпреки това, аз ти казвам, че за да осъществиш мечтите си не е нужно да правиш нищо странно или пресилено, това, което ще ти разкрия е нещо, което може да направи всеки, без да се преуморява, без да се инвестират пари (с изключение на малкото, които трябва да се похарчат за тази книга ).

      

      

      Не са необходими никакви специални познания, аз не препоръчвам йога или медитация, няма религиозни ограничения, нито възрастови такива.

      

      

      

      

      Тогава, ще си кажеш, като не трябва да правя нищо, за да осъществя желанията си, какво ми предлага този човек?

      

      

      Разбирам опасенията ти, не ти предлагам училище за магии, просто една техника, която успява да раздвижи нещата, успява да създаде възможности и може да промени твоята гледна точка за света.

      

      

      Всъщност, техниките, които предлагам са две, така че да може да си послужиш с тази, която чувстваш най-подходяща за теб, или и двете, за да увеличиш ефекта и да получиш по-рано резултати.

      

      

      Никога ли не си търсил нещо, без да го намираш, докато не се окаже, че е било под носа ти?

      

      

      По същия начин, това, от което имаш нужда, за да изпълниш желанията си не е някъде и в друго време, а го имаш на разположение тук и сега, всъщност дори е под носа ти.

      

      

      Що се отнася до миналото, няма как да желаеш нещо от там, просто защото то е вече минало. Всъщност миналото е първата причина, поради която ние мечтаем, заради нерешени проблеми, неудовлетворение и съжаление.

      

      

      

      

      Във връзка с бъдещето със сигурност поставяме нашето желание на първо място, но това бъдеще може да се случи, само ако го градим в настоящето, в сегашния момент, в който живеем и не поставяме невъзможни цели. Ако едно от желанията ми беше да имам цветна градина в бъдещето, ще трябва със сигурност в настоящето да обработя почвата, да я наторя, да я засея и т.н...

      

      

      Ще ти дам някои разяснения, но не е необходимо задължително да знаеш „защо“ това работи, а просто „как“ това работи.

      

      

      За да ме разбереш, сети се как, когато се прибереш вкъщи и влезеш светваш лампата благодарение на електрическия ключ.

      

      

      Кой от нас знае точно какво е електричеството, как функционира и защо, как успява да създаде светлина благодарение на крушката, а дори и тя как работи, каква е логиката и начина; и как тази електрическа енергия се произвежда, как успява да достигне дома ми.

      

      

      И в крайна сметка защо, ако не платя сметката си няма да имам електричество?

      

      

      

      

      

      

      

      

      Шегата на страна, но повечето от нас напълно игнорират всичко това и не само го игнорират, но и не се интересуват,