Burping Toothy varde. Fantāzijas komēdija. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Burping Toothy varde. Fantāzijas komēdija
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005075062



Скачать книгу

Stasjans labprātīgi satricināja sitienus. Viņš nekad pat nav pieskāries zemei. Tuvojoties cieši pieguļošajam, no visām pusēm sitais zvirbulis tika izmests ar vēl vienu sitienu Zasratich un Cherevich Chmor Ika galvaskausa kājām. Zvirbuļa ķermenis iesaldēja. Karavīri ierindojās un ziņoja:

      – — Dēliņ!! Bez tirgus, no pārnesumiem līdz tēmām!! Ko viņš gribēja, tie ir nadibāli un kādi mirdz, der jūsu eļļām bez defektiem!!! OOOOOTSTOOOOOY, Dēliņ!!!

      – — LLCOOOOSTSTOOOOY, tēvi!!! Cherepoktsy, Golupyan!!!! LABAS FELLOWS!!! – Zasratich noberza putekļus no shard un pārbaudīja pusdzimušo zvirbuļu, kurš elpoja kā joga lama – vienu elpu minūtē. – Un kur ir pārējie?? Pamests??

      – — Nē, dēls. Šobrīd – teica desmitais. – O, es atkal runāju!!!

      – — Ej pie lietas!! – Zaral Zasratich.

      – — Ak jā. Viņi atdalījās otrajā galotnē, un, kurš atradīsies uz priekšu, tas ienesīs vairāk. Šeit.

      – — Nu, mēs pieņemam, ka otmazats viņus…

      – — labi padarīts!!! – negaidīti iesaucās Čerevičs zem galvaskausa auss. Viņš uzlēca apmēram trīs metrus un piezemējās. Čerevičs krāšņi pavēloši izdvesa galvaskausu un, tuvodamies cīnītājiem svarīgajam, aplaudēja visiem uz galvas. n-Sems, Viņa paaugstinātais bez torņa diženums, Visa Galupova ģeneralifiliss, Viņa prezidijs, Visaugstais Kungs, Semisraks tiks personīgi informēts par jūsu nodošanos Viņam un visai Galupijai.

      – — Paldies par bezmaksas dāvanu, dēls! – kareivji klusi kliedza pie letes un dejoja vairākas piecas ceturtdaļas hiphopa tehnikas.

      – — Un tagad.., – turpināja Čerevičs. – Arestē šo nemiernieku!! – un viņš norādīja uz smiltīs iestrēgušo galvaskausu, ko viņš mēģināja ar savām ķepām, noliecās un izvilka. Karavīri bez vilcināšanās ieskrēja Cerevičā, kurš negaidīja, smīnēja un sāka viņu spārdīt.

      – — Pagaidi! – iesaucās Kasulija un palīdzēja shard izkļūt. – kurš vēl iesit Reverendam, paliks bez ēdiena!!

      – — B – — Labi, nomierinies!! iesaucās Kasulija Zaka. – Līdz šim nevienam nav dotas tiesības atcelt Kunga pavēli. Un tiem, kas nav zināmi, es jums atgādinu … – un viņa pagriezās pret ģenerāli. – Cienījamais Zasratich, pats, viņa Augstais bez torņa diženums, Visa Galupova ģenerālis, Augstākais kungs, Semisrack personīgi ieceļ rev. Čereviča Chmor Iko Top Wau Starost biznesa braucienu personīgi neieplānotajā Noras padomē, un jūs, ģenerālis Galvaskauss, aizsargājat visa mūsu uzņēmuma sastāvdaļa.

      Un tas, ko viņš jums personīgi teica, ir tikai blefs. Liecinieku nav. Un es, bez smadzeņu šarnīri, jūsu māte un medmāsa un pat disciplīnas pavēlnieks un skolotājs…

      – — Ak skaties, tas rāpo prom!! – pamanīja desmito un, skatīdamies uz zvirbuļu, tad pacēla galvaskausu debesīs un kliedza. – Aaaaa!!! Es atkal runāju!!! Heheheyyyy!!

      – — Kas viņš tāds? – jautāja galvaskauss un, noķerdams zvirbuli, iemeta sejai Stasjanu. No bailēm Stasjans nekavējoties sāka saprast un runāt Galupski.

      – — Es esmu Stasjans. Tikai Stasjans. – un zaudējis samaņu.

      – — Labi, uz bungu kurš viņš ir, bet viņš ir radioaktīvs un dosies ēst. Bet mēs to izmantosim ekonomiski. Neatlaidiet to līdz galam, mums to nav pietiekami, tāpēc jūs arī meklējat tā nomaiņu. Kopš viņš ir, ir arī citi, piemēram, viņš. Labi?

      – — Jā, par mūsu paklājiņu. – visi atbildēja korī.

      Kasulija uzkāpa uz zvirbuļa, kurš izrādījās nedaudz lielāks par viņu, un divreiz aplaida un sēdēja uz bezsamaņā esoša zvirbuļa, un sāka lādēt kā akumulators un kvēlot.

      – — Palieciet pusdienās!! viņa pavēlēja, un visi ierindojās negaidīti. Viņa spļāva katrā uzreiz.

      – — Un man ir dubultā porcija! – pasludināja, satricinādams Čereviču Chmoru Iko.

      – — Es nolauzīšu tavus šausmu ragus, – ieradās Zasratichs. – par papildinājumu, turpat, laukā… Ko jūs atradīsit, viss ir jūsu…

      – — Zeka, bet es esmu galvenā? – sašņorēja Čerevičs

      “Politikā, bet ne ēdamistabā,” sacīja Kasulija. – piedodiet, godājamā kungs!

      Pārējie tuvojās no rīta un viņu atnākšanu neviens nepamanīja. Viņi neko nevarēja atrast, bet kolēģi atstāja viņiem savu devas devu. Zeka spļāva uz viņiem, un kopumā pret viņiem izturējās notiesātā veidā natūrā, viss ir masjovy, bez tirgus, ak, mans lasītājs. Ķīpsa un pasniegt no malas nebija, Maza Faka Yes Wow!.. et ģenerālis ir mūsu tēvs un mate?! – atbildēja cīnītājiem korī. – Un tas, kā teica tēvs Zasratich, ir aizmugurē.

      ceturtā apulase

      maza faka jā wow

      – — Maza Faka jā wow!.. Maza faka jā wow!..

      Stasjans, maģiski kliedzot apkārt esošajai miesai, lēnām piegāja pie sevis un pamodās. Viņa stāvoklis nebija pilns, puse iesūcās, puse enerģiska. Viņš atvēra acis un ieraudzīja plīvuru, kas lēnām izklīda, un viņa priekšā jau bija melnu, galopējošu bumbiņu kontūras. Pēc kontrasta pielāgošanas viņš jau atšķīra dīvaino radījumu siluetu.

      – — Kas viņi ir, šie bez gaļas dzīvie kauli? viņš domāja.

      – — Tās ir Galupas. – atbildēja iekšējā balss vārdā Valoda.

      – — Kas vēl ir Galupa? – jautāja Stasjans no Tongue.

      – — Kurš jums deva aizvakar un vakar pa galvu… Naktī atcerieties?

      – — Tātad tas nebija sapnis?! – un viņš atcerējās, kas notika iepriekšējā dienā, un bailēs mēģināja rāpot uz muguras, ar galvu uz priekšu, bet paklupdams pār kaut ko. Viņš paskatījās aiz sevis un ieraudzīja lielu aci vērojam viņu.

      – — Ahhhh!!! viņš kliedza un uzlēca. Ap viņu rotāja rīta lūgšanu, šķembas, atkārtojot to pašu frāzi: “Maza Faka jā, wow!..”. Viņš apskatīja un izdvesa. Ģenerālis nāca klajā un nedaudz zvirbulis metās pie jau lēkājošā fingaļa, kas pamodināja Stasjanu.

      – — kas tu tāds esi? – jautāja galvaskauss Zasratovičs un apstājās, paceļot himnas dziedāšanas kāju un kaulu procedūru.

      – — Stasjans neko nesaprata, bet viņa iekšējā balss tulkoja no Galupsky uz Sparrow. Viņa iekšējā balss Valodu runāja vairāk nekā pieci miljardi dažādu dialektu un dialektu, ieskaitot mikrobu un programmēšanas valodas, vīrusus un pat nanodaļiņas. Plus – planētu, zvaigžņu, galaktiku valodas utt. Un tā tālāk.

      – — Es esmu zvirbulis Stasjans no Ayaguz. viņš atbildēja.

      Čerepuks Zasratačs nesaprata sagūstīto teikto un iesaldēja pārsteigtu grimasi, bet jau viņa iekšējās balsis, citu locekļu balsis, pateica to īpašniekiem, ko kāds bija teicis. Tā viņi iemācījās saprast viens otru, nemācot citu cilvēku vārdus. Viņi runāja un saprata sinonīmus, vārdus, kuriem bija identiska nozīme un atšķirīgi skaņa. Piemēram: “Maza faka jā, wow!..”, un ar zvirbuļa skan: “Chirik, Chirik chik Chirik!”, Un uz cilvēku tas skanēs šādi: “Cik skaista ir šī pasaule!”, Un tā man ir mana iekšējā balss. tulkots, jo iekšējām balsīm nav atšķirīgu valodu. Visām iekšējām balsīm ir viena valoda. Es nezinu, vai Dievs, vai Velns, bet viņš ir.. Domu valoda. Gadās, ka vairāk nekā vienu reizi manā galvā mūzika skan un ir tik