Geğirme Dişlek Kurbağa. Fantezi Komedi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Geğirme Dişlek Kurbağa. Fantezi Komedi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005080462



Скачать книгу

en eski Cherevichlerden birini kopardı.

      – -… Ve gençler, tavandan zemini kırarak bizim için yeni bir dünya açan bilinmeyen, tanımlanamayan cansız bir yaratıkla eşit bir savaşa girdi. Yani bize benzer hareket eden nesneler var ki, hareket etmek için, aynı şeyle beslenelim…

      – — Ya da belki, Lord, bu bir istila mı? – birisi araya girdi.

      – — Kesmeyin,.. Ne demek istedim? – Semisrak tereddüt etti.

      – — … aynı biziz … – Casulia Zack düzeltildi.

      – — Evet… Öyleyse… aynı biziz… Yemek yüzünden taşındığımızdan beri. Vootoot.. Ve teklif etmek istiyorum ki, benim kötü takımlarım, bir ekip veya bir arayanlar grubu seçip bir araya getirip onları işgalin olduğu yerden, yani Galupya’nın içine göndermek. Kendimi netleştiriyor muyum?

      – — evet!! – herkes cevap verdi.

      – — ve Yeni Dünya’yı bulmak için Işığa gönderin. – devam Semisrak. – Benim için zamanı geciktirmenin bir anlamı yok, Galupia zaten birkaç kez azaldı. Kesikler ölür ve özellikle gençliklerinde. Ve bir takım, bir çete veya bir grup göndererek, en azından biraz ümit olacak. – ve Semisrak horladı…

      Sessizlik, bir konsey üyesinin çığlığı ile bozuldu.

      – — Oh, Lord Generalisyphilis. İdam yapmadılar, ancak konuşma yaptılar. – Rab’be en yakın danışmanlardan biri olan Cherevich Chmoriko’yu yarıda kesti.

      – — Kapa çeneni schmuck, konuşmamı bitirmedim!!! – Vladyka kızdı ve kemiklerini Chmoriko’ya doğru salladı. – Yani… Uh… Yani, çekmenin bir anlamı yok. Ama bir takım gönderirken, en azından bir tür en azından küçük bir umut olacak… M-evet.. Bu teklifi zaten bir yerde gördüm? – Kendisini her yönden inceledi, yüzünü değiştirdi, boynuzlarının üzerinde durdu, zıpladı, sonra bacak kemiğinin üzerinde durdu, tekmeledi, başını kaldırdı ve bağırdı. – Zaek, kafamda bu konuşmada ne kadar domuz geldi, tekrarlanan cümlelerle?

      – — III. I. – titreyen Zack.

      – — Aynı şeyi tekrarlayan bir salak mıyım? Enerjinizi tekrarlamaya harca. Dil’in düşündüğünden daha fazla enerji aldığını bilmiyorsun.

      – — nerede?

      – — Karaganda’da!! Bu utancım, Generalisiphilis’in Kendisi, Bütün Galupya’nın Efendisi, Galupya diktatörlüğünün Zekası için gideceksiniz. Vay! Takım arayan ilk gönüllü sen olacaksın. Shobla, çetemiz ya da kolonimizin tarihindeki ilk kahraman olacaksın.

      – — aman Tanrım, merhamet et!! Ahahahahahahahaaaaa!!! – sobbed Zack – Ben bir kahraman olmak istemiyorum. Ahhhhh!!

      – — Ve nokta!!! (boğa) – Rab boğuldu. “Neyin var, Rev. Chmor Iko?.. Ve siz, Zeka, hazır olun.”

      – — Teşekkür ederim, Tanrım, sormak istedim, Ve benden başka kim gidecek? – Cherevich Chmor Iko sordu.

      – — sen!

      – — ben?

      – — Siz elbette seyahatin başında olacaksınız. Benim gibi bir Galupya kahramanı olmak ister misin? diye sordu Semisrak Chmor Iko. Bu olsaydı her şeyi sürprizden ortaya çıkarırdı.

      – — ben? Ben hazır değil miyim Yapmıyorum… Ve “iş gezisi” nedir?

      – — Bir iş gezisi bir ekip ve bir ekip bir iş gezisidir. Genel olarak, Casulia Zack, bunun onun yetkinliğinde olduğunu açıklayacaktır. – Vladyka bacak kemiğine ya da sıradan insanlara yükseldi – mosl.

      – — hazır değilim. Bırakın başkası – Cherevich’e toz düştü.

      – — Casulia gibi, tozsuz ve hışırtı yok. Bu benim suçum. komşu fısıldadı ve alaycı bir şekilde güldü.

      – — dedim, git, sonra git ve o kadar. – Semrarak sağ bacak kemiğini kaldırdı ve kel kafatasını geyik boynuzu arasında tarar. – Tığ işi dedi, parça kırıldı ve sürdü. Pamuk yünü sarmaya ihtiyacım yok. Güvenlik! Cherevich Chmor Iko ve Kazuliya Zeku’yu ve istila yerine. – Burada, savaşçılar koştu ve raslantı Zeku ve Chmor Iko’yu yakaladı.

      – — Sadece tekmelerin üzerinde sürüklemeye dikkat edin. Onlar zaten kahraman mı? İstila yerine. Ve geri kalanı için, çarşı olmadan bir toplantı yapıyorum. Ve beni üç cephenin generali Zasratovich kafatasına davet ettiğin için seni affediyorum.

      – — Ben zaten buradayım, Başkanlığınız … – ve ardından üç kavisli bacak kemiği ve yanlarında kırık bir kafatasının bulunduğu bir kafatası belirdi.

      Uzun zaman önce Büyük Delik’te bir darbe vardı (şimdi: Galupii) ve bir süre kural, sonra müreffeh bir genç parça olan belli bir Cherevich Chmor Iko tarafından alındı. Fakat General Zasratich’in eşitsiz bir mücadelede ayrılması, tahtı Botva Cherevich’ten ele geçirdi ve monarşiyi geri getirerek haklı Vladyka’yı yerine getirdi. Savaşta, dördüncü kemiği çalışma yeteneğini kaybetti ve güvenin bir kısmını dövdü. Sadece tökezledi ve bir parçasını kopardı. Fakat bunun için daha da korktu ve hala korkuyordu, özellikle de Semisrak, neden onu çağırdı. Fakat savaşçılar onu putlaştırdı.

      – — Ohhh, aferin, Zasratich!!! Savaş hızını ve disiplin sadakatini takdir ediyorum. Öyleyse: yanınıza on savaşçı daha götürün, en kötüsü ve iş gezisine liderlik edin.

      – — Peki ya Cherevich Chmoriko? Ona şef mi atadın?

      – — Ahhh.. bana.. – Vladyka tereddüt etti. – Ve sonra seni henüz seçmedim.. Ve sonra, küçük değilsin, iş gezisine kimin yol göstereceğine karar vermelisin… Hmmm… Dahası, sen ve ben olmadan Galupia’da yalnız olacaksın. Onun yerini almak ve ana karakter olmak ister misin?

      – — evet, Lordum!!

      – — Öyleyse devam edin ve en gönüllü on savaşçısını bulamazsanız, yağlarınızın geri kalanının sizi kafana vurmasını ve çırpma topuyla oynamasını emredeceğim. Ve beş kez sonra, eğer seni görmeseydim, ruhun orada olmazdı. Zaman geçti: bir, bir, bir, bir, bir … – ve general kaçtı ve hemen göreve kaçtı ve ondan sonra darbeden kurtulabilen on savaşçısı.

      Vladyka onun gitmesini izledi.

      – — Mdaaaa, Bağırtana kadar, bunu yapmayacaklar… Tamamen kemersiz. – koridordan aşağı inip bağırdı.

      – — Bana Kazulia Vasya’yı getir, Vladyka yemek istiyor!!!

      Generalisyphilis’in emriyle, insanlar basitçe gönüllüleri dışarı attılar: General Zasrat Zasratich, Cherevich Chmor Iko Top Wow ve Kazuliya Zeka Lee’nin önderlik ettiği on adet keskin nişancı. Görmeye “Slav veda” gibi bir koro halk vokali eşlik etti.

      Bu melodiyi her kim inat etmişse: Galuplar veya Slavlar bilinmemektedir, yalnızca “Kazuli’ye veda” olarak adlandırdılar ve orkestra enstrümanlarının parçalarını popüler Semtüp’in yönettiği popüler Devlet müziği ve yerel Devlet Musluğu dansı olan tap dans korosu tarafından taklit ettiler. mezzo-soprano ve kontrbas aynı anda yenenlere. Genel olarak, bazıları şarkı söylemek için şarkı söylerken bazıları da deliği kapattı. İş seyahatinde olanlar tırmanmaya çalıştılar, bunlar gönüllüler, ancak atıldılar ve son boşluk kapatıldığında, iş gezisinin tüm üyeleri, özellikle tam bir sessizlik ve alacakaranlıkta gün batımı geçirdiklerinden, eşlik ettikleri yeri hemen unuttular. Gece düştü ve ay ve yıldızlar gökyüzünde belirdi. Takım çevrenin farkında değildi ve korku görüldüğü gibi yavaş yavaş ortadan kayboldu. Güzellik