Geğirme Dişlek Kurbağa. Fantezi Komedi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Geğirme Dişlek Kurbağa. Fantezi Komedi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005080462



Скачать книгу

radyoaktif kutsal gözyaşı ile kaplandı ve kırılma canlandı.

      Yaradan’ın, tüm elektrik direklerinin asıldığı resimdeki görüşlerini inkar ettiği söylendi: “KAPATMAYIN, ÖLDÜR!!!”, biraz modernize etti, onu göz yuvalarının çıkıntısı olmadan yatay bir düzleme ya da daha doğrusu kafatası şeklindeki bir topuzu yerleştirdi. ve ağız, vagonun tepesine tutturulmuştu ve bacağın femurları, her iki taraftan da tipik uçları olan kemiklerle tutturulmuştu ve aynı şekilde ayak bilekleri ya da kemikleri kendilerine tutturulmuştu. Araba baktı ve kendinden utandığını hissetti. Ne de olsa, intihal karşıtı, ama bir çember ve kısa bir çizgi zaten icat edildi?

      Kendisini biraz düzeltmeye karar verdi ve bu kemik mutantlarının ekmek kazananlarını yarattı, bu arada, kesinlikle Mors alfabesiyle de iletişim kuruyorlardı. Kim alamazsa, şunu açıklayacağım: bu bir çeşit Mors kodu, ancak alfabenin değil elbette, fakat dört bitlik bir bit sisteminin. Daha doğrusu, bir adım ya da kademe dansı yaptılar. Ve onlar, pazarın – grup iletişiminin – hoş karşılanmadığını ve insanlara göre yasalarına göre, intihal olarak yasalarına göre cezalandırıldığını anladılar.

      Genel olarak, bir shard ile aynı yaratıkla karşılaştı, bir tek bacaksız ve bir kafatasının yerine bir yılan gibi her yöne sarkan ve çelik gibi çok sert, çelik gibi ve lastik gibi gerilmiş göz teli-boynu sinirinde bir göz belirdi. Camdan veya zirkonyumdan ve hatta en yüksek düzeyde hükümet ve diğer şeffaf taşlardan oluşan daire gibi nadiren bir elmastan oluşan gözün kendisi radyoaktif bir parıltı gördü ve sonra dünyanın ışığını gördü. Göz, üst, alt, sağ ve sol dört lastik polivinil klorür göz kapağı ile kaplandı. Ve uykulu bir halde, bir çiçek tomurcuğuna tomurcuklandılar ve bu durumda bir gözyaşı ya da radyoaktif sümük de birikti, onları dışarı attılar ve onları boş göz soketleri olmayan bu parçanın kafasına attılar. KAZULIA CHERNOBYL: Ve bu nazik yaratığı iyi ve merhametli olarak adlandırdılar.

      Casulia’da on tane para ya da para vardı.

      SKULLS, yaşlarına göre SKULLS’tan farklıydı, yani: SKULL bir salaga ve SKULL, Galupiya’ya bağlılık yemini almış bir savaşçı.

      Casulia basitçe yemek yedi: yayılan radyoaktif bir yere oturdu ve kendini parlatana kadar emdi. Şahin içinde ne kadar radikal olursa, o kadar hızlı kutsallaşmaya ve tükürmeye başladı… Akıcı sıvı hemen kuru gözeneklere emildi ve atmosferik oksijen – protein ve karbonhidratlar için olduğu gibi, ömür boyu enerji verdi.

      Yukarıdan, bütün safralar örümcekler gibiydi, portakal gibi çınlıyorlardı; İlk bakışta, hepsi yataklar gibi tek taraflı görünüyorlardı, ancak yakından bakarsanız, yine de bir şekilde farklıydı. Genelde karıncalar gibi, ne karakter, ne de genel çarpma biçimleri değildi ve son nüfus sayımında beş yıl önce gerçekleşen neredeyse bir milyar insan vardı.

      VLADU Semisraka, diğer sakinlerden ayrılan tek kişiydi, bu yüzden her biri sekiz düğümden oluşan geyik boynuzu biçimindeki iki dallı süreci oldu. Lider ve neredeyse Tanrı’nın gücüne sahipti. Herkes ondan korkuyordu ama ona saygı duymuyordu. Onlar sadece onun en yaşlı olduğunu ve bu nedenle de sözünün yasa olduğunu söylediler.

      Ardından Duma, Kongre gibi veya Feni’nin çarşısı ve benzerleri olmadan, koloni yasa koyucuları olan Botva Chervichy’nin hiyerarşik ölçeğinden geçti. Ve iki kıvrılmış takıyorlardı, argali gibi, kornalar. Döndükçe, Botva’daki ses daha önemli ve yetkiliydi. Kozulia boynuzları sıkışmıştı, çünkü bu seçkin iki veya daha fazla kişiyle kendini gösterdi. Cherevichi kendilerini “Büyük Galupya Devlet Botva’sının Dokunulmaz Genitalia” olarak adlandırdı. Dokunulmaz bağışıklıklarına sahiplerdi ve sadece boynuzlarını kırabilecekler Kendisi, Yücedir. Kule olmadan Büyüklük, Bütün Galupların Generalisilfilisi, Başkanlığı, Yüce Rab, Semisrak.

      Cherevich’lerin daha sonra KAFATALAR – savunucuları, güvenlik görevlileri, sahtekarlar, parazitler ve çocuklar. Yula gibi döndükleri ve döndükleri bir pirzola gibi konuyla ilgili tek bir boynuzları vardı, böylece bacak kemiklerini düşmanın yüzüne batırdılar. Ve bahçelere yöneldiler, sanki lejyonlar veya taburlar… kısacası, GENEL BROTerler.

      Onlar, Cherepkov Kardeşliği Generalleri, tüm inert karaciğerleri ile Büyük Galupya’daki Botva’nın Dokunulmaz Genitalia’sı ile sindirmediler.

      UCHICHALKI adlı keçi boynuzu olan özel bir Cherevich grubu tarafından yeniden üretildi.

      basitçe yeryüzünden gelen yuvaları şekillendiren, yeni bir gözyaşı ile körlenmiş olan Kazul’a bulaşan. Herkesi belli bir çokluğa göre yontmuşlardı: on Cherepkov, artı bir Casulia; yüz düzine artı bir General; Yüz General, bir de Cherevich ve bir tane de Lord… Uchiha da öğretmenlerdi. Uchiha kızları aynı zamanda seçkinlerin yaptığı gibi kendi Kazul’larına da sahipti;

      Böylece yaşadılar. Fakat Kazul öldüğünde, o zaman kırıklar açlıktan öldü. Zalim, ama modern.

      Ayrıca gençlere Galupiya’nın görgü kurallarını ve diğer bilimlerini öğrettikleri genç delikler de vardı. Böylece genç Casulia’lı genç Shard derslerden kaçtı ve karanlık tünelden geçti. Bir anda doğmuşlar ve düzinelerce kırıktan, sadece hayatta kalmıştı. Bir yandan, o zaten bir Uchiha’dır, çünkü Hayatta Kalma ve Yaşam Okulu’ndan (SHVP) sonra kendi Kazul’una sahiptir, ancak hala küçüktü ve aptal olduğu ve büyük ve kalın sorunlar göremediği için bunu bile anlamadı. Kolonideki gizli bir bozukluk, çocuklar için erişilebilir olmayan pasif bir atmosfer yarattı. Bunun nedeni, kolonide yeterince radyoaktif yiyecek bulunmaması ve bu nedenle tek başına hayatta kalmasıydı. Tabii ki, bu şimdiye kadar nadiren oldu, ancak zamanla bozulma arttı. Ve herkes bunu gördü ve genç neslin aklını karıştırmamak için korkudan anladı.

      – — Galupia’da olmak çok sıkıcı … – Pukik adında genç bir parça, sohbete bir konuşma başlattı.

      – — Evet, unut gitsin, Pukik, ama her şey çikolata! – endişeyle Zulka adında Kazul’u reddetti. Yetişkinler Kazul, “ia” – Kazulia ve genç – — “ve” – Kazul’un sonundan bahsetmeye alışkındır. Açık mı? – Ekşi olmayın, yükselen, her şey yağlı! Kaifu. Doğduk ve kurtulduk.

      – — Ve kardeşlerimin hepsi öldü. – Pukik duvardaki omurgayı itti ve önüne çevirdi. Parçacıkların gözleri yoktu ve bu nedenle tüm kafataslarına bakıp derhal bir dairede gördüler, sadece yüzde yirmi dikkat çekmekteydi ve geri kalanının yanal olduğu düşünülmüştü.

      – — Ne yükseliyor, pamuk yünü yuvarlıyorsunuz? – tatlı bir şekilde gülümse ve tekrar iç çekti, güneş banyosu yapan Zulk Pukik’in kemiğiyle başının arkasını tokatladı.

      – — Eh, heh, heh – hüzün, kafatasının sol tarafında bir kum damlası şeklinde belirdi ve yanaklarından yuvarlanarak iz bıraktı.

      – — Size koltuk altından kepek gibi bzdi etmeyin! – Zulka ağladı ve Pukik’te bacak kemiğiyle bir tık attı. Klik sesi duyuldu ve tünelin derinliklerinde yankılandı.

      – — tekrar tıklayın! – Pukik’e sordu.

      – — Che, hoşuna gitti mi?

      – — Oooooh!!!! – Kafatası titreyen titreme ile donmuştu, çünkü bu bir banyo veya duş gibi bir yıkama biçimi.

      – — Düşünmeyin, zema, dalgayı çürümeyin. Her şey çok süper!!!

      – — Kıvrılmayacağım … – mızrak için gundel için.

      – — Bükme!

      – — Eğilmeyin..

      – — Bükme!

      – —