Eufooriatunne!. Frank J. Kinslow

Читать онлайн.
Название Eufooriatunne!
Автор произведения Frank J. Kinslow
Жанр Здоровье
Серия
Издательство Здоровье
Год выпуска 2015
isbn 9789949204021



Скачать книгу

ntalistidele… te teate, kes te olete.

      Eessõna

      Käesolev raamat on mõeldud nii uutele lugejatele kui ka neile, kes on kvanthäälestuse (KH)1 protsessiga juba tuttavad. Kui sinu kokkupuude KH-ga toimus mu eelmiste raamatute kaudu, siis leiad käesoleva raamatu algusest veidi tuttavat materjali. See on oluline uutele lugejatele, et nemadki võiksid selle ainulaadse ja tõhusa tehnika pakutavat imet kogeda ning õppida seda rakendama. Sellegipoolest olen arvamusel, et isegi kogenuim kvanthäälestuja peab uusi kogemusi, võrdlusi ja seisukohti küllalt väärtuslikuks, et tuttavatele ideedele pilk peale visata.

      Raamatu teises osas tutvustatakse KH kavatsust. See mõjuvõimas uus tehnika põhineb hämaral, peaaegu salajasel õpetusel, mis sai alguse üle 4000 aasta tagusest Indiast. Õpetus, mida sanskriti keeles nimetatakse Ritam Bhara Pragya, kutsub esile teadlikkuse, mis teadvustab loovuse seemneid ülima selgusega. Kuid ära lase end segadusse ajada. KH kavatsus on lihtne ja loomulik ning kõigile kättesaadav. Sulle näidatakse, kui lihtne on võtta teadvus, millega loed kirjaridu, ja istutada selle abil seemneid tugevama tervise, suuremat rahuldust pakkuvate suhete, materiaalse kindlustatuse või ükskõik mille saavutamiseks, mida elult ihkad. KH kavatsust võib rakendada igaüks igas olukorras ja see on võimas lisaabivahend neile, kes juba oma tahte kallal töötavad.

      Olenemata sellest, kas oled kogenud kvanthäälestuja või innukas algaja, leiad raamatust kindlasti uusi teadmisi ja harjutusi, mis muudavad elu säravamaks, rahuldustpakkuvamaks ning lõbusamaks. Aitäh, et meiega liitusid ja tere tulemast pardale!

      Naeru ja armastust soovides

      Frank Kinslow

      Sarasota, Florida

      1. PEATÜKK

      Asja mõte

      „Suur kõhklemine toob viimaks kaasa suure ärkamise.“

Han Yongun

       Harjutus: keeleots

      Aseta keeleots õrnalt kohale, kus igemed lähevad üle esihammasteks. Säti keel täpselt üleminekukohale ning pane hoolikalt tähele kõiki aistinguid seal, kus keel puudutab hambaid ja igemeid. Ole neist tundmustest vaikselt teadlik.

      Mis on siledam: keel, igemed või hambad? Mis on karedam? Mis on jahedam? Märka sülge keele, hammaste ja igemete vahel. Nüüd pööra tähelepanu survele, mida keel hammastele ja igemetele avaldab. Kas tunned keelelihaseid? Kas keel on lõdvestunud? Teadvusta 15–20 sekundi jooksul üliselgesti kõike, mida sa keele, hammaste ja igemete kokkupuutekohas tunned.

      Seejärel teadvusta endale, mida tunned ülejäänud kehas. Pane tähele, et keha on lõdvestunum kui enne keele lükkamist hammaste ja igemete vastu. Mõistus on erksam, kuid samas rahulikum. Kuidas on see võimalik? Kuidas saab tühipalja suule keskendumisega keha lõdvestada ning mõistust klaarida ja rahustada? Sellele küsimusele vastates avad salajase ukse tervise, harmoonia ja materiaalse külluse maailma.

      Sellepärast ma sulle kirjutangi. Kõik vajalik on sul juba olemas. Sa võid, kuid ei pruugi teada, et sinus valitseb täiuslik tasakaal just nii, nagu sa praegu istud – raamat käes. Samamoodi nagu keeleotsaharjutus avas su keha ja vaimu suuremale harmooniale, oled elus jõudnud punkti, mis kannab sind mängeldes igavusest, raskustest ja heitlustest eemale sujuva jõukuse ning heaolu poole. Igaüks võib hambaid ja keelt tunnetada ning miljonid inimesed teevadki seda iga päev, kuid sugugi mitte kõik ei tee seda viisil, mis suurendab keha ja vaimu harmooniat – nii nagu sina mõni hetk tagasi. Nad on selleks võimelised ja neil on kõik eeldused olemas, aga nad ei ole teadlikud lihtsast protsessist, mis sekunditega keha ja vaimu ühtsust parandab.

      Oled nii otseselt kui ka kaudselt jõudnud ainulaadsesse elupunkti. Sa võid sõna otseses mõttes muuta elu kurssi, ilma et tooliltki tõuseksid. Sellest vaatenurgast näitab käesolev raamat sinu teadlikkusele seesmisi aardeid, mis ootavad pikisilmi avastamist. See lihtne raamat on sinu aardekaart. Sarnaselt keeleotsaharjutusega näidatakse sulle teed sammhaaval. Saad teada, kust leida hinnalisi aardeid: rahu, küllust ja rõõmurohket lahkhelideta elu, mis ootavad sind mõistuse kaugemas sopis.

      „Nojah,“ vastad sa, „olin pärast harjutuse sooritamist tõepoolest rahulikum ja lõdvestunum. Aga mul on rahamured ja keeruline suhe. Kuidas peaks keele ja hammaste teadvustamine aitama mul üüri maksta ja riiakat vahekorda siluda?“

       Mõistusest välja astumine

      Mul on hea meel, et sa seda küsisid. Küsimus ei ole keele puudutamises, vaid viisis, kuidas meie mõistus seda teadvustab. Vähemalt on mõistus lähtepunkt. Just mõistus ongi probleemitekitaja. Uurime kõigepealt järele, kuidas mõistus ulakust teeb. Seejärel õpime mõistusest välja lahenduse järele küünitama. Meid on eksitatud, valele teele juhatatud. Meile on loodud mulje, et oleme võimelised mõistuse abil mõistust tervendama. See on niisama totter kui küsida vargalt, kuhu oleks kõige ohutum raha peita. Ei tasu eeldada, et rikutud mõistus suudab end ise tervendada. Säärane arvamus tähistab erilist hullumeelsust, mis on hiilinud igasse meie elutahku ning pannud meid kannatama.

      Tegelikult tuleks leida viis mõistusest välja astumiseks, ringi vaatamiseks ja seejärel üdini teadlikuna mõistusesse naasmiseks. Ainuke erinevus keeleotsaharjutusest ammutatud rahu ja lõdvestuse ning harjutuse sooritamata jätmise vahel ongi teadlikkus. Me peame jälgima ennast ja oma elu vaatenurgast, mida manipuleeriv mõistus ei varjuta. Peame vabanema emotsioonide, eelarvamuste ja viltuse loogika kahjulikust mõjust ning valeinformatsioonist, mis kõigutab kõiki meie mõtteid, sõnu ja tegusid. Teeme seda väga erilise teadlikkuse abil, mis on meis kõigis olemas, kuid mida harva kasutame. Käesolev raamat õpetab seda teadlikkust ellu rakendama. See ei nõua uskumist, kuna on usust sügavam. Sulle õpetatakse teaduslikku tehnikat, mis võimaldab libiseda tavateadvusest üliteadvusse niisama lihtsalt ja loomulikult, kui toimub hingamisprotsess. Säärasel teadlikkusel on nii kehale kui ka vaimule märkimisväärselt noorendav ja kosutav mõju, kuid see pole veel kõik.

      Kui oled äsjaavastatud seesmise teadlikkusega harjunud, siis on aeg õppida selle abil välist elu parandama. Just nii – sa õpid täitma soove nii seesmisel emotsionaalsel kui ka välisel materiaalsel tasandil. Kätte on jõudnud aeg suuri ja väikseid unistusi täita. Sa õpid rahuldama iha kõiki tahke. Õpid hetkega hävitavate emotsioonide kammitsaist vabanema ja tüünest vaatenurgast jälgima, kuidas füüsikaseadused end kokku võtavad ja toovad sulle reaalses maailmas just selle, mida ihaldasid.

      Mida sa kostad? Kas tasub näpistada veidi aega selleks, et õppida tüütutest argiprobleemidest jagu saama? Kas oled valmis kasutama keha ja vaimu viisil, milleks need on loodud, ning lihtsustama mitte üksnes enda, vaid ka sõprade, pereliikmete ja teiste planeedielanike elu? Oh, ära vaevu tõusma. Püsi seal, kus oled, ja lase võimsatel rahulolujõududel tegutseda. Õpi nägema inimelu harmooniat värske pilguga. Tunneta käesoleva hetke täiuslikkust kui tajumisviisi, mis on kättesaadav kogu inimkonnale. Sest vastasel juhul poleks asjal mõtet, ega?

1. peatüki põhipunktid

      • Õigel viisil tähelepanu pööramine suurendab keha ja vaimu ühtsust.

      • Rikutud mõistus ei suuda iseend tervendada.

      • Mõistusest välja astumine vabastab meid kahjulikest emotsioonidest, eelarvamustest, viltusest loogikast ja valeinformatsioonist, mis kõigutab kõiki meie mõtteid, sõnu ning tegusid.

      • Soovide täitmine on selge ja puhta mõistuse käes imelihtne.

      • Sa võid muuta oma maailma, ilma et peaksid selleks toolilt tõusma.

      2. PEATÜKK

      Kodutee leidmine

      „Äärmiselt vale, julm ja meelevaldne on paigutada kogu mängimine ja õppimine lapsepõlve, töö keskikka ning kahetsemine vanaduspõlve.“

Margaret Mead

       Imelised aastad

      Kas mäletad, kui imeline oli olla laps? Kas mäletad aega, mil su parim sõber oli kaisuloom, keda usaldasid ja armastasid kogu südamest? Võisid mängida tundide viisi ennastunustavalt nukunõudega, plätserdada uhiuute punaste kummikutega porilombis ja kiljuda naljaka tunde peale kõhus, mis tekkis kõrgele taevasse kiikudes. Imetlesid



<p>1</p>

Quantum Entrainment ® (QE™) – Tlk