Кляса. Павло Вольвач

Читать онлайн.
Название Кляса
Автор произведения Павло Вольвач
Жанр Историческая литература
Серия
Издательство Историческая литература
Год выпуска 2010
isbn 978-966-03-4941-4



Скачать книгу

– вчувся уривок зневажливо-примирливого Жабиного пирску. – Знайшов з ким…

      Сука Жаба, знайшла малоліток…

      За мить харциз, прихопивши з собою ротату леді, розчинився між оторочених місячним і ліхтарним світлом нічних лаштунків.

      17

      Сором і цікавість – два відчуття міцно засіли в Павлові після нічної пригоди. Потім сором притлумився, а зацікавленість – хто ж то такий був? – залишилась.

      Втім, час ішов, а підходящих кандидатур на роль того зухвальця в мікрорайонському житті не проступало.

      Вже проти глибокої осені, стоячи в пивній і за звичкою розглядаючи відвідувачів, Пашок наштрикнувся поглядом на незвичного чоловіка років тридцяти п’яти. Раніше його він не бачив в Орєха ніколи, це точно.

      Коричнева шкіряна куртка підкреслювала акуратну міць незнайомцевої фігури, а важким підборіддям, що завершувало його видовжену, з бандитськи запалими щоками голову, водив він уповільнено й гордовито. Принц крові.

      Чимось він нагадував Джека Лондона, чиє фото Пашок ще класі в п’ятому знайшов в якомусь журналі під час збору макулатури і потепер шкодує викинути. Аристократичний вигляд незнайомця, що явно вирізнявся з пивного загалу, завершували сиві, з-під дорогої ондатрової шапки, скроні, хоч і не такі неприродно білі, як здалось Павлові колись вночі, а все ж незвичні на молодому загалом обличчі.

      «Він!» – шкірою Павло відчув, що давня зустріч була саме з цією людиною і ні з ким більше. Той нічний жиганисько стояв від Павла через кілька столів, можна навіть банкою влучити, і стримано покивував, слухаючи якогось мужика в чорній шубі. Про банку, однак, думки не було, Пашок давно і майже безболісно прийняв ту, сивоскронного, перемогу й мовчки ковтнув її, не признаючись навіть самому собі в боягузтві, але все ж визнаючи власну слабшість. Куди тут діватися. Хай.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

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