Geğirme Dişlek Kurbağa. Fantezi Komedi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Geğirme Dişlek Kurbağa. Fantezi Komedi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005080462



Скачать книгу

Ahh! Evet rahatla.

      – — Ne, “aaaaa” mı? – kesildi Pukik.

      – — Evet, farkettim mi? – Zulka gözünü salladı.

      – — Ne, “anlaşıldı”?

      – — “Domuz” bir “deve” ve “deve” de..

      – — “domuz”! – bir parça eklendi ve duvardan başka bir kök seçti. – Parlamaz… Yemek ister misin? – ve gözünün içine sıkışmış.

      – — Ugh.. – tükürdü. – Evet, ne yersin ama ye. Etrafına bak. Her şey ne kadar güzel, darkoo..

      – — Toto ve karanlık olan ve yaban turpu olmayan, sizin için görünür değil.

      – — Ve baksan iyi edersin, bu senin memleketin, memleketin!!

      Pukik aptalca ve sık sık kafatasını kaldırdı ve konsantre bakışlarını çevirdi ve yine hiçbir şey görmedi. Belirsiz bir şekilde ve yan görüşü ile tekrar tekrar baktı.

      – — Evet, görünmüyorsun, ama içine bak, anlamın derinliklerine…

      – — ne?

      – — Bu!.. Ne istiyoruz içeride.

      – — hiçbir şey görmüyorum. – ve Pukik kırgın bir şekilde onun parçasını düşürdü.

      – — Nasıl: Görüyorum ama görmüyorsunuz? – Boynu sinirli Zulka kafatasını iki turda tuttu ve dönmeye başladı: şimdi sağa, sonra sola, sonra yukarı, sonra aşağı … – Ve şimdi anavatan karanlığının güzelliğini görüyor musunuz?

      – — Ne olmuş yani? – Punkik. – hepsi aynı üzücü..

      – — Evet, daha iyi görünüyorsun! – ve çocuksu havasında, onu çekiçli bir atlet gibi eğirdi. Kafatası dönüyor, yıldızlar görünmüyor, gözlerinde lekeler oluşuyordu.

      – — beni yanlız bırak, çirkin. diye bağırdı.

      – — Ah öyle mi? – ve güç üstünlüğünden yararlanarak Kazul’dan iki kat daha küçük parçalar vardı, optik sinirini düzleştirdi ve duvara açısal hız ataletiyle fırlattı. Parçacıkların sinir uçları yoktu ve bu yüzden acı hissetmiyorlardı ve Pukik bir bilardo topu ve sekmesi gibi sert yüzeylerden sıçramaya başladı: alnı duvara, sonra tavana, sonra tavana, zemine, yine duvara, diğer duvara döşeme hakkında, yine duvar hakkında, tavan hakkında, döşeme hakkında, yine duvar hakkında, başka bir duvar, tavan, döşeme hakkında, duvar hakkında, diğer duvar ve istemeden Zulka’ya koştu.

      – — Ve kendine gel, aksi halde yakında bir tür azalma olacak … – Shisha derin bir nefes aldı.

      – — Kısaltmalar nelerdir? – Zulka gözü gevşetmeye çalıştı, ancak göz küresi üst üste bindi ve bir önceki turun sinirinin boynuyla birleştiği noktada sıkıştı.

      – — Derslere gitmen gerekiyor. – Soplyushka adlı başka bir kazul devam etti. – felaket sırasında, Galupya’da.

      – — Yararlı radyasyon stoğu tükendi. – ilk parça kırıldı, buna denirdi – İlk.

      – — Cesspools … – İkinci ekledi, aynı adı da aldı.

      – — Ve bu nedenle, herkes iyi ölmeyecek, kötü sayılar yok edilecek.

      – — Onları iyiye yemek yap.

      – — Evet, başka bir yiyecek kaynağı bulamazsak yine de öleceğiz. – Shisha sona ermişti ve hepsi aynı anda birlikte ağladılar. Zulka, ne söylendiğini henüz anlamadı, çabuk çözülmesi daha önemliydi ve kendini yukarı çekti, sarımları ve göz küresini çıkardı, beşinci bir bacağın kemiğini çıkardı ve çözdü, sonra da sarktı. Bir göz gerginliğe asıldı ve bir an sonra vücut göze koştu, ona çarptı. Göz vücuttan uzağa uçtu ve siniri boyuna uzattı, yaylandı ve tünel boyunca gözün arkasına çekildi. Göz çözüldü ve bir gerilme nedeniyle Zulka’yı sürükledi, duvara keskin bir dönüş yaptı ve bir delik kesildi. Chopik uçtu ve gözü açıklığa asıldı. Kardeşler kurtarmaya koştu ve ilk kez olduğu gibi, ilk kez karınca yuvasının “çekişini” zorlukla, beşinci girişimin ardından gözlerini reçelden çekti ve duvarları büyük açıklığa bilinmeyenler yaratarak çöktü. Köyden önce, Galupy karasal yaşam hakkında bir şey bilmiyordu ya da idare onlara haber vermedi.

      Hepsi topukların üzerinden sarktılar ve köy Galup’ların kütlesi tarafından görülene kadar Güneş’in doğal dünyasal ışığını hissettiler.

      Aniden alacakaranlık tekrar geldi ve kel Serçe Stasyan zorlukla deliğe uçtu ve karnının zeminine sıkışıp kaldı…

      – — Oh, sen kimsin? diye sordu Zulka.

      – — Ona vur!! – Onuncu güverteye bağırdı ve gelecekteki savaşçılar “uçaksavar” denilen uzun zamandır öğrenilmeyen bir saldırı pozisyonu aldı. Darbelerden sonra bütün sinekler ufalandı ve kaçtı, ölenler uçtu, üçüncüler uçup gitti.

      – — Ay, ah, ah, ah, ah!!!! kel serçeyi bağırdı. – whatooooooh için????

      Stasyan onların uğultularını anlamadı ve bu yüzden kendini savunmaya ve yemek yemeye karar verdi. Kazuli’den iki kat daha fazlaydı ve bu nedenle gagasıyla birlikte Shisha’nın dikkatini çekti. Bağırdı.

      – — Aahai yay yay, ısırır ve ben bir aptal, onun için araya girerim. Yen onu beyler. – ve kırıklar tekrar serçeye uçtu, onu dövdü ve Zulka’nın güçlü zıplaması onu delikten çıkardı. Çabaları ittirdiği pençeleriyle, bedenin arkasını deliğin dışından alarak yardım etti. Stasyan, kendini kurtarmamak, kendini bulmaktan kaçtı. Daha önce olduğu gibi artık uçamıyordu. Yabancıların esintilerinden gelen tüm gübre sineklerle birlikte uçtu, ama hızla, hızla koştu, hızlı koştu, hızlı koştu, hızlı koştu, hızlı koştu, hızlı koştu, hızlı koştu, koştu ve solucan ağaçlarının arasında kayboldu, yere uzandı ve uykuya daldı…

      apulaz üçüncü

      yolda

      Generalisiphilis’in kendisi yakında mağara sonundaki olayı öğrendi. Tüm Galupii, Başkanlığı, Semisrak. Büyük Galupya Yüksek Parlamentosu Botva Deliği’ndeki Cherepovichlerin keşfedilmemiş bu konseyi (NBVPVG) bu delik bilgisini inceledi ve öğrendi. (Nora öncül, Botva koloninin zihin koleksiyonudir)

      – — Herkesin ayağa kalkmasını rica ediyorum!! – Başkanlığı basın sekreteri Casulia Zack, – Sam, Kule Büyüklüğü olmadan Yüce, Generalisifilis All Galupov, Cumhurbaşkanlığı, Yüce Rab, Semisrak prt… OOOOTSTOOOOY!!!!

      Herkes karanlıkta, yani boynuzlarda duruyordu.

      – — Haihai hylayek bir jule, bir ağaç kabuğu.

      Deniz Kayaları, Deniz Kayaları,

      Gulemyslerin şöleni eskiydi … – Başlarının Cherevich’lerinin hoş gelmesiyle. Generalisyphilis yerini aldı.

      – — Seni topladım, merhaba, oh, saygılarımla, her seferinde bir, dudaklarıma ulaşan duyum,..

      – — Neden boynuzların üzerinde duracağız? – Başın konuşması sırasında, komşunun genç Chereviç’i kesildi ya da fısıldayarak istedi. Konseye ilk defa geldi.

      – — Sessiz ol. Dans edeceklerini söylüyorlar – dans edeceğiz. – Genç komşuda sağa yaslanarak durdu. – Öyleyse sabırlı olun ve Galupiya efsanesini dinlemek için ayrılmayın.

      – —